6 måter å begynne å delta på noen når du er angst

Vi er ekte for et sekund. Ikke mange mennesker elsker avtaler.

Å være sårbar er vanskelig. Ofte, tanken på å bli involvert for første gang forårsaker angst, å si noe annet.

Men for folk som lider av D’angst, som er forskjellig fra kroppens naturlige respons til kroppen; å være rett og slett nervøs, kan avtaler enda vanskeligere og kompliserte, så mye at folk med angst kan gi opp helt.

Den gode gamle fryktesyklusen spiller en rolle i avtaler med angst

& # 8220; intime relasjoner forbedrer vår personlighet, så hvis du allerede sliter med # 8217; angst, vil du manifestere enda mer når du er klar til å komme nærmere noen og # 8221; sier han Karen McDowell, PhD og klinisk direktør for AR Psychological Services.

Ifølge McDowell, L’angst er dypt forankret i våre tankemodeller. Når vårt sinn behandler ting når det gjelder frykt, begynner vi automatisk å lete etter ting som bekrefter disse fryktene.

& # 8220; da, & # 8221; Han sier, og # 8220; hvis de ikke er elskelige, at avtalen din ikke vil like deg, eller at du vil gjøre eller du vil si noe pinlig, vil hjernen din bli overdrive ved å prøve å bekrefte mistankene sine.& # 8221;

Heldigvis kan du endre disse tankegangene.

Hvis du er engstelig og du vil begynne å gå ut med noen, er det noen måter å begynne å utfordre de negative tankene sykluser som holdt deg i fortiden.

1. Sjekk hypotesene dine

Det første skrittet for å utfordre enhver form for negativ tanke er å adressere dem, identifisere dem og erstatte dem.

For personer med angst, deres automatiske tanker eller tanker som kommer til å tenke mens de tenker på avtaler, har en tendens til å være negativ og fokus på å ikke være god nok, eller at andre vil nekte dem når de har kjent dem & # 8221; , han sier Lesia M. RUGLASS, PhD, en klinisk psykolog.

Utfordre negative tanker som de oppstår.

For eksempel, spør deg selv: «Jeg vet sikkert jeg vil bli nektet?& # 8221; Eller: «Selv om datoen ikke virker, betyr det at de er en dårlig person?& # 8221; Svaret på begge er åpenbart nei.

En av de viktigste tingene å gjøre er å prøve å stille din interiørkritiker mens du er en avtale. Husk at folk faktisk foretrekker ufullkommenheten. Hvis du gjør en feil, kan du til og med øke din sympati.

2. Ta det ut i det åpne

Det kan virke trivielt, men kommunikasjon er virkelig nøkkelen som åpner de fleste dørene. Å si at dine følelser er den beste måten å eliminere deres negative kraft på.

Som sa, kommunikasjon på’angst er ofte vanskeligere å gjøre, men også mer nødvendig. Når du begynner å gå ut med noen for første gang, må du bestemme hvor mye du skal avsløre på din angst.

Siden mange har opplevd en episode av angst, kan fortelle datoen din være et øyeblikk av binding, ifølge McDowell.

Eller du kan bestemme ikke å dele med din dato, som også er helt ok. I dette tilfellet kan det være nyttig å engasjere en venn for å hjelpe deg med å verbalisere og behandle det eller # 8217; angst slik at du ikke bare kommer tilbake i hodet ditt og foreslår McDowell.

3. Forsøk å være positiv

Noen ganger er det lett å overbevise deg selv om at en avtale går galt fordi det er det vi vil tro på.

Det kalles projeksjon, og det er bare et speil av det vi tenker på oss selv, ikke nødvendigvis hva andre tenker på oss.

[8220; når du finner deg selv å bekymre deg for at ting går galt, eller at avtalen din ikke er interessert, stoppet & # 8221; sier Kathy Nickerson, PhD, en klinisk psykolog som spesialiserer seg på par rådgivning.

«Han senker og begynner å lete etter positive ting. Se etter testene som det går bra, og at avtalen din du liker. & # 8220;

For eksempel, vær oppmerksom på at de smilte når du sitter ved bordet, ba de om din favorittfilm eller delte noe personlig om familien sin.

Det kan være nyttig å finne en mantra du snakker med deg. Fortell deg et par ganger når tvil om deg selv begynner å kontanter.

4. Kom forberedt

Som for alt som gjør oss ubehagelig, kan en PO & # 8216; av forberedelse gjøre mye. Avtaler er ikke forskjellige.

Forbered noen diskusjonspunkter eller spørsmål for å holde fingertuppene, kan hjelpe deg med å føle deg litt og mer kontroll i en situasjon som ellers kan være undertrykkende.

Alle elsker å snakke om seg selv, så hvis C’Det er en pause under samtalen, ta et av dine spørsmål. Noen fantastiske kan være:

  • Hva du så på Netflix i det siste?
  • Hva er dine fem uunnværlige album?
  • Hvis jeg kunne gjøre en koffert og gå hvor som helst i morgen, hvor du ville gå?

5. Oppholde seg

Hvis du sliter akkurat nå, prøv å minne deg om å bringe deg tilbake for øyeblikket. Å bo i hodet ditt kan bety at du mister deg mesteparten av avtalen.

I stedet, å tegne på dine fysiske sanser.

Hva du kan se? Hva du kan høre? Lukt? Smak? Konsentrere deg om detaljene rundt deg vil ta deg for tiden.

6. Spør forsikring, men se etter balansen

Fremfor alt, husk at nøkkelen til ro er balansen.

Noen mennesker med alvorlig angst tror det er ansvaret for # 8217; en annen person administrerer sine følelser.

Når de føler seg engstelige, alene, bekymret eller avvises, spør de partneren sin om å stadig forsikre dem, eller kanskje til og med forandre deres atferd, hvordan man umiddelbart svarer på meldinger eller engasjere seg raskere i nye relasjoner.

Du er den eneste personen som kan håndtere din angst, og deretter lage verktøykassen din.

McDowell anbefaler strategier som definisjon av grenser, ære, følelsesmessig regulering, kommunikasjon og # 8217; selvbrytende samt indre dialog.

Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, kan en terapeut hjelpe deg med å begynne å lage en plan.

L’Angst må ikke hindre deg i å skrive inn scenen til avtalene. Mens du tegner på forskjellige verktøy og støttesystemer, husk at avtalene blir lettere med praksis.

Meagan Drillinger er en reise- og velværeforfatter. Hans mål er å få mest mulig ut av opplevelsen, samtidig som du opprettholder en sunn livsstil. Hans skrifter dukket opp på spenning, menns helse, reise ukentlig og tid ut New York, blant andre. Besøke deg blogg eller Instagram.