6 måter å #romme med ensomhet

Fra innsjekking til romantiske middager til bilder av nye flotte engasjementringer, bilder på sosiale medier i & # 8220; Happy Couple & # 8221; stadig fylle våre nyhetsfeeder. Og vi er ærlige, det kan være litt & # 8216; Overveldende for mor til alle romantiske helligdager: Valentinsdag.

Ifølge en studie av Cyberpsykologi, oppførsel og sosiale nettverk, L’gjentatt eksponering for disse bildene kan ha en negativ innflytelse på deres mentale helse og bringe til ensomhet. Før vi går inn i noen enkle løsninger, analyserer vi hva som egentlig betyr å være alene.

Hvordan å bryte med følelsen alene

Det er viktig å gjenkjenne og ta ensomhet seriøst selv om det vanligvis vurderes en enkel følelse. Virkeligheten er: kan ha stor innvirkning på mental helse og kan til og med øke risikoen for dø før. En studie av Hjerte funnet i 2016 at risikoen for ensomhet og sosial isolasjon er lik helserisikoen for å være ekstremt overvektig. Når det er sagt, er det mange ting du kan gjøre for å møte din ensomhet.

1. Del dine personlige tanker med en profesjonell lytter

Hvis det er en uoverensstemmelse mellom det sosiale livet du har og det sosiale livet du vil ha, kanskje det er et spørsmål om perspektiv. Noen ganger snakker om ting med en upartisk person som konsulent eller en terapeut, kan hjelpe deg med å forstå hva du virkelig vil ha fra dine relasjoner. Å vite deg selv er det første skrittet for å forstå hva du vil.

2. En hårete venn kan heve humøret ditt

Del på Pinterest

Ta med et kjæledyr i livet ditt kan lindre ensomhet Gir sosial og bedriftsstøtte. Undervurder ikke dyrets kraft i forhold til den menneskelige forbindelsen! Kjæledyr terapi Det er en verdsatt praksis som parer en person med et utdannet dyr som er ment å forbedre psykisk helse og sosiale ferdigheter.

3. Utforsk nye hobbyer og aktiviteter

Enten det er hagearbeid, frivillig arbeid for en årsak som du lidenskapelig eller delta i et sports mesterskap, vil enhver aktivitet som fører deg til å fokusere på avslapning og utvikling av nye ferdigheter, hjelpe deg med å øke selvtillit og kan hjelpe deg med å behandle ensomhet. Ikke c’det er feil svar her, lytt bare inn og utforsker nye muligheter!

4. Gjøre frivillig på sykehjem

Del på Pinterest

Den eldre statistisk den høyeste risikoen for å føle seg alene. Frivillig å tilby din tid i sykehjem eller i et hospice, gjør du god service ved å redusere sine følelser av kjedsomhet og impotens. Positivitet og menneskelig forbindelse kan være ganske enkelt smittsom!

5. Pass på at du ikke er deprimert

Noen ganger kan symptomene på depresjon forårsake forstyrrelser i vår oppfatning og kan imitere følelser av ensomhet. Det er veldig viktig å sørge for at depresjon ikke er årsaken til ensomhet og ikke omvendt. Ikke vær redd for å snakke med legen din hvis du er bekymret for å føle seg deprimert og som påvirker din evne til å være sosial eller bekjempe ensomhets følelser.

6. Ta en pause fra sosiale medier

Hvis du finner ut at du bare føler deg på grunn av bilder og statusoppdateringer av alle andre, koble fra og ta en pause! Ta en PO & # 8216; Tid vekk fra sosiale medier kan gi deg litt’av klarhet og gi deg tid til å behandle det du leter etter i dine relasjoner. Du kan til og med utvikle en ny takknemlighet for de relasjonene du allerede har!

Priyanka Wali er en lege av internmedisin sertifisert av styret og kabaretisten. Du kan følge den på Twitter @Walipriyanka.