6 kosttilskudd for å lindre fibromyalgi symptomer

Beskrivelse

Fibromyalgi er en kronisk sykdom. Symptomer inkluderer tretthet, hjernens slående og utbredt smerte. Folk med denne tilstanden har ofte følsomme og smertefulle poeng i bestemte områder av kroppen. Personer med fibromyalgi har også kronisk smerte i muskler, ledbånd og ledd. Denne smerten går og kommer over tid.

Årsaken til fibromyalgi er ukjent. Det kan være relatert til måten hjernen behandler smerte signaler. For tiden er det ingen kur.

Behandling for fibromyalgi fokuserer på lettelse fra symptomer. Behandlinger kan inkludere narkotika, livsstilsendringer og holistiske alternativer. Det er ikke noe middel som fungerer for alle. Urter og kosttilskudd kan hjelpe. Fortsett å lese for å lære mer om disse naturlige rettsmidler.

Panax ginseng

Denne planten er også kjent som asiatisk ginseng, koreansk ginseng og kinesisk ginseng. Den er tilgjengelig som urte supplement. Den anbefalte gjennomsnittlige dosen er 200-500 milligram per dag. Panax Ginseng kan også finnes i form av teposer og som en rot, i sin naturlige tilstand. Du kan bruke 1 teskje hakket rot og kokt for å forberede 1 kopp te. Selv om det er relativt nytt i den vestlige verden, har Ginseng blitt brukt i medisin i hele # 8217; Asia, for Tusenvis av år. EN studere På Panax Ginseng L’bruk hos personer med fibromyalgi indikerte at det er effektivt for å redusere smerte og antall vondt poeng som er funnet på kroppen. Den samme studien indikerte også at ginseng kan:

  • Forbedre søvnkvaliteten
  • innsats
  • Forbedre den generelle tilfredsstillelsen av livet

San Giovanni gress

A’Blomstergress er San Giovanni Grass tilgjengelig i tabletter og kapsler. L’San Giovanni Gress er også tilgjengelig som et ekstrakt, i form av olje. Din anbefalte dosering varierer fra 250 til 300 milligram, fra to til tre ganger om dagen.

L’St. Johns gress kan negativt samhandle med noen stoffer, inkludert antidepressiva og prevensjonspiller, så det er viktig å diskutere det med legen sin. L’St. Johns gress kan hjelpe depresjon Hos personer med fibromyalgi. Kan også hjelpe redusere betennelse.

Melatonin

Melatonin er et naturlig hormon. Den er produsert i pinealkjertelen, som ligger i hjernen. Melatonin produseres også syntetisk og er tilgjengelig i form av et supplement. Dette hormonet bidrar til å regulere søvn sykluser, som kan gjøre det gunstig for personer med fibromyalgi. Den dårlige søvnkvaliteten og # 8217; utmattelse er felles Symptomer på denne tilstanden. Melatonin kan hjelpe Forbedre søvnkvaliteten og redusere tretthet. Hans anbefalte dosering varierer fra 0.3 til 5 milligram per dag.

Chlorella pyrenoidosa

Chlorella Pyrenoidosa er A’Alga Collection fra kilder D’ferskvann. Det er rik på mange makronæringsstoffer, inkludert vitaminer, mineraler og proteiner. Den er tilgjengelig i form av et supplement. EN studere Han oppdaget at folk med fibromyalgi opplevde en bedre livskvalitet, på grunn av en generell reduksjon av symptomer, da de hyret Chlorella i form av et supplement. Studio deltakere En kombinasjon av 10 gram ren klorella som tablett ble administrert, pluss ml av en væske inneholdende chlorella ekstrakt om dagen, i to eller tre måneder.

Acetyl L-Carnitine (Alcar)

Alcar er et aminosyreprodukt naturlig fra # 8217; organismen. Det er også produktet syntetisk og tilgjengelig i form av et supplement. En studie, rapportert i Klinisk og eksperimentell reumatologi, Han indikerte at Alcar kan redusere smerte og depresjon hos personer med fibromyalgi. En dosering på 1500 milligram Alcar per dag i 12 uker ble administrert til noen studiedeltakere. Til andre har blitt administrert Duloxetine, et antidepressivt middel. Begge gruppene har vist en forbedring i symptomene, selv om forskere har indikert at ytterligere studier er nødvendig.

Alfa liposyre

L’alfa-liposyre er en antioksidant tilstede i hver celle i kroppen. Det finnes også i mat, som bryggergær, spinat, rødt kjøtt og orgel kjøtt. L’alfa-liposyre kan tas som et supplement i form av kapsler. Det kan også administreres ved injeksjon. Kan bidra til å redusere smerte til diabetiske nerver.

L’Alfa-liposyre kan også beskytte hjernen og nervesvevet mot skade forårsaket av frie radikaler. På grunn av’positiv effekt av alfa-liposyren på smerte til diabetiske nerver, a test er i gang, designet for å analysere sitt potensial for å redusere smerte hos personer med fibromyalgi.

Magnesium

Magnesium er et mineral som finnes i et bredt spekter av matvarer, inkludert mandler, gresskarfrø, mørk sjokolade og spinat. Den er også tilgjengelig i form av kapsler og som en aktuell løsning.

TIL studere rapportert i Journal of Korean Medical Science Han oppdaget at kvinner med fibromyalgi har lavere magnesiumnivåer, så vel som andre mineraler i kroppen deres. Basert på disse resultatene, Et annet søk studio, Publisert i Supplerende medisin avis, Han prøvde å bestemme effekten av magnesium, anvendt lokalt, til de med fibromyalgi. Studiedeltakere mottok en sprøytet løsning på 400 milligram magnesium på armer og ben, to ganger om dagen, i en måned. Resultatene indikerte positive resultater, med en samlet forbedring av symptomene på fibromyalgi.

Bivirkninger og risiko

Urter og kosttilskudd er lett tilgjengelige i butikker og online. De er produsert av mange selskaper, både i USA og alle «8217;. Det er viktig å ikke anta at lett tilgang er oversatt til generell sikkerhet. Mange kosttilskudd, som San Giovanni Grass, kan forstyrre andre stoffer du kanskje allerede antar. Andre, som alfa-liposyre, kan ha bivirkninger, for eksempel L’hudirritasjon. Melatonin kan forårsake hodepine hos noen mennesker. Ginseng kan forverre søvnløshet i noen mennesker, selv om det bidrar til å lindre søvnløshet i andre.

Urte kosttilskudd må oppfylle produksjonsretningslinjene fastsatt av Mat og Drug Administration (FDA). Men kosttilskudd vurderes, ikke-narkotika eller kosttilskudd. For å avgjøre hvordan disse produktene vil påvirke deg, kontakt legen din. Velg produkter produsert i USA. Aldri overskride anbefalt dose på # 8217; etiketten. Kjøp kun urter og kosttilskudd fra pålitelige merker som anbefales av legen din.

Ta bort

Fibromyalgi er en kronisk tilstand som forårsaker utbredt smerte og andre symptomer, slik som L’tretthet. Årsaken er ukjent, men symptomene kan forbedres med medisinsk behandling, urter og kosttilskudd. Det er viktig å sjekke med legen din før du prøver noe urte supplement for å lindre symptomene på fibromyalgi.