6 essensielle oljer for kvalme: Hva fungerer og hvordan du bruker dem

Beskrivelse

De essensielle oljene er de aktive forbindelsene som er tilstede i plantene, destillert i kraftige oljer. Disse oljene utnytter de kraftige egenskapene til noen urter og botaniske krydder. Noen av disse egenskapene kan handle for å drepe bakterier, slappe av muskler, lindre smerte, forbedre fordøyelsen og behandle kvalme. Siden de bringer noen bivirkninger og noen få risikoer, blir essensielle oljer populære hjemme rettsmidler for alle typer medisinske forhold.

Essensielle oljer må ikke inntas, og noen kan være giftige. De essensielle oljene er konstruert for å bli infundert i # 8217; luft i en inhalator eller blandet med en vektorolje og påføres på huden.

Hvis hyppig kvalme oppstår på grunn av graviditet, irritasjon i magen, svimmelhet, gastrointestinal reflux eller andre vanlige forhold, kan essensielle oljer være en nyttig behandling.

1. Lavendelolje

L’Lavendel Essential Oil er kanskje den mest kjente For sine avslappende egenskaper. Bruk LE’Emnet lavendel olje eller i en diffusor kan hjelpe ditt sinn dekomponere mens du forbereder deg på å gå til sengs. Denne samme egenskapen kan også gjøre lavendel effektiv i å bekjempe kvalme.

Hvis din kvalme er forårsaket av angst eller fysisk smerte, Lavendelens kraft Slapp av kan være akkurat det du leter etter. Dette middelet fungerer best når du legger noen dråper lavendel i en diffusor av essensielle oljer og inhalerer sakte mens parfymen fyller luften;.

For kvalme forårsaket av graviditet, virus eller postoperativ smerte, kan du prøve noen av de andre oljene i denne listen.

2. Ingefærolje

Ingefær essensiell olje Det har blitt studert som et middel for kvalme og bevegelse. Folk sverger og undersøkelser er enig i at det fungerer. L’ingefærolje kan være utbredt i luften med en olje diffusor, massasje på trykkpunktene på pannen og på håndleddene eller til og med gnidd direkte til magen for å lindre kvalme.

En klinisk eksperimentering avslørt at dette middelet er spesielt effektivt for personer som lider av kvalme under utvinning fra kirurgisk anestesi. Ingefær er generelt ansett som trygg selv for gravide kvinner som lider av kvalme.

3. Peppermynteolje

Peppermynte te er ofte foreslått som et middel for kvalme, men den essensielle oljen kan ha samme beroligende effekt. L’peppermynteolje, ifølge noen forskere, slapper av gastriske muskler og hindrer dem i å få overdrevne kramper eller sammentrekninger.

En vitenskapelig gjennomgang konkluderte med at innånding av peppermynteolje når kvalme vil forbedre symptomene og vil få deg til å føle deg bedre raskt. Selv om videre forskning er nødvendig på effekten av # 8217; peppermynteolje på forskjellige typer kvalme, kan du prøve peppermyntoljen i en høyttaler neste gang du føler deg syk.

4. Grønn mynteolje

Selv om det ikke er så kjent som en behandling for kvalme, den rene rasen i forhold til peppermynte Selv den grønne mynten er effektiv. Som peppermynte og ingefær mynteolje, l’peppermynte essensielle olje kan påføres på trykkpunkter, forsiktig gnidd på mage og tarm eller utbredt område i # 8217; luft for å lindre kvalme. Den forfriskende duften av grønt mynte, blandet med mentolkomponenten av sin olje, kan få deg til å føle deg mer våken og i stand til å puste til tross for kvalmen.

5. Kardemommeolje

Kardemomme er et krydder av samme ingefærfamilie, med unike egenskaper og parfyme. L’Cardamom Essential Oil ble brukt i en blanding av andre essensielle oljer i en klinisk studie for postoperativ kvalme. Studien ble funnet Kardemomme er et lovende anti-kvalme agent hvis blandet med andre essensielle oljer.

Å bruke kardemomet i en blanding, eller prøv den alene, puslespill noen dråper i en diffusor av essensielle oljer. Den rike og krydrede parfymen av kardemomet kan også hjelpe deg med å slappe av, noe som kan redusere kvalme og # 8217; angst på grunn av sykdommen.

6. Fennikelolje

Fennikel Det brukes ofte Som fordøyelseshjelp og en lettelse fra forstoppelse. Fennikelene er i stand til å slappe av fordøyelseskanalen, forebygge og hjelpe kvalme. L’Bruk av fennikelens essensielle olje kan ha samme effekt. L’Fennikelolje kan fortynnes i en vektorolje og påføres på trykkpunktene i kroppen eller utbredt. Det er få risikoer i # 8217; bruk fennikeloljen flere ganger om dagen.

Bivirkninger og risiko

L’bruk av essensielle oljer for kvalme er et hjemlig middel generelt med lav risiko. Men det er noen som ikke bør bruke denne behandlingen som en måte å kvitte seg med kvalme. I svært sjeldne tilfeller, overeksponering til mentolen inneholdt i peppermyntet og i grønt mynte kan skade huden. En mer vanlig rapportert bivirkning er dermatitt fra Lavendelolje.

Bruk en delikat vektorolje, som jojobaolje eller L’kokosnøttolje, for å blande med kraftigere oljer før du bruker det på huden. Dette vil hjelpe deg med å unngå å brenne eller irriterende overflaten av huden når du bruker essensielle oljer på grunn av aktuell. Fra tre til fem dråper essensiell olje i A’gram oljevektor er den vanlige oppskriften.

Aldri inhalere dampen fra en olje diffusor eller en damp dispenser direkte, siden det kan irritere slimhinnen. Hvis din kvalme vedvarer i over 48 timer, eller hvis du begynner å vise tegn på dehydrering, avbryter L’bruk av essensielle oljer og kontakt legen din.

Dette hjemmet er ment å hjelpe mildt kvalme. Det vil ikke holde kilden til kvalme hvis du har en «8217, bakteriell eller virusinfeksjon. Og hvis du er gravid eller du ammer og ser etter hjelp til morgen kvalme, bør du konsultere jordemor eller legen din før du bruker alternative behandlinger.

Takeaway og perspektiv

Det er viktig å huske at essensielle oljer ikke er en mirakuløs kur. Jeg er fortsatt i forskningsfasen og deres grenser som rettsmidler er ikke helt inkludert. Holder dette i tankene, ikke C’Det er mye å miste ved å gripe din favoritt essensielle olje for å behandle ditt neste kvalmeangrep. Tar et dypt pust og beroligende kroppen din, kan du kanskje unngå kvalme og hindre det fra verre.

FDA kontrollerer ikke bruk eller produksjon av essensielle oljer. For å sikre et rent og sikkert produkt, søk etter kvaliteten på selskapet før du kjøper et bestemt merke. En sertifisert aromaterapeut kan formulere anbefalinger.

Hold D’Øye Emergenessymptomene uansett om du føler deg bedre og aldri forsøker å behandle dehydrering, sterk hodepine eller alvorlig blødning som følger med kvalme. Husk at legen din er den beste personen å spørre om årsaker og potensiell omsorg for enhver kvalme du føler.