6 grunner til å onanere under syklusen, tips og teknikker, andre

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

De eneste splittende temaene i menstrual onani er veganisme, Jenny Schecter og Crossfit.

Her er poenget: Selvfølgelig er det rotete. Men en PO & # 8216; Tids ansikt til ansikt med dine blodige stykker er A’All normal, vanlig og sunn aktivitet, andre Sherry Ross, MD, OB / GYN, kvinners helse ekspert i Santa Monica, CA, og forfatter av & # 8220; She-Olys: Den endelige veiledningen til kvinner’s intime helse. Periode.& # 8221; Helse vekt på!

Nedenfor, alt du C’Det er å vite hvordan å organisere en håndfest like før eller i menstruasjonssyklusen, inkludert helsemessige fordeler, hvordan du starter, hvordan du kan involvere partneren din i moro og hva du skal gjøre når alt er sa og kommer.

Hvis du trenger en grunn

Solitaire Sex er hvor det er. Du trenger en test? Fortsett å lese.

Kan bidra til å lindre smerte

Masturbation kunne kreve Motrin som en syklus smertestillende.

Masturbation kan bidra til å lindre noe, fra kramper og ryggsmerter til hodepine og leddsmerter & # 8221; sier Ross.

Dette er fordi, i løpet av orgasmen, løser kroppen A’dopaminbølge og serotonin. Disse hormonene fungerer som naturlige smertestillende midler.

Kan hjelpe deg med å forbedre humøret ditt

La oss innse det: hvem er ikke i en mer snill / beste / lykkeligste person etter en solo-sesjon?

C’er en kjemisk grunn. De ovenfor nevnte endorfiner som frigjøres under orgasmen; alle knyttet til en forbedring av stemningen.

Kan føre til å sove bedre

Legg til melatonin Alle’liste over medisiner som onani kunne erstatte.

I tillegg til frigjøring av oksytocin, hvilken tenker skaper en beroligende effekt når hans opprinnelige løp forsvinner, frigjør en orgasme også et kjemikalie som kalles prolactin.

Dette hormonet er forbundet med følelser av døsighet, sier han Måne, Sensuality coach og seksuell lærer på Allbodies, En online plattform for reproduktiv og seksuell helse.

Også, sex er en’kardiovaskulær aktivitet og jevn styrke, avhengig av plasseringen. Så hvis du virkelig lyktes, er det normalt å føle seg utmattet.

Kan forårsake sterkere og lengre orgasme

I menstruasjon, C’Det er en økning i blodstrømmen og sirkulasjonen som kan øke spenningen, følelsen og glede og «8221; sier månen. & # 8220; og blod er et flott smøremiddel.& # 8221;

Det er den perfekte oppskriften for å få ditt beste eller måned.

Forutsatt bidrar til å forkorte syklusen

L’hypotesen, ifølge Ross, er det når du har sex (som et par eller alene), din livmor kontrakter.

Når livmoren din kontrakter, skyv ut livmorbelegget raskere enn det ville komme ut alene.

Selvfølgelig er det ikke prøvd. Men hva er det verste som kommer til å prøve det?

Det er bare morsomt! Ikke C’Det er grunn ikke å gjøre det

Alvor! Det er godkjent av legen. Ross sier: Normal og sunn seksuell aktivitet som er hyggelig og trygg hver eneste dag i måneden & # 8221;.

Hvis du vil minimere lidelse

Selvfølgelig kan onanere i løpet av syklusen være en bit & # 8216, komplisert. Planen på forhånd kan hindre deg i å skape en lovstilscene & Rekkefølge.

Bruk en menstruasjonskopp eller disker

Noen menstruasjonsprodukter kan bli igjen under penetrasjon.

Menstruasjonsskiver og menstruasjonskopper nipper høyere i kroppen & # 8211; På livmorhalsen & # 8211; Blokkerer blodet fra drypp ned der penis / dildo / finger vil gå.

Moon legger til: «Noen mennesker rapporterer selv at å ha sex med en menstruasjonskopp er enda mer behagelig på grunn av måtene som det legger poenget g under trykk.& # 8221;

Husk at mens disse menstruasjonskoppene og disse platene ser ut som prevensjonsenheter som membran eller cervical cap, dobler menstruasjonsprodukter ikke som prevensjon.

Bruk et internt absorberende under preliminarene

Du kan bære en pute og trekke den med en gang før penetrasjon og sier Ross.

Merk: Ekstrakt det er viktig. Iført en buffer under penetrativ sex kan forårsake noen helseproblemer.

Konsentrert på klitoris eller på andre eksterne stimuli

Dette gjelder for hver dag i menstruasjonssyklusen, ikke bare når blødning, men sex må ikke bety penetrativ sex.

& # 8220; utforske dine andre erogene soner & # 8221; legger til Luna. Bruk en vibrator, et Wartenberg-hjul, en fjær eller fingre for å stimulere klit, bryst, nakke, # 8217; låret, den nedre delen av magen og # 8217; armhulen.

Bruk truser i din mest komfortable periode og bruk atmosfæren til å plage stoffet

Hvis du har truser i lagets periode, bruk ditt sexiest par, fordi hvorfor ikke kle deg for ditt solo sex? & # 8211; og bruk fingre, negler eller # 8217; favoritt atmosfære for å gi deg glede gjennom hesten.

Gå inn i dusjen eller badekaret og føl deg ting

Hvis du er bekymret for å fargelegge arkene eller teppet kan forstyrre din glede, ta den til dusjen eller i karet, det foreslår månen. Blod vil gå rett inn i avløpet.

Antyder å bringe smøremiddelet i dusjen. [8220; mens dusjene er våte, vasket faktisk bort den naturlige smøringen av kroppen din, noe som kan forårsake irriterende friksjon.& # 8221;

Bare vær forsiktig: Både blodet og smøremiddelet kan være glatt, så vurder å investere i en dusjmatte.

Sett en kondom på lekene dine eller hold deg i nærhetsvinduene eller sprayene for leker

Ta med din livlige venn til sengs? Dekk det med kondom & # 8211; eller en kondom for fingre hvis det er et lite leketøy som en kule vibrator & # 8211; For enkel rengjøring.

Eller hold en leketøysrenser som Babeland Toy Cleaner og en boks med lommetørkle for hånden.

Hvis du bare vil prøve, damn casino

& # 8220; C’er noe veldig kraftig og intimt i # 8217; klemmer kaoset av menstrual sex & # 8221; sier månen. Klar til å omfavne kroppsvæsken?

Tegne et håndkle

Du kan designe et par håndklær som håndklær for sex og spre dem på sengen før du bærer dem og sier Moon. På denne måten vil du kunne akseptere uorden uten å ødelegge arkene dine.& # 8221;

Tips: Velg håndklær med motiver eller mørk farge.

Bedre ennå, kjøp en vannavstøtende sengeteppe

Du kan utpeke et håndkle eller et spesielt teppe som en sengeteppe og bestemme ikke å bekymre deg hvis det blir blødninger.

Du kan også investere i en fuktbestandig plettet som Liberator-kaste, som har en intern barriere mot fuktigheten.

Hold baby kluter på fingertuppene

Nyfødte kluter vil lagre arkene dine? Nei. De vil gjøre rengjøring mye enklere hvis dusjen ikke er tilgjengelig? Jepp!

Engasjert i kaos

& # 8220; iført blod som krigsmaleri & # 8221; sier månen. & # 8220; ikke redd for å sette den på hender, klær, kropp og munn.& # 8221;

Det kan virke utrolig frigjørende å omfavne ditt menstruasjonsblod, en væske som alltid har blitt lært å skjule, sier.

Hvis du vil invitere en partner i blandingen

Menstrual sex i par tilbyr alle de samme helsemessige fordelene for solo menstrual sex.

Second Moon, sex når en eller begge parter har menstruasjon og er en «8217; utrolig intim og slips opplevelse & # 8221;.

Prøv gjensidig masturbation

Hvis du har tenkt å røre deg, hvorfor ikke invitere partneren din til å se på?

Bedre ennå: få dem til å berøre alene på samme tid. Se på partneren din, vær glede i hendene dine? VARME.

Planlegg penetrasjon

& # 8220; Det er grunn til at du ikke kan ha penetrerende sex under syklusen, i så fall hva du skal ha sex & # 8221;, ifølge Ross. Så, hvis P-in-V (eller Dildo-in-V), er vaginal fingering eller fisting en del av soverommet MO, gjør det.

Merk: Hvis partneren din fjerner penis, dildo eller hånd og det er klumper eller blodpropper, er det normalt, ifølge Ross.

Sannsynligvis er det bare eldre og eldre blod eller en del av livmorbelegget: Du kan rengjøre den og gå tilbake til den.

Vurder Cunnilingus

Oralsex under menstruasjonen kan være super sexy, sier månen. & # 8220; C’er noe veldig primordial og rå i dette.& # 8221;

Hvis du og din partner ikke er knyttet til væsken, eller partneren din ikke vil ha et språk som er dekket av blod, bruk en tanndam med en swab eller en menstruasjonskopp.

Utforsk Anal Sex

Ditt hull kan bløde, men bakhullet ditt kan sikkert være gratis. Hold menstruasjonsproduktet ditt og nyt litt og # 8216; Anal-spill.

Second Moon, det lille trykket i en buffer kan faktisk øke følelsene til trivsel av anal.

Hvordan holde ting trygt

Beklager, men menstrual sex er ikke synonymt med trygt sex.

Hvis du bruker sexleketøy

& # 8220; leker laget med ikke-porøse materialer som silikon, stiv abs plast, metall og glass, er det sikreste alternativet generelt & # 8221; sier månen. & # 8220, spesielt i syklusen, fordi de kan rengjøres helt.& # 8221;

Hvis det brukes uten kondom, kan lekene laget med porøse materialer som TPR, TPE, gelé, gummi og PVC imøtekomme bakterier, noe som øker risikoen for infeksjon.

Hvis du er med en partner

Å ha syklusen beskytter deg ikke mot overføring eller sammentrekning av en TSI. Faktisk, ifølge Ross, C & # 8217, er det en litt høyere risiko for begge.

Seksuelt overførbare sykdommer som hepatitt og L’hepatitt overføres gjennom blod, så kontakt med menstruasjonsblodet til noen som har et av disse virusene, kan overføre TSI.

Dessuten er skjeden min mindre syre i syklusen enn når du ikke har syklusen. Dette gjør det lettere for smittsomme mikrober å overleve og trives i reproduktive kanalen.

Du og flyttingen av partneren din: Pass på at du kjenner både din nåværende status for TSI, del denne informasjonen, og bruk beskyttelsen om nødvendig.

Husk: Du kan fortsatt bli gravid

Du kan ikke ha en flekk eller graviditet hvis du masturbating.

Men hvis du og din partner har sex med penis i skjeden, er graviditeten en risiko.

Selv om det er mindre sannsynlig å bli gravid under syklusen, kan du fortsatt gjøre det & # 8221; sier Ross.

Spiller på den sikre siden og bruker en pålitelig prevensjonsmetode selv når du bløder, med mindre du vil bli gravid, åpenbart.

Hvordan håndtere renslighet

Etter at spillet av syklusen er over, sørg for at du rengjør deg selv, din partner (hvis den var tilstede og involvert) og alle leker, klær eller sengetøy som har blitt slitt og brukt.

Du

Hvis du vil ta en dusj, kan du skylle vulvaen (lepper, klitoris, clit hette) bare med varmt vann eller varmt vann og såpe uten parfyme.

Ikke vask i skjeden: det er en selvrensende maskin.

; Vaske levetiden til skjeden eller irrigere når som helst av syklusen kan forstyrre den sunne pH-balansen i skjeden og øke risikoen for en ugudelig gjær eller en bakteriell infeksjon på 8221;.

Partneren din

Hvis partneren din har en vulva, kan du følge de samme rengjøringsprotokollene på. Hvis de har en penis, foreslår Ross som forsiktig vask det med en parfyme såpe.

Dine leker

Hvert kjønn leketøy vil ha sine spesifikke instruksjoner.

Hvis leketøyet ditt er laget med ikke-porøse materialer anbefalt ovenfor, kan den vaskes med varmt vann og såpe fri for parfyme eller kokende vann.

Klærne og arkene dine

Materialet i sengetøy, klær og andre objekter vil bestemme nøyaktig hvordan du behandler og vasker den.

Som en generell regel: Lengre forlater en flekk, desto vanskeligere å fjerne det.

Bunnlinjen

Fordelene med menstrual sex kan ikke endres. Med mindre du er kresen om blod, ikke C’Det er egentlig ingen grunn til ikke å gjøre det.

Så ta noen forholdsregler for lidelse (eller ikke!) Og gi farvel til de irriterende symptomene på premenstruelt eller syklus syndrom.

Gabrielle Kassel er en forfatter av sex og velvære basert i New York og Crossfit Level 1 Trainer. Det har blitt en tempo person, testet over 200 vibratorer og spist, full og børstet med kull, alt i navnet på journalistikken. På fritiden kan du finne lesebøker om selvhjelp og rosa romaner, trykk på en benk eller poledans. Følg den opp Instagram.