6 kroppsoljer for tørket hud, pluss anti-aging booster

Rengjør oljer for en ren hud

Tørket hud er et aspekt av livet D’vinter så mye som dagens dager og kulderystelser å bite. Det er mange måter å håndtere dette problemet på. Eller prøver oljer for kroppen med en enkelt blanding.

Hva gjør monooljer blander et bedre valg enn premade for varehus? Svaret er enkelt: Rengjør rengjøring.

Brand lotions og kremer er ofte utstyrt med kunstige konserveringsmidler, fargestoffer og dufter, noe som kan føre til større følsomhet i huden. Bevæpnet med essensielle oljer, kan du tilpasse kroppsoljer til å sikte på strekkmerker, solpunkter, sår, endre din daglige rutine, hvis du ønsker det.

Du kan gi opp en fin pakke, men med denne estetiske gjør-det-selv vil du få mer kontroll over ingrediensene og på # 8217;.

Bruk olje er enkelt

Når det gjelder hvordan du bruker dem? Denne delen er like enkelt som den blir. I de fleste tilfeller anbefaler vi at du sprer et tynt lag på våt hud (ingen tørr). Selv om du ikke vil forlate for mange overskudd på huden din, prøv å la oljen trenge inn i så lenge som mulig: Du vil snart merke forskjellen.

1. Sikker søt mandelolje

Del på Pinterest

L’Delikat Sweet Almond Oil er vanligvis trygt for sensitive hudtyper (selv om du alltid bør teste den før du engasjerer seg i en behandling). Den har en hyggelig og myk lukt, noe som betyr at denne oljen er spesielt i stand til å gjøre den dobbelte plikten som en delikat søt duft. Når huden ikke lenger er tørr eller irritert, evaluerer det muligheten for å blande den med stokksukker for å skape en rensende kroppsskrubb.

Forbedre oljen din: Bland kaneloljer, nellik, rosa og lavendel for en anti-kramblanding. Lavendel og rosa oljer er kjent for å lindre smerte.

2. Fleksibel aprikos Hazelolje

Del på Pinterest

En annen søt og lett olje som kan brukes på kroppen og håret! & # 8211; L’aprikos hassel olivenolje er vitamin Som en, c, e og k. For å unngå tilstoppede og akne porer, sørg for at du skyller huden med varmt vann og tørk forsiktig med et rent håndkle. Aprikoskjernen gjør også en fantastisk dobbelt plikt for tørt og skadet hår: Legg til noen få dråper til en oppvarmet vektorolje som mandeloljen, og bruk det våt hår, innpakket det i et håndkle i minst 20 minutter. (Natten er det bra også.)

Forbedre oljen din: Legg til noen dråper melableolje til din aprikoserkjernolje for en anti-akneblanding.

3. Helbredende solsikkeolje

Del på Pinterest

L’Solsikkeolje er ekstremt beroligende, takket være en serie av monoumettede fettsyrer og deres antioksidant og antiinflammatoriske egenskaper. (I En studie fra 2008, L’Solsikkeolje bidro også til å forhindre sepsis og dødelighet i premature babyer sammenlignet med en oljebasert fuktighetsgivende krem.) Dette betyr at det kan hjelpe l’hudirritasjon & # 8211; Ikke bare tørr hud, men også den kroniske akne og eksemet.

Forbedre oljen din: Legg til noen dråper lavendel for å øke helbredende egenskaper og legge til en guddommelig og avslappende duft. Lavendel er kjent for å bekjempe stress, som kan være en utløserfaktor for hudirritasjonen.

4. Lys druer olje

Del på Pinterest

Denne lyse og vitaminoljen brukes i et myriade av hudprodukter, selv de som er utformet for å bli brukt på ansiktet, siden polyfenolene kan ha noen anti-agingegenskaper. I motsetning til noen tyngre oljer, L’Grape Saccoli olje er også sikker på huden som er underlagt hudutbrudd. Det er antibakterielt, antiinflammatorisk og utmerket Sårhelbredende olje Hvis du er tilbøyelig til riper og kne kutt.

Forbedre oljen din: Noen anti-aging Sandalwood Drops vil bidra til å fremme myk hud og lindre utseendet på rynker.

5. Olje d’fuktighetsgivende oliven

Del på Pinterest

Kanskje det mest motstridende valget her, olivenoljen og # 8211; L’Basiselementet i hvert middelhavs pantry & # 8211; Det er også et gammelt skjønnhetsinstrument (og sannsynligvis tilgjengelig i kjøkkenet ditt akkurat nå). Det er det ultimate i hudsalter for alle bruksområder: Bruk den til å forsiktig fjerne trikset, berolige sprukne hæler, hår dypt eller bare for å hydrere tørr hud. Bruk en lett berøring og fjern overflødig for å unngå irritasjoner eller hindringer.

Forbedre oljen din: Legg til noen dråper rosmarin essensiell olje for sterkere hår. Kliniske revisjoner viser at rosmarin kan gjenopprette hårtap Og Støtte hårvekst.

6. Balansering av # 8217; jojobaolje

Del på Pinterest

L’jojoba olje, en annen pantry base mat, deler mange av de samme fuktighetsgivende og beskyttende egenskaper av olivenoljen; olivenolje. Legg til en bit & # 8216; av sukker og sitron for en leppe scrub og bruk den etter solskader som en balsam. Mens hans rolle i å forebygge hårtap diskuteres, foreslår forskning at hodebunnsbehandlingen med jojobaolje kan forhindre flass.

Forbedre oljen din: Legg til noen dråper granateple essensiell olje eller grønn teekstrakt for å hjelpe til med å møte ytterligere solskader. L’lakrisekstrakt kan også bidra til å lyse opp mørke flekker eller # 8217; hyperpigmentering.

Notater å huske

Akkurat som du kan tilpasse kroppsoljer for deg, ikke en engang en måte å bruke dem på. Den beste måten å unngå kutane reaksjoner er å følge et bestemt sett med regler. Kjøp over-mix essensielle oljer akkurat som du ville med noe annet organisk produkt:

  • Patch test ved å buffere en dråpe på innsiden håndledd og venter minst 24 timer for å se om C’er en reaksjon.
  • Kjøp lokalt når det er mulig, fra pålitelige leverandører.
  • Mindre ingredienser og konserveringsmidler betyr ofte mindre sjanse for å utvikle irritasjon.
  • Unngå konserveringsmidler og kjemikalier, når det er mulig.
  • Unngå tilsatte dufter, ellers oppført som parfum.
  • Kjøp ekstra ravfargede beholdere (en solsikker) for blandingene dine for å unngå å utsette oljer av oljer for mye.

Husk at mange av de mest effektive oljene ikke er tilgjengelige på kjøpesenteret, med mindre din har en naturlig matbutikk. Imidlertid er de bare et klikk på vognen og tilgjengelig med en sterk rabatt, sammenlignet med $ 100-varehusene merker. Derfor hvilken fuktighetsgivende olje er du tørst huden din?

Mens forskning tyder på at det er helsemessige fordeler, overvåker FDA ikke eller regulerer renhet eller kvalitet av essensielle oljer. Det er viktig å snakke med legen din før du begynner å bruke essensielle oljer og ta hensyn når du velger et kvalitetsmerke.

Diana Keeler skrev for butikker, inkludert Wall Street Journal, utenfor, Marie Claire, Nylon og andre magasiner. Det er basert i Brooklyn. Du kan følge dine opplevelser Twitter.