6 sommeroppskrifter som er gunstige for diabetes

Finne nye sunne oppskrifter for å prøve når du har diabetes kan være en utfordring.

For å holde blodsukkernivået under kontroll, ville det ideelle være å velge oppskrifter som inneholder mindre karbohydrater og mer protein, sunne fettstoffer og fibre.

Her er 6 oppskrifter å prøve, direkte fra ernæringseksperter og diabeteseksperter.

Del på Pinterest

1. Blomkål base boller

Du har sikkert allerede møtt blomkålrisen, som er et godt valg rikt på fiber og lavt karbohydratinnhold som gir en konsistens som ligner på ris i en rekke retter. Det tar smaken av hva du trenger det, noe som gjør det til en base for utrolig allsidige måltider.

Oppskrift: Middelhavet blomkål ris med norsk laks

Fordi det virker:

& # 8220; Som et alternativ til brun ris er blomkål ris perfekt for måltider i boller og forklarer Mary Ellen Phipps, En registrert dietitian som også har type 1 diabetes. «Denne parabolen er også flott for folk med type 2 diabetes, takket være laks omega-3 høyt innhold. Og med rikelig proteiner (fra laks, grønnsaker og fetaost), er dette måltidet flott for å kontrollere L’appetitt e Holder deg fornøyd og full. & # 8220;

Del på Pinterest

2. A’alternativ for tidlig frokost

De typiske frokostalternativene som frokostblandinger, bagels, muffins og til og med kornbarer er ofte ikke egnet for diabetes på grunn av deres innhold av sukker og raffinert stivelse, noe som kan føre til ustabile blodsukkernivåer.

Oppskrift: Quiche of mozzarella og asparges uten skorpe

Fordi det fungerer:

«Eggene er A’alternativet rik på frokostprotein & # 8230; Men hva skjer hvis du ikke har tid til å montere dem om morgenen? Denne ost quiche uten skorpe er den perfekte løsningen & # 8220; sier Nicole Villeneuve, en sertifisert livsstilstrener for diabetesforebygging på Platejoy. «La den tradisjonelle kake skorpen ikke bare en måte å redusere antall karbohydrater. Videre gjør det montering enkelt før tid og oppvarming gjennom hele uken & # 8220;.

Plus, nyere forskning antyder at et lavt karbohydrat diett kombinert med moderat fettinntak kan være spesielt effektivt for å forbedre glykemisk kontroll. Det kan også hjelpe mennesker med diabetes for å redusere narkotika. & # 8220; med mindre enn 5 gram netto karbohydrater (dvs. totalt karbohydrater mindre fibre) og litt & # 8216; av fett fra den deilige kombinasjonen av ost, er dette en fin måte å starte den reisen og sier Villeneuve En Healthline.

Som en bonus legger asparagus en fiberladning og er en Naturlig anti-inflammatorisk. Dette kan bidra til å redusere andre kroniske diabetesforhold, for eksempel hjertesykdommer og leddgikt, ifølge Villeneuve.

Del på Pinterest

3. Salat Tutt’annet enn kjedelig med valnøtter

Valnøtter legger spenning og smak til salater, og de var viste For å bidra til å redusere blodsukkeret og insulinnivåene, som gjør dem til en «8217, fantastisk tilsatt til en hvilken som helst oppskrift som passer for diabetes.

Oppskrift: Krydret salat av agurker og pistasjenøtter

Fordi det virker:

& # 8220; Med 6 gram karbohydrater per del, er denne salaten en utmerket lagt til noe måltid eller snack & # 8221; Lori Zanini, En registrert dietitian og en sertifisert lærer for diabetes. «Videre er både pistasjenøtter og agurker tilgjengelige alle L’år, så det er en enkel måte å få flere fibre og vegetabilske proteiner. Jeg liker å gi råd til pistasjenøtter fordi de er rike på næringsstoffer, de er et av de rikeste proteinene blant snacks, og nesten 90 prosent av pistasjfettet er den beste umettede typen for deg & # 8220;.

Del på Pinterest

4. En hovedrett med vegetabilsk protein

Et kjøtt uten kjøtt er en ideell måte å legge til en PO & # 8216; av vegetabilsk protein, som linser, kostholdet ditt. Mer, Undersøkelser antyder at utvekslingen av noen animalske proteiner med vegetabilsk opprinnelse kan bidra til å øke glykemisk kontroll hos personer med diabetes.

Oppskrift: Fylte søte poteter av linser stewed

Fordi det fungerer:

; Belgfrukter (bønner, erter og linser) har en eksepsjonelt lav glykemisk indeks, og deretter legger dem til ethvert måltid bidrar til å redusere hastigheten med hvilken måltidsglukose absorberes i blodet «8221; forklarer Cyrus Khambatta, PhD Og Robby Barbarian Master Diabetes.

Legumes har også det som kalles & # 8220; effekt i henhold til måltidet & # 8221;. Dette betyr at deres gunstige effekter på blodsukkerkontrollen varer i flere timer etter måltid eller til og med neste dag. & # 8220; så denne Lentil Stew vil ikke bare ha en utrolig smak, men du vil ha konstant tall hele dagen etter å ha spist det & # 8221; si. & # 8220; C’er noe bedre enn det ?!& # 8221;

Del på Pinterest

5. Lett stekt ris på karbohydrater

Sunn scene slag på takeaway stifter gjør det mye lettere å holde seg til en diabetes gunstig diett. Mens folk med diabetes ikke trenger å helt unngå karbohydrater, er balansert oppskrifter blant makronæringsstoffer (proteiner, fettstoffer og karbohydrater) de beste.

Oppskrift: Stekt ris med reker & # 8211; Blomkål utgave

Fordi det fungerer:

«Dette sunne måltidet er flott for folk som har diabetes fordi når de knytter karbohydrater rik på fiber med protein, vil det være en lavere innvirkning på blodsukkeret» Haley Hughes, En registrert dietitian og en sertifisert lærer for diabetes.

«L’American Diabetes Association anbefaler å konsumere fra 2 til 3 porsjoner fisk eller krepsdyr per uke. Reker er rike på protein, de har liten effekt på blodsukkeret og er en utmerket selenkilde, B-12 og fosfor og # 8220;. Du er ikke en rekervifte? Bare erstatt det med en’annet protein som kylling eller testing av et alternativ for å legge til linser.

Del på Pinterest

6. Et lavt sukkerinnhold

Desserten bør ikke være rik på sukker, noe som kan forårsake glukose svingninger i blodet. Og ja, sjokolade kan være en del av en sunn diabetes diett, så lenge det er smakt i moderasjon, ifølge American Diabetes Association.

Oppskrift: Gresk Yoghurt Ice Cream Sandwich Flatout

Fordi det fungerer:

«I stedet for å smake på en iskrem som er ladet med sukker på en varm dag, inneholder denne helsekvivningen den samme smaken selv med en betydelig lavere mengde sukker, sammen med en god kilde til protein og fiber» 8221; Erin Palinski-Wade, En registrert dietitian.

«Kombinasjonen av proteiner og fibre bidrar til å redusere blodsukkernivået etter å ha spist, og hjelper deg å føle deg mer fornøyd. Det reduserte fett- og kaloriinnholdet i denne oppskriften i forhold til den tradisjonelle iskremsandwichen er også perfekt for individet med diabetes som fokuserer på vektstyring og # 8220; han sier til Healthline.

Det er på tide å grave, uten å risikere en topp av blodsukker.

Julia er en tidligere utgiver av et magasin som ble en helseforfatter og «trening i formasjon & # 8221;. Hovedkontor i Amsterdam, det sykler hver dag og reiser rundt om i verden på jakt etter svært høye svette økter og beste vegetarisk mat.