6 naturlige behandlinger for aterosklerose: hvitløk, gjæret rød ris og mer

Forstå aterosklerosen

L’aterosklerose er en tilstand der kolesterol, kalsium og andre stoffer, kalt kollektivt plakk, hindre arteriene. Dette blokkerer blodstrømmen til dine vitale organer, spesielt til hjertet.

L’aterosklerose fører til mange helseproblemer, inkludert hjerneslag, hjerteinfarkt, nyresykdom og demens. Det er ikke klart hva årsaken til tilstanden, siden mange faktorer er involvert.

Folk som røyker drikker overdreven mengde alkohol og ikke trener ganske mer sannsynlig å utvikle den. Du kan også arve sannsynligheten for å utvikle aterosklerose.

Aterosklerose og kolesterol

Det er mange kosttilskudd, mange planter avledet fra planter, som kan bidra til å kurere aterosklerose. De fleste av dem gjør at han påvirker kolesterolnivået.

Høye nivåer av kolesterol er ikke den eneste risikofaktoren i utviklingen av aterosklerose, men bidrar betydelig.

Det er to typer kolesterol. Lav tetthet lipoprotein (LDL) er også kjent som kolesterol & # 8220; dårlig & # 8221; og høy tetthet lipoprotein (HDL) er kjent som kolesterol & # 8220; Voucher & # 8221;. L’Målet med behandling av kolesterol og relaterte problemer er å holde LDLs lave og øke HDLS.

Totalt kolesterol skal være Mindre enn 200 milligram per decilitre (mg / dl) LDL-kolesterolet skal være mindre enn 100 mg / dL, mens HDL-kolesterolet skal være større enn 60 mg / dL.

1. Artisjokkekstrakt (ale)

Dette tillegget er noen ganger referert til som et ekstrakt av artisjokkblad eller ale. utdanning Forestilling at øl kan bidra til å øke kolesterolet & # 8220; god & # 8221; og lavere kolesterol & # 8220; dårlig & # 8221;.

L’artisjokk ekstrakt er tilgjengelig i kapsler, tabletter og fargestoffer. Den anbefalte dosen avhenger av skjemaet du tar, men det er ingen undersøkelse som indikerer at du kan overdose artisjokker.

Prøv det: Kjøp L’artisjokkekstrakt, i tillegg eller flytende form.

2. Hvitløk

L’Hvitløk har blitt kreditert med helbredelsen av alt, fra brystkreft til skallethet. Men studier på’hvitløk og helse i hjertet er blandet.

I 2009 Gjennomgang av litteraturen konkluderte med at hvitløk ikke reduserer kolesterolet, men en lignende å gjennomgå Siden 2014 foreslo at 8217; hvitløkinntak kunne forhindre hjertesykdom. I 2012 studere viste at den gamle hvitløkekstraktet, hvis kombinert med koenzym Q10, har redusert fremdriften av aterosklerosen.

I alle fall, L’hvitløk vil sannsynligvis ikke skade deg. Spis rå eller kokt eller ta den i form av kapsler eller tabletter. L’Magisk ingrediens er allicin, som også er det som gjør eller # 8217; hvitløk.

Prøv det: kjøp hvitløkbaserte kosttilskudd.

3. Niacin

Niacin er også kjent som vitamin B-3. Det finnes i matvarer som lever, kylling, tunfisk og laks. Det er også tilgjengelig som et supplement.

Legen kan anbefale NIACIN kosttilskudd for å hjelpe med kolesterol, da det kan øke kolesterolnivåene & # 8220; Good & # 8221; fra Mer enn prosentandelen 30. Det kan også senke triglyserider, en annen type fett som øker risikoen for hjertesykdom.

Niacin kosttilskudd kan gjøre huden brystet og forårsake en skarp følelse og kan forårsake kvalme.

De Anbefalt daglig beløp av niacin er 16 mg for menn. Det er 14 mg for de fleste kvinner, 17 mg for ammende kvinner og 18 mg for gravide kvinner.

Ikke ta mer enn anbefalt mengde uten å snakke med legen din.

Prøv det: Kjøp niacin kosttilskudd.

4. Polykosanol

Polykosanol er et ekstrakt oppnådd fra planter som sukkerrør og søte poteter.

En stor studie utført av kubanske forskere undersøkte polykosanolen avledet fra den lokale sukkerrøret. Han har vist at ekstraktet har kolesterolreduksjonsegenskaper. I 2010 Gjennomgang av litteraturen Han sa at ingen test utenfor Cuba bekreftet resultatet.

Men en 2017 å gjennomgå Han konkluderte med at den kubanske studien var mer nøyaktig enn studiene som ble utført utenfor Cuba. Videre forskning på polykosanol er fortsatt nødvendig.

Policosanol er tilgjengelig i kapsler og tabletter.

Prøv det: Kjøp Polycosanol Supplements.

5. Hagtorn

Hawthorn er en vanlig busk dyrket over hele verden. I Tyskland selges et ekstrakt av bladene og bærene som medisin for hjertesykdom.

Forskning & # 8211; Undersøkelser Siden 2010 antyder det at hagtorn kan være en sikker og effektiv behandling for hjertesykdommer. Inneholder kjemisk quercetin, som har vist seg å redusere kolesterolet.

L’Hawthorn Extract selges hovedsakelig i kapsler.

Prøv det: Kjøp Hawthorn Supplements.

6. Gjæret rød ris

Fermentert rød ris er et matprodukt oppnådd fra gjæringen av hvit ris med gjær. Det brukes vanligvis i tradisjonell kinesisk medisin.

I 1999 studere Vis som kan signifikant redusere kolesterolnivået. Kraften til gjæret rød ris ligger i munacolina k-stoffet. Den har samme sammensetning som Lovastatin, en statin som brukes til å senke kolesterolet.

Denne likheten mellom Munacolina K og La Lovastatin har ført til mat og narkotikaadministrasjon (FDA) for å begrense salget av gjærede røde ristilskudd.

Kosttilskudd som hevder å inneholde mer enn spor av monacolina k har vært forbudt. Som et resultat, må de fleste produktetiketter bare merke kun mengden gjæret rød ris som inneholder, ikke mengden monakolina K som de inneholder.

Det er veldig vanskelig for forbrukerne å vite nøyaktig hvor mye Munacolina K er tilstede i produktene de kjøper, som bekreftet av en 2017 studere.

Det var også gjæret rød ris studert For mulig skade på nyrene, leveren og musklene.

Prøv det: Kjøp gjærede røde ristilskudd.

Ting å vurdere

Det er ingen bevis på at ethvert supplement kan kurere aterosklerose alene. Enhver plan for å behandle tilstanden vil trolig inkludere et sunt kosthold, et program med fysiske øvelser og kanskje reseptbelagte legemidler som skal bæres med kosttilskudd.

Snakk med legen din før du tar noen supplement, siden noen kunne forstyrre legemidlene du allerede antar. Kontakt legen din er spesielt viktig hvis du er gravid eller du ammer.

Videre, husk at kosttilskudd ikke er regulert av FDA på samme måte som er narkotika. Dette betyr at deres kvalitet kan variere sterkt fra et merke / # 8211; eller til og med fra en flaske & # 8211; Alle & # 8217;.