6 Naturlige behandlinger for erektil dysfunksjon

Cos’det er erektil dysfunksjon?

Erektil dysfunksjon (DE) kalles vanligvis impotens. Det er en tilstand hvor en mann ikke kan nå eller beholde en «8217 ereksjon under seksuell ytelse. Symptomene kan også inkludere et redusert seksuelt eller libido ønske. Det er sannsynlig at legen gir deg en diagnose av de hvis tilstanden varer i mer enn noen få uker eller måneder. Og treffer opp til 30 millioner menn i USA.

Behandlinger og standarder inkluderer reseptbelagte legemidler, vakuumpumper, systemer og kirurgiske inngrep, men mange menn foretrekker naturlige alternativer. Forskning har oppdaget at noen naturlige alternativer kan forbedre symptomene på de. Fortsett å lese for å lære om de naturlige alternativene som har søket til å støtte dem.

Tilleggsinformasjon: Årsaker ED »

1. Panax ginseng

Kalt viagra basert på urter, panax ginseng (rød ginseng) har et solid søk bak. Forskere Undersøkt syv studier av Red Ginseng og og i 2008. Doser varierte fra 600 til 1000 milligram (mg) tre ganger om dagen. Konkluderte med at C’de var «8220; stemningsfulle tester for den røde ginseng effektiviteten i behandlingen av erektil dysfunksjon & # 8221;.

Et nyere søk ser på som Red Ginseng influensa l’ed. Ginsenosider er et element som er tilstede i # 8217; Panax Ginseng ekstrakt som har tiltak på et cellulært nivå for å forbedre ereksjonen.

L’Panax ginseng handling synes å være den mest effektive For de med høye lipider i blodet og metabolsk syndrom. Denne urten Det er kjent Har en’anti-inflammatorisk handling, forbedre lungefunksjonen og forbedre blodstrømmen i andre sykdommer, alle funksjoner som kan redusere L’e.

2. Rhodiola Rosea

Litt studere Han indikerte at Rhodiola Rosea kan være nyttig. Tjuefem menn ut av 35 mottatt fra 150 til 200 mg per dag i tre måneder. De har opplevd en vesentlig forbedret seksuell funksjon. Denne urten har vist seg å forbedre energi og redusere fitness og # 8217; tretthet. Ytterligere studier er nødvendig for å forstå handlingen og garantere sikkerhet.

3. Dhea

Deidroepiandrosteron (DHEA) er et naturlig hormon som produseres av binyrene. Det kan konverteres både i østrogen og testosteron i kroppen. Forskere produserer L’Wild Ytterwear Supplement og Soy.

L’innflytelsesrik Studio på’mannlig aldring av Massachusetts Han viste at menn med de de de fleste sannsynligvis hadde lave nivåer av DHEA. I 2009 deltok 40 menn med de i en annen studere hvor halvparten mottar 50 mg DHEA og halvparten mottar en placebo en gang daglig i seks måneder. De som mottok DHEA var mer sannsynlig å nå og opprettholde en ereksjon.

Mer nylig har DHEA blitt identifisert som et alternativ For behandling av de for menn med samtidig diabetes. DE-de treffene treffer disse mennene på grunn av hormonelle problemer og diabetes komplikasjoner som forstyrrer blodstrømmen til organene.

4. L-arginin

L-arginin er en naturlig tilstede aminosyre i kroppen din. Bidrar til å produsere nitrogenoksid. L’Nitrogenoksyd slapper av blodkar for å lette en «8217; Det er viktig for en sunn seksuell drift.

Forskere studert Effekten av L-arginin på de. Tretti-en prosent av menn med og tar 5 gram L-Arginine om dagen har opplevd betydelige forbedringer i seksuell funksjon.

Et sekund studere viste at L-arginin kombinert med piknogenol, et planteprodukt av barken av trærne, gjenopprettet seksuell kapasitet i # 8217; 80% av deltakerne etter to måneder. De nitti-to prosent hadde gjenopprettet seksuell kapasitet etter tre måneder.

En annen placebo sjekket studere Han oppdaget at L-arginin i kombinasjon med andre legemidler ble godt tolerert, trygt og effektivt for moderat og mildt til moderat.

5. Akupunktur

Selv om studier blandes, viser mange positive resultater når akupunkturen brukes til å behandle’e. EN 1999 studie, For eksempel fant han at akupunkturen forbedret kvaliteten på ereksjonene og gjenopprettet L’seksuell aktivitet i 39% av deltakerne.

Ser deg senere Studio publisert 2003 rapporterte at 21% av pasientene med de mottok akupunkturen hadde forbedret ereksjonen. Andre studier har vist motstridende resultater, men denne behandlingen har potensial og kan fungere for deg.

De Risikoen for Acupuncture De er lave hvis de leveres av en autorisert akupunktør. Akupunkturet viser lovende resultater for behandling av DE, men ytterligere studier er nødvendig.

6. Yohimbe

Dette tillegget ekstraheres fra barken av det afrikanske Yohimbe-treet. Noen utdanning De viste positive effekter på seksuell ytelse med bruk av dette stoffet.

Imidlertid, den American Urological Association Anbefaler ikke Yohimbe som en behandling for erektil dysfunksjon. Dette skyldes at det ikke er mange tester som viser at det fungerer. Bivirkningene kan være skadelig for helsen. Disse inkluderer økt blodtrykk og hjertefrekvens, irritabilitet og tremor.

Hvis du bestemmer deg for å prøve Yohimbe, sørg for at du snakker først med legen din.

For å lære mer: Drug Treatment Drugs »

Andre potensielle naturlige behandlinger

Andre alternative terapier som er utformet for å hjelpe erektil dysfunksjon, inkluderer sinktilskudd (spesielt for Menn Low Zinc), L’Ashwagandha Grass (også kalt Indian Ginseng) og Ginkgo Biloba, men videre studier er nødvendig for å vite med sikkerhet.

Snakk med legen din

Hvis du har symptomer på de, er det viktig å konsultere legen din før du prøver noen behandling alene. Dette er fordi’og kan være et tegn på andre helseproblemer. For eksempel kan hjerte- eller høyt kolesterolsykdommer forårsake DEM. Med en diagnose kan legen anbefale en rekke passasjer som sannsynligvis vil forbedre både hjertets helse og din e. Disse trinnene inkluderer kolesterolsetningen, vektreduksjonen eller # 8217; ta medisiner for å låse opp blodkar.

Hvis det ikke er funnet at andre helseproblemer er årsaken til DE, vil legen sannsynligvis foreskrive noen vanlige behandlinger. Du kan imidlertid også velge Naturlige alternativer: Pass på at du diskuterer det først med legen din.

Uansett hvilken vei du velger, husk at L’og det er en veldig behandlingsbar vanlig tilstand. Med noen forsøk og feil, er det sannsynlig at du finner en behandling som fungerer for deg og din partner.

Det er viktig å huske at den amerikanske mat- og legemiddeladministrasjonen ikke regulerer kvalitet, styrke, renhet eller emballasje av urter. Hvis du velger å ta urter, må du sørge for at du får dem fra en pålitelig kilde.

Endringer i livsstilen

I mange tilfeller kan endringer i din livsstil og diett bidra til å lindre de de symptomene. Livsstilsendringer som kan bidra til å forbedre din seksuelle funksjon, inkluderer trening og vekttap. Inkluder også å slutte å røyke og redusere alkoholinntaket.

Dietten din kan også påvirke din seksuelle ytelse. For informasjon om hvilke matvarer som kan dra nytte av deg, for eksempel kakao og pistasjenøtter, se denne artikkelen om kosthold og erektil dysfunksjon.