6 naturlige behandlinger for herpes zoster

Naturlige rettsmidler for Herpes Zoster

L’Herpes Zoster (Herpes Zoster) er en «Viral infeksjon som forårsaker en eller # 8217, smertefull hudutslett. Zoster Varicella (vzv) -viruset forårsaker denne virusinfeksjonen. Det er det samme viruset som forårsaker vannkoppen.

Hvis du har hatt en baby vannkopper, er viruset Dell & # 8217, Herpes Zoster, sover i kroppen din. Viruset kan reaktivere senere i livet og forårsake en herpes Zoster-utbrudd. L’utslett kan forekomme på noen del av kroppen, men generelt påvirker bare små seksjoner.

Smerte er vanligvis det første symptomet på ilden av Sant’Antonio. L’utslett og flytende flush blærer dannes innen et par dager fra # 8217; oppsigelse av smerte. Noen mennesker med L’Herpes Zoster har også feber, lys og tretthet følsomhet.

Sekund Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC), Om lag 1 person ut av 3 i USA vil utvikle herpes zoster på et tidspunkt i deres liv.

Viruset Dell’Herpes Zoster kan vare fra to til seks uker. L’Herpes Zoster er ikke farlig for livet, men noen mennesker lider av posterpetal neuralgia. Dette er når nervefibre er skadet, noe som forårsaker smerte i ilden av Sant’Antonio som varer i uker eller måneder etter at utslettet er forsvunnet.

Det er ingen kur for L’Herpes Zoster, men legen kan foreskrive antivirale legemidler for å redusere viruslivet og redusere symptomene.

Selv om en antiviral er en effektiv behandling for zoster herpes, er det ikke det eneste alternativet. Flere naturlige rettsmidler kan også redusere smerte og ubehag.

1. Helbredende bad

Del på Pinterest

Daglig blæresrengjøring reduserer risikoen for diffusjon av infeksjon av & # 8217;. Ta et kjølig bad eller dusj for å berolige huden. Vannets friskhet kan lindre smerten forårsaket av blærene av herpes zoster og roe kløen.

Du kan også ta et helbredende bad for å redusere symptomene. Hell 1 til 2 kopper mel D’kolloidal havre eller maisstivelse i # 8217; varmt badvann og fordyp i 15-20 minutter. Ikke bruk varmt vann. L’varmt vann kan forverre blærene på # 8217; herpes zoster fordi varme øker blodstrømmen.

Tørk kroppen helt og vask deretter håndkleet for å unngå å spre viruset til andre.

2. Våt og frisk pakke

Del på Pinterest

I tillegg til å bade for å lindre smerten og kløe assosiert med A’Antonio brannutbrudd, påfør en frisk og våt wrap. Gjør det flere ganger i løpet av dagen for å lindre symptomene. Dyp en klut i kaldt vann, klem vannet og legg kluten på # 8217; utslett og blærer.

Friskhet på’pakken kan redusere smerte. Gjenta prosessen når du trenger det. Ikke bruk en ispakke på’utslett. Kulden kan øke hudfølsomheten og forverres smerte.

3. Natriumbikarbonat og mais stivelse pasta

Del på Pinterest

Lag en pasta ved hjelp av maisstivelse eller natriumbikarbonat og vann for naturlig å lindre kløen forårsaket av en § 8217; Sant & # 8217 brannutbrudd;.

Hell to deler av maisstivelse eller natriumbikarbonat i en kopp. Legg til en del av vann for å få ønsket konsistens for deigen. Påfør blandingen på # 8217; utslett. Skyll etter 10-15 minutter. Gjenta flere ganger om dagen etter behov.

4. Lotion og beroligende creme

Del på Pinterest

Skrape A’brannutbrudd av Sant’Antonio kan forårsake arr og forlenge blærene. Hvis kløe ikke forbedrer seg etter et helbredende bad, en kald pakke eller en blanding av natriumbikarbonat eller maisstivelse, USA-lotion og beroligende kremer.

Lotioner og kremer akselererer ikke helbredelsesprosessen, men kan øke komfortnivået ditt. Unngå duftende eller duftende lotioner. De kan forårsake ytterligere irritasjon. Finn et bredt utvalg av duftfrie lotioner her.

Bruk lotions og kremer sparsomt. L’Heavy Application kan forhindre at sårene tørker opp og strekker helbredelsesprosessen. Av samme grunner, ikke bruk antibiotika salver på sår.

Hvis du bestemmer deg for å bruke kremer eller lotioner, ville det være mer effektivt hvis en inneholdende inneholdende den påføres den; naturlig ingrediens capsaicin, opptil tre eller fire ganger om dagen. Dette er det aktive prinsippet om chili.

Capsaicin har en antiinflammatorisk effekt for å lindre smerte. Smerte kan øke etter at han i utgangspunktet påføres kremet, men forsvinner sakte. Denne krem ​​fungerer ved å redusere smertesignaler sendt til hjernen.

Dessuten kan du bruke en lotion til blekksprut etter badet og dusjen for å berolige den irriterte huden og hjelpe til med å tørke blister.

5. Kostholdsmidler

Del på Pinterest

Et svekket immunsystem forverres l’herpes zoster. Noen endringer i dietten kan styrke immunforsvaret ditt og forhindre at hipene Zoster sprer seg til andre deler av kroppen din. Det vedtar tiltak for å forbedre funksjonen til immunsystemet ditt ved å spise visse matvarer og unngå andre.

Et brannbasert diett av Sant’Antonio består av matvarer med vitaminer A, B-12, C og E og L’aminosyre lysin. Matvarer som markedsfører helbredelse inkluderer:

 • Oransje og gule frukter
 • Grønne bladgrønnsaker
 • rødt kjøtt
 • egg
 • kylling
 • Fisk fanget i naturen
 • meieri
 • Helkorn
 • belgfrukter
 • bønner
 • tomater
 • spinat

Mens helbredelse og står overfor effekten av ilden i Sant’Antonio, vil du kanskje ha komfortmat. Men du bør unngå noen matvarer hvis du har L’Herpes Zoster. Matvarer som skal unngås inkluderer:

 • Mat og juice med høye mengder sukker
 • Matvarer rik på arginin (inkludert sjokolade, gelé og valnøtter)
 • raffinerte karbohydrater
 • Mat rik på mettet fett

Å spise for mye mat kan svekke immunforsvaret og potensielt forlenge viruset. Matvarer med høye nivåer av arginin kan til og med føre til at viruset reproduserer.

6. Homeopatiske eller urte rettsmidler

Del på Pinterest

Du kan vurdere homøopatiske midler sammen med konvensjonell terapi for å lindre symptomene på # 8217; herpes zoster. L’Homeopati er en alternativ medisin som krammer tilnærmingen for å tillate kroppen å helbrede seg selv.

For tiden er det få vitenskapelige bevis som støtter bruken av homøopatisk medisin som behandling for enhver tilstand. Videre regulerer Food and Drug Administration (FDA) i USA sikkerhet eller effektiviteten av ethvert homøopatisk middel.

Hvis du tenker på å bruke homøopatiske midler, må du sørge for at du snakker først med legen din.

Noen urte kosttilskudd og medisiner kan også hjelpe kroppen din til å bekjempe viruset og kurere søvnløshet og # 8217; angst på grunn av brannen i Sant’Antonio. Disse inkluderer:

 • melatonin
 • Wort av San Giovanni
 • oreganoolje
 • Echinacea
 • Melissa
 • grønn te
 • essensielle fettsyrer

Rådfør deg med legen din før du tar noen supplement. Pass på at du har riktig diagnose. Hvis forholdene dine forverres, søk straks etter medisinsk hjelp.

L & # 8217;

Innse at naturlige rettsmidler ikke fungerer for alle. Selv om du finner et effektivt naturlig middel, er det ingen kur for # 8217; herpes zoster. Viruset må gjøre kurset ditt.

Imidlertid kan ukonvensjonelle rettsmidler redusere ubehag og # 8217; irritasjon og akselerere helbredelsesprosessen hvis den brukes i kombinasjon med konvensjonell terapi.