6 Oppskrifter av diabetes brownie venner

Forbered deg av de beste brownies

Forbruker for sukker vurderes av noen den endelige markøren for utviklingen av type 2 diabetes. Men ifølge American Diabetes Association (ADA), Å være overvektig er den viktigste risikofaktoren.

Men du kan fortsatt lage en kake og spise den selv om du har diabetes.

Noen ingredienser har makt til å forvandle tradisjonelle søtsaker til tilstrekkelige erstatninger. Ikke bare vil desserter fortsatt ha en god smak, men de kan også være gode for deg. Og porsjonskontroll er den andre delen av ligningen. Litt & # 8216; av noe deilig kan gjøre mye.

1. Brownies uten sukker

Del på PinterestBildekilde: Søt som honning / Søt honning.Co.nz

Disse sukkerfrie brownies er glutenfrie, uten meieriprodukter og søtet med swerve, et naturlig søtningsmiddel. Senter for vitenskap i offentlig interesse Rapporterer at små mengder erytritol (som er i søtningsmiddel) er sannsynligvis trygge. Oppskriften krever også mel d’havre rik på protein. Du kan forberede denne billige ingrediensen på Home Pulsing Flakes D’tørr havre i kjøkkenroboten din, blender eller kaffekvern. For en ekstra kostnad for protein og fiber, prøv å legge til din favoritt tørket frukt.

Få oppskriften Fra søt som honning.

2. Monodose Brownie

Del på PinterestBildekilde: Sør i lov / SoutherninLaw.com

Den usøtede eplene saus er i midten av denne glutenfrie veganske oppskriften, uten frokostblandinger, lavt fett. Single-Dose-formatet er perfekt for kontroll av deler. Det er myknet med bare en liten mengde sirup d’Maple. Du kan også forberede denne oppskriften i mikrobølgeovn hvis du trenger rask behandling.

Få oppskriften Fra sør i loven.

3. Brownies av svarte bønner

Bønnene er en av ADA De 10 beste supermatene for diabetes, Og jeg er i sentrum av denne herlige oppskriften. Den beste delen er at du aldri vil forestille deg at denne desserten inneholder en stor mengde svarte bønner. Resultatet er et triks med nesten 4 gram protein og bare 12.3 netto karbohydrater per porsjon.

Få oppskriften på sukkerfri mamma.

4. Søte potetbruneies

Del på PinterestBildekilde: Den sunne foodie / ThehealthyFoodie.com

Disse brownies hjelper deg med å få din dose sjokolade ved å gi en god dose næring fra søtpotet og fra # 8217; avokado. Søte poteter er rike på vitaminer, og jeg er en god fibertilstand. Avokado er en kilde til sunne fettstoffer for hjertet. Oppskriften er myknet med hjemmelagde datoer for datoer, som inneholder en god blanding av karbohydrater, fibre, vitaminer og mineraler.

Få oppskriften Fra den sunne foodie.

5. Peanut Butter Brownie

Del på PinterestBildekilde: Forvarming til 350 ° / ForhøydeTo350.com

Peanøttsmør gir disse blesningene enkle å forberede en ekstra touch og protein for oppstart. Hvis du ikke har mandelmelen til fingertuppene, prøv å slipe de rå mandlene i kjøkkenrobotten din til de er som mel. Dette er en rik fettoppskrift siden den inkluderer smør, kokosnøttolje, mandler og egg. En liten del er sterkt anbefalt. Risikoen for døden for hjertesykdom blant personer med diabetes har doblet seg og kan også bli firedoblet, ifølge American Heart Association (AHA). Moderering er grunnleggende.

Få oppskriften å forvarme til 350º.

6. Sjokolade brownies med courgette

Del på PinterestBildekilde: Katie dekket med sjokolade / ChocolateCoveredkatie.com

Du kan bruke courgetter direkte fra hagen din til å lage mat disse vegetariske brownies. Kokosnøtt mel er på hyller i de fleste dagligvarebutikker i disse dager. Det er rik på matfibre, rik på protein og gode fettstoffer og egnet med moderasjon til personer med diabetes.

Få oppskriften fra Katie dekket med sjokolade.

Ta bort

Bakeri produkter som brownies kan være en del av kostholdet ditt selv om du har diabetes. For å få det til å fungere, må du bare holde tellingen. Eksempler på måltidsplaner fra Ada Oppmuntre deg til å holde karbohydratinnholdet i de fleste måltider mellom 45 og 60 gram totalt. Disse måltidene bør også fokusere hovedsakelig på rike matvarer av fibre og komplekse karbohydrater.

Hvis du planlegger å spise en dessert, kan du prøve å redusere karbohydrater i resten av måltidet. Alternativt, hvis du har problemer med å spise bare en, hold søtsaker for fødselsdager, helligdager eller andre spesielle anledninger. Uansett hva du gjør, ha det gøy!