6 Naturlige rettsmidler for prostataforstørrelse (IPB)

Prostata vokser

Prostata er en valnøttformet kjertel innpakning av urinrøret, røret som urinen kommer ut. Prostata er en del av det mannlige reproduktive systemet. En av hovedoppgavene, sammen med andre organer, legger til væsker til sædcelleren. Dette er væsken som bærer sædceller.

Den prostatiske kjertelen begynner i små og har to hovedfaser av vekst. Doblet i størrelse under tenåringer, så det fortsetter å vokse igjen Etter 25 år For alle resten av en manns liv.

En for stor forstørret prostata forårsaker en sykdom kjent som godartet prostatahyperplasi (IPB). Til slutt kan en prostataforstørrelse blokkere urinrøret og begrense strømmen av urinen fra blæren. Dette fører til problemer som:

  • hyppig urinering
  • Vanskeligheter med å tømme
  • Urinære tap
  • Urinveisinfeksjon

Les naturlige rettsmidler som kan forbedre noen symptomer på IPB.

Forstørret prostatabehandlinger

Det er flere behandlingsalternativer for en ingrossata prostata. Du kan ta alfa-blokkere som Terazosine (Hytrin) eller Tamsulosin (Flomax) for å hjelpe til med å slappe av prostata og blære muskler.

Du kan også ta Dutasteride (Avodart) eller Finasteride (Proscar), en annen type stoff for å redusere symptomene på IPB. Disse blokkhormonene som forårsaker prostata vekst.

Kombinasjoner av disse to forskjellige typer narkotika kan også anbefales. Legen kan også anbefale kirurgi for å fjerne overflødig prostata vev. En vanlig kirurgisk prosedyre for IPB er kjent som en transuretral prostata reseksjon (Turp).

Det er også naturlige rettsmidler som kan arbeide for å bekjempe symptomene på ingrossata prostata. Imidlertid L’bevis er tvilsom at disse behandlingene faktisk fungerer. De American Urological Association For tiden anbefaler det ikke noen urteterapi for ledelsen av # 8217; IPB.

Hvis du vil prøve en av disse naturlige rettsmidler, snakk først med legen din. Noen urtebehandlinger kan samhandle med reseptbelagte legemidler. US Food and Drug Administration (FDA) regulerer ikke kvaliteten eller renhet av urte kosttilskudd. Dette betyr at det kan være mangel på sammenhengende ingredienser.

Så palmetto

Saw Palmetto er et urtemedisin som kommer fra frukten av en type palme. Den har blitt brukt i alternativ medisin i århundrer for å lindre urin symptomer, inkludert de som skyldes en prostataforstørrelse. I følge Nasjonale institutter av helse (NIH), Noen småskala studier har antydet at Saw Palmetto kunne være effektiv for å lindre symptomene på # 8217; IPB.

Men NIH rapporterer at når når Bredere studier De ble gjennomført, de fant ikke så palmetto mer effektivt enn en placebo. Forskningen fortsetter å undersøke antiinflammatoriske egenskaper og blokkering av hormoner som så Palmetto kan ha og mulig bruk i kombinasjon med andre stoffer. Saw Palmetto er trygt å bruke, men mindre bivirkninger kan være magesmerter og hodepine.

Beta-sitosterol

Denne urtemedisinen er en blanding tatt fra forskjellige planter som inneholder stoffer som ligner på kolesterol sitosterol eller fytosterol anrop (vegetabilsk-baserte fettstoffer). Flere studier Foreslo at beta-sitosterol kan lindre urin symptomer på IPB, inkludert styrken av urinstrømmen. Noen forskere har også foreslått at de er disse fettene & # 8211; Som beta-sitosterol, som også finnes i Saw Palmetto & # 8211; de jobber faktisk.

Ingen viktige bivirkninger er rapportert med Beta-Sitosterol-bruk. Imidlertid kjenner legene ennå alle de langsiktige effektene av denne naturlige terapien.

PyGEUM

Pygeum kommer fra cortex av den afrikanske plommen og ble brukt i tradisjonell medisin for å behandle urinproblemer fra antikken. Det brukes ofte til å behandle symptomene på IPB, spesielt i Europa. Fordi studier på det ikke har vært godt utformet, er det vanskelig å vite med sikkerhet hvis den er effektiv.

Sekund Canadian Urology Newspaper, Noen små studier har antydet at supplementet kan hjelpe med å tømme blæren og strømmen av urinen. Men de undersøkte studiene var inkonsekvent. Pygeum virker trygt å bruke, men kan forårsake magesykdommer og hodepine i noen som tar det. Ingen langsiktige sikkerhetsstudier er tilgjengelige.

Rye gress pollen ekstrakt

L’Rye gress pollen ekstrakt består av tre typer pollen av gress: rug, timothy og mais. En gjennomgang av urte studier publisert i BJU International Han oppdaget at i et studio rapporterte mennene som tok på Rye Grass Pollen Extract en forbedring i nattsymptomene for å komme opp for å urinere, sammenlignet med de som tok en placebo. Men denne studien varte bare seks måneder. Han så ikke på hvor godt # 8217; integratoren med hensyn til reseptbelagte legemidler.

Nettle

Du vil vite om du ved et uhell har rørt den europeiske fellesnetten: hårene på bladene kan forårsake et sterkt intenst smerte sjokk. Men nettle kan ha noen fordeler hvis det brukes som medisin.

Det antas at den beste nesetten roten noen symptomer på IPB og brukes ofte i Europa. derimot, En revisjon av 2007 Han konkluderte med at videre studier var nødvendig. For tiden er det ikke noe sterkt vitenskapelig bevis som tyder på at det er mer effektivt enn noen behandling.

Noen ganger brukes netten i kombinasjon med andre naturlige behandlinger for IPB, for eksempel Pygeum eller Saw Palmetto. Bivirkningene av nettle er generelt milde, inkludert magesykdommer og kutane utbrudd.

Matvarer til å behandle IPB

Kostholdets rolle i forebygging av # 8217; IPB og i behandlingen av symptomene fortsetter å bli utforsket.

En nylig Fireårig studie I Kina undersøkte effekten av dietten på symptomene på IPB. Forskerne fant at menn med frukt rik på frukt og grønnsaker, spesielt løvrike grønnsaker, mørke grønnsaker og tomater, hadde mindre bph, mindre symptomer på BPH og hadde mindre sjanse for å ha en forverring av deres IPB. Forskere mener at det ikke bare er næringsrik, men heller kombinasjonene som finnes i en diett og en sunn livsstil for å være nyttig.

Etter den naturlige banen

Det er viktig å huske at bare fordi et supplement er merket som & # 8220; Natural & # 8221; Det betyr ikke alltid at det er trygt, sunt eller effektivt. Husk at FDA ikke regulerer urte rettsmidler som reseptbelagte legemidler og motvirkninger. Dette betyr at du ikke kan være helt sikker på at det som er oppført på # 8217; etikett både ALLE’inne i flasken.

Herbal Remedies kan også forårsake bivirkninger og samhandle med andre legemidler du tar. Sjekk med legen din før du prøver noe naturlig supplement.