6 Naturlige rettsmidler for ADHD, utløse faktorer for å unngå og mer

For foreskrevet? Det finnes andre alternativer

Produksjonen av narkotika som brukes til å behandle underskuddsforstyrrelse av oppmerksomhet og hyperaktivitet (ADHD) har økt dramatisk i de siste tiårene. Sentrene for sykdomskontroll og forebygging (CDC) hevder at diagnosen ADHD hos barn økt med ca 41 prosent mellom 2003 og 2011. Det har blitt anslått at 11 prosent av barna i alderen 4 og 17 år hadde blitt diagnostisert; ADHD, fra 2011. Dette betyr 6.4 millioner barn totalt.

Hvis du ikke føler deg komfortabel med å behandle denne lidelsen med narkotika, er det andre flere naturlige alternativer.

Narkotika kan forårsake bivirkninger

Narkotika for ADHDS kan bidra til å forbedre symptomene ved å styrke og balansere nevrotransmittere. Neurotransmittere er kjemiske stoffer som bærer signaler mellom neuronene i hjernen og kroppen. Det finnes ulike typer narkotika som brukes til å behandle ADHD, inkludert:

 • Stimulanter, som A’amfetamin eller trener (som hjelper deg med å fokusere og ignorere distraksjoner)
 • Ikke-stimulerende, som ATOMOxetin (Strattera) eller Bupropion (Wellbrin), kan brukes hvis bivirkningene av stimulansene er for mye til å håndtere, eller hvis andre medisinske forhold hindrer bruken av stimulanter

Selv om disse stoffene kan forbedre konsentrasjonen, kan de også forårsake noen alvorlige potensielle bivirkninger. Bivirkninger inkluderer:

 • Søvnproblemer
 • Stemningsendringer
 • tap av Appetit
 • Hjertproblemer
 • Selvmords tanker eller handlinger

Ikke mange studier har undersøkt de langsiktige effektene av disse stoffene. Men noen undersøkelser har blitt gjort og øker røde flagg. Australske Studio publisert 2010 har ikke møtt noen betydelig forbedring i atferd og oppmerksomhetsproblemer hos barn i alderen 5 og 14 som hyret medisiner for ADHD. Ikke engang deres egen selvoppfattelse og sosial funksjon har forbedret seg.

I stedet hadde gruppen behandlet med narkotika tendens til å ha høyere nivåer av diastolisk trykk. De hadde også et litt lavere selvtillit enn gruppen uten narkotika og utstilt under aldersnivået. Forfatterne av studien understreket at størrelsen på prøven og de statistiske forskjellene var for små til å trekke konklusjoner.

1. Renunciation av fargestoffer og mat konserveringsmidler

Alternative behandlinger kan bidra til å håndtere noen symptomer forbundet med ADHD, inkludert:

 • Vanskelighetsgrad å være oppmerksom på
 • Organisatoriske problemer
 • glemsomhet
 • forstyrre ofte

De Mayo Clinic bemerker at noen fargerier og mat konserveringsmidler kan øke hyperaktiv oppførsel hos noen barn. Unngå mat med disse fargestoffene og konserveringsmidler:

 • Benzoat av natrium, som vanligvis finnes i de karbonerte drikkene, i salatdressinger og fruktjuicer
 • Fd&C gul nr.6 (gul solnedgang), som finnes i brødsmuler, frokostblandinger, candies, ising og brus
 • D&C gul nr.10 (Chinolina Yellow), som finnes i røkt juice, sorbet og uglefine
 • Fd&C gul nr.5 (tartrazin), som finnes i mat som pickles, frokostblandinger, frokostblandinger og yoghurt
 • Fd&C Rød nr.40 (rød allura), som finnes i brus, rusmidler for barn, gelé desserter og iskrem

2. Unngå potensielle allergener

Diets som begrenser mulige allergener, kan bidra til å forbedre atferd hos noen barn med ADHD.

Det er best å konsultere en allergistisk lege hvis du mistenker at barnet ditt har allergier. Men du kan eksperimentere ved å unngå disse matvarene:

 • Kjemiske tilsetningsstoffer / konserveringsmidler som BHT (hydroksyitoluen smeltet) og BHA (butylert hydroksyndianisol), som ofte brukes til å hindre oljen fra en dårlig olje og kan finnes i mat behandlet som sjetonger, tyggegummi, kake tørrblandinger, korn, smør og mashed poteter øyeblikkelig
 • Melk og egg
 • sjokolade
 • Saliclati som inneholder matvarer, inkludert bær, pulverpepper, epler og cider, druer, appelsiner, fersken, plommer, plommer og tomater (salicylater er kjemikalier som er tilstede naturlig i planter og er hovedbestanddelen i mange smertestillende stoffer)

3. Prøv EEG Biofeedback

Elektroencefalografisk biofeedback (EEG) er en type nevroperapi som måler hjernebølger. EN 2011 studie antydet at EEG-formasjonen var en lovende behandling for ADHD.

Et barn kan spille et spesielt videospill under en typisk økt. Han vil bli tildelt en oppgave som skal fokusere på, for eksempel & # 8220; Hold flyet i fly & # 8221;. L’flyet vil begynne å dykke eller skjermen vil mørke hvis de er distrahert. Spillet lærer barnets nye teknikker for å fokusere i tide. Til slutt vil barnet begynne å identifisere og korrigere sine symptomer.

4. Vurder en yoga leksjon eller tai chi

Noen små studier indikerer at yoga kan være nyttig for personer med ADHD. Forskning publisert i 2013 Han rapporterte betydelige forbedringer i hyperaktivitet, angst og sosiale problemer i gutter med ADHD som praktiserte yoga regelmessig.

Noen første studier tyder på at Tai som også kan bidra til å forbedre symptomene på’ADHD. Forskere Han fant at ungdom med ADHD som praktiserte Tai som ikke var så engstelig eller hyperaktiv. Også, de drømte mindre med åpne øyne og viste mindre upassende følelser da de deltok i Tai-leksjoner to ganger i uken i fem uker.

5. Tilbringe tid på

Tilbringetid på åpen tid kan være til nytte for barn med ADHD. C’Sterke bevis At utgifter også 20 minutter utenfor kan ta dem ved å forbedre konsentrasjonen. Grønn og # 8217; naturlig miljø er mest fordelaktige.

TIL 2011 studieOg flere tidligere studier støtter uttalelsen om at den vanlige eksponeringen for det åpne og naturlige rommet er en sikker og naturlig behandling som kan brukes til å hjelpe folk med ADHD.

6. Behavioral eller foreldrebehandling

For barn med mer alvorlige tilfeller av ADHD, kan atferdsterapi være nyttig. L’American Academy of Pediatrics sier at atferdsterapi skal være det første trinnet i behandlingen av # 8217; ADHD i små barn.

Noen ganger kalt atferdsmodifisering, fungerer denne tilnærmingen Løse spesifikke problematiske atferd og tilbyr løsninger for å hindre dem. Dette kan også føre til definisjonen av mål og regler for barnet. Fordi atferdsterapi og narkotika er mer effektive hvis de brukes sammen, kan de være en kraftig hjelp for å hjelpe barnet ditt.

Foreldrebehandling kan bidra til å gi foreldre de verktøyene de trenger for å hjelpe barnet sitt med ADHD for å lykkes. Utstyr for foreldrene til teknikker og strategier om hvordan å omgå adferdsproblemer kan hjelpe både foreldrene og barnets langsiktige.

Og kosttilskudd?

Behandling med kosttilskudd kan hjelpe deg med å forbedre symptomene på’ADHD. Disse kosttilskuddene inkluderer:

 • sink
 • L-karnitin
 • Vitamin B-6
 • magnesium

Kjøp sinktilskudd.

Resultatene var imidlertid kontrasterende. Urter som ginkgo, ginseng og passiflora kan bidra til å roe hyperaktiviteten.

Integrere uten at legenes tilsyn kan være farlig, spesielt hos barn. Snakk med legen din hvis du er interessert i å prøve disse alternative terapiene. De kan bestille en blodprøve for å måle dagens nivåer i næringsstoffet i barnet før du begynner å ta kosttilskudd.