6 naturlige rettsmidler mot forstoppelse

Du føler deg litt og # 8216; hvile?

Forstoppelse kan være et problem ubeleilig å ha. Men mange mennesker opplever det fra tid til annen, spesielt under graviditet eller # 8217; rekruttering av visse stoffer.

Det er mange mulige årsaker til forstoppelse. Det er også mange behandlingsalternativer. Tilpass dine livsvaner eller feriested til hjemmemedisinene kan være alt du trenger for å behandle sporadisk forstoppelse.

Ta deg tid til å bli kjent med noen av de beste naturlige rettsmidler for forstoppelse.

Opprettholde et konsistent program

Å bo i sengen hele dagen kan virke som en fin måte å tilbringe en lat søndag. Men hopp over morgenen pause på badet kan forårsake problemer.

Ikke gå på toalettet, kan regelmessig herde avføringen og redusere bevegelsen av # 8217;. Prøv å gå på toalettet før du setter opp og først om morgenen. Ikke alle trenger å gå til disse tider, men følg et vanlig program kan hjelpe. Du kan kanskje unngå fremtidige forstoppelsesangrep ved å komme seg opp og flytte til samme tid hver dag.

Tog

Du vil kanskje ikke ta en tur til treningsstudioet når du støttes, men den fysiske øvelsen kan gi den lettelsen du trenger. Gå en tur eller et løp, for eksempel, kan bidra til å stimulere musklene i Ytestiner og kolon. Enhver fysisk bevegelse hjelper tarmene til å passere ting gjennom.

For å forhindre og lindre forstoppelse, gjør fysisk aktivitet en vanlig del av rutinen din. Mål i minst 150 minutter med moderat aerob aktivitet per uke. Dette tilsvarer 30 minutter med aerob trening om dagen, fem dager i uken. Hvis du virker for mye, etablere et mindre mål å starte. Prøv å gjøre en PO & # 8216; fysisk aktivitet hver dag for å bli vanlig.

Hold deg hydrert

Drikke nok væsker kan også bidra til å forhindre og kurere forstoppelse. Kan hjelpe deg med å flytte mat gjennom fordøyelsessystemet og forhindre herding av avføringen.

Generelt bør du sikte på å drikke omtrent ni kopper væske om dagen hvis du er en kvinne og 13 kopper hvis du er en mann. Hvis du er forstoppet, eller du tar fibertilskudd, må du kanskje drikke mer. Spør legen din råd.

Selv om vannet er et ideelt valg, ikke undervurderer fordelene med andre drinker. Grønn te, svart te, kaffe og andre drinker kan alle regnes for væskes daglige inntak.

Spis nok matfibre

Å ansette nok fibre i kostholdet er grunnleggende. Det er to hovedtyper av fiber: den oppløselige fiberen absorberer vannet, som bidrar til å holde avføringene myke; Den uoppløselige fiberen gir volum til avføringen, som hjelper dem med å bevege seg raskere gjennom fordøyelsessystemet.

For å hjelpe til med å behandle de milde tilfellene av forstoppelse, prøv å spise enkle matvarer å fordøye og rik på fibre, som bær, bananer, plommer eller avokado. For å hindre fremtidige problemer, inkluderer mange rike fibermat i kostholdet ditt, inkludert grønnsaker, frukt og helkorn. Du kan også dra nytte av et daglig fibertilskudd, for eksempel Psillio Peel (Metamucil).

Vurdere l’magnesium kosttilskudd antagelse

Å ansette nok magnesium i kostholdet kan også bidra til å lindre forstoppelse. Magnesium muntlig kosttilskudd fungerer som osmotiske avføringsmidler. Dette betyr at de tiltrekker vannet i fordøyelsessystemet, som bidrar til å myke avføringen.

Du kan kjøpe magnesiumkapsler i naturlige matbutikker og apotek. Du kan også få magnesium fra matkilder. Snakk med legen din før du snakker om magnesium hvis du har en historie med nyreproblemer. Praktisk er de fleste høye magnesiummatene også rike på fiber. For eksempel er integrerte korn og mørkegrønne bladgrønnsaker gode kilder til begge.

Søk etter kokosnøttoljen

Ifølge Dr. Arielle Miller Levitan, en intern medisinsk spesialist med hovedkontor i # 8217; Illinois, spiser en skje eller to kokosnøttolje hver dag, kan hjelpe smøre l & # 8217;. I sin tur kan dette bidra til å forhindre forstoppelse. Spør legen din om dette remedien kan fungere for deg.

Hvis ideen om å svelge en spiseskje med kokosnøttolje du ikke liker, er det andre måter å legge det til på kostholdet ditt. For eksempel kan du blande det på morgenkaffe eller blande den med eddik for en enkel dressing for salaten.

Snakk med legen din

Neste gang du føler deg litt og # 8216; Styard, prøv disse hjemmemedisinene. De kan være alt du trenger for å gjenopprette tarmene dine.

Hvis disse rettsmidler ikke fungerer, eller du skjønner at du er kronisk forstoppet, snakk med legen din. De kan anbefale endringer i livsstil, endringer i narkotika eller andre behandlinger. I noen tilfeller er kronisk forstoppelse forårsaket av A’annen underliggende helsetilstand. Legen din kan hjelpe deg med å identifisere og behandle årsaken