6 måter å naturligvis legge til vitaminer til kaffen din

Start dagen med et løft

Glem alltid å ta daglige vitaminer? Vi også. Men noe vi aldri glemmer, aldri? Vår daglige kaffekopp. Faktisk starter vår dag ikke til’vi har hatt.

Så hvorfor ikke doble disse aktivitetene? Legg til en god dose vitaminer, antioksidanter og ernæringsmessige fordeler til din daglige dose koffein med en teskje noe mer om morgenen. Ja, du følte deg bra. Prøv en av disse seks tilleggene og forbereder en spesiell vitaminkaffe. Fordelene er utallige: fra # 8217; # 8217 økning; energi og # 8217; energi, fra beskyttelse av hjertet til å forbedre sexlivet.

Del på Pinterest

Dryss kanelen for hjertes helse

Dryss morgenkaffekoppen din med kanel gir en kraftig (og deilig) antioksidantdose. Kanelen ble brukt både som krydder og som medisin i tusenvis av år. La Spezia er belastet med beskyttelsesforbindelser (alle 41!) Og han har en av de høyeste Antioxidantaktivitet krydder.

Ifølge en studere På mus kan kanel legge til beskyttelse mot hjertet og hjernen. En studie på menneskelige celler antyder at det kan senke Kreftrisiko, Og det kan også øke din immunforsvar.

Server: Bland 1/2 teskje. av kanel i koppen din, eller forberede kaffen din med 1 teskje. av kanel blandet direkte i bakken.

Tips: Søk etter Ceylon Kanel, Også kjent som Cinnamon & # 8220; Vera & # 8221;. Selv om denne sorten er litt vanskeligere å finne og litt og mer dyrt, er det av mye høyere kvalitet enn kanel av Cassia, den lavere kvalitetsversjonen som oftest finnes i USA. Ceylon er også tryggere å konsumere regelmessig i forhold til Cassia. Cassia har en større mengde kumarin sammensatt av planter, som ikke anses å være trygt å konsumere stor avtale.

Forbered Java for muskelsmerter

Hvis du bare bruker ingefæren i sin versjon av brød, mister du mange helsemessige fordeler. En av de enkleste måtene å få disse fordelene på? Dryss litt & # 8216; i kaffen din for en litt krydret aromatisk kopp.

Ginger har vært en felles behandling for kvalme I århundrer. Kraftig Antioxidant og anti-inflammatoriske forbindelser. Ginger kan også Redusere muskelsmerter, underordnet Kolesterolog hjelp i det fordøyelse.

Server: Legg til ingefæren direkte på kaffen din (opptil 1 teskje per kopp), eller eliminerer versjonen av kafeteriaavgiften av kalorier og sukker og forbereder en sunn Gresskar krydret melk hjemme.

Tips: Du har en fersk ingefær avansert i kjøleskapet ditt etter natt i en panne? Rist ham fint med en mikroplan og deretter fryse I enkelte deler av teskjeer, klar til å bli blandet i din java.

Forbedre helseskjoldet ditt med sopp

Kaffe og & # 8230; sopp? Ok, hør på oss. En infusjon full av sopp kan ha noen overraskende fordeler om helsen din. Sopp har antiviral, antiinflammatorisk og immunostimulerende kvalitet. Laste Antioksidanter, Sopp har anticancer Effekter på mus og andre musstudier tyder på at sopp kan Hindre leversykdommer. Kan også hjelpe fordøyelse Takket være sine kraftige prebiotika.

Popular Mushroom Brand Fire sigmatisk Han forteller oss at drikker kaffe til sopp er gunstig for kroppen din, full av supercivil og bare halvparten av koffein. «Hopp enda nervøsitet, mageproblemer og # 8217; Post-koffeinulykke som vanlig kaffe gir de fleste mennesker» «.

Tips: Ikke alle soppkaffe er Skapt likeverdig. Se etter mer energi? Prøv cordyceps sopp. For stress og søvn, nå Reishi.

Serve: Du kan kjøpe en av deg Mushroom Powders (som vil indikere størrelsen på delen), eller kjøpe den enkelt pakket Sopp (og selv k-kopp wafts til sopp!).

Hjelp din fordøyelse med en gurkemærdose

Hvis hyppige helseblogger, er du sannsynligvis ikke uten fremmed for den beryktede gurkemekulen. Den forferdelige og gyldne krydderet er et stort problem for en god grunn. Mange av sine medisinske fordeler kommer fra blandingen curcumin, Som har kraftige antioksidant og antiinflammatoriske egenskaper. Denne kraftige antioksidanten støtter leverdetox, hjelper fordøyelseog kan også bidra til å kurere Depresjon.

Serve: Kombiner gurkemeie med sunne fettstoffer i en fire-ingrediens kokosnøtt infusjon Awakening kaffe.

Tips: For å øke helsemessige fordelene av gurkemeien, samsvarer med en klype svart pepper. Pepperen forbedrer biotilgjengeligheten av gurkemeie, noe som gjør krydderet mer effektivt i små doser.

Balansere hormoner med Maca

Kanskje du så Maca-pulveret, produsert av Maca Root-anlegget, tilgjengelig på din lokale helsestasjon. Maca-rotet har blitt tradisjonelt brukt til å forbedre fruktbarheten og viste seg å være at den er Hormonal rebalancing Effekter i et studio på rotter. Anlegget er også designet for å øke atletikken opptreden, Energi nivå E seksuell lyst.

For ikke å nevne det faktum at det er svært næringsrik. Maca inneholder over 20 aminosyrer (inkludert åtte essensielle aminosyrer), 20 fettsyrer i fri form og er rik på protein og vitamin C.

Serve: Å få de beste fordelene for helsen til Maca, fra 1 til 3 ts. En dag anbefales. Prøv å gjøre det Superfood kaffe. I tillegg til Maca Powder, har den fire andre superfoods fra denne listen.

Tips: For å forlenge lagringsvarigheten til MACA-pulveret, hold det i kjøleskapet.

Myk din kopp med antidepressiva kakao

Sjokolade og kaffe virker allerede en kombinasjon laget i paradiset, rett? Når du legger til helsemessige fordeler av rå kakaopulver, forbedres den fortsatt. Denne overskuddet er en av de mektigste antioksidanter i omløp og den høyeste kilden til vegetabilsk-basert jern. Det er bra for deg hjerte, Også.

Den anti-inflammatoriske kakaoen senkes blodtrykk, Øk HDL-kolesterolet (bra) og senker LDL-kolesterolet (dårlig). Hans Kognitive fordeler, Kvaliteten som forbedrer stemningen og antidepressivaene, gjør kakaoen utmerket for hjerne, potetmos. Og vi har allerede sagt det er deilig?

Server: Den sunneste Moka i verden, noen? Bland 1 spiseskje. av rå kakao i koppen din kaffe for en økning i kostfibre, antioksidanter og magnesium.

Tips: Søk etter organisk rå kakao for å få de maksimale fordelene og lære forskjell mellom rå kakao og kakao pulver.

Fordi de fleste oppfordres til å begrense kaffeforbruket, er det fornuftig å få mest mulig ut av hver kopp. Hvorfor ikke gjenopplive den morgendrinken? Alle disse forslagene har store fordeler og få risikoer, selv om det er behov for ytterligere forskning på mennesker for å forstå de komplette effektene.

Bytt det: kaffefri reparasjon

Tiffany The Forge er en profesjonell kokk, oppskrift utvikler og matforfatter som kjører bloggen Pastina og bakverk. Hans blogg fokuserer på ekte mat for et balansert liv, sesongmessige oppskrifter og tilgjengelige helsetips. Når han ikke er på kjøkkenet, elsker Tiffany Yoga, utflukter, reise, organisk hagearbeid og går ut med sin Corgi, Cocoa. Besøk det på bloggen din eller opp Instagram.