6 essensielle oljer for allergi

Beskrivelse

Sesongmessige allergier kan oppstå på slutten av vinteren eller våren eller til og med på slutten av sommeren og høsten. Av og til kan allergier oppstå hvis en plante er allergisk mot blomstrer. Eller du kan prøve allergi xnumx timer på xnumx under bestemte sesongmåneder.

Essensielle oljer kan brukes som et alternativ eller komplementær behandling for allergi symptomer. De er avledet fra planter og kan brukes på ulike måter. Populære måter å bruke essensielle oljer inkluderer:

  • spre dem i # 8217; luft
  • Bruker dem i badprodukter og spa
  • bruke dem på huden når du fortynnes
  • Sprøyter dem i # 8217; luft
  • Puster direkte fra beholderen

Åndedrag av aromaene av oljer er kjent som aromaterapi. Denne praksisen stimulerer kroppen din gjennom din følelse av bruk. Det du føler kan påvirke andre deler av kroppen din.

Akkurat som med aromaterapi, får påføring av oljer til kroppen å komme inn i blodet. Du bør alltid fortynne essensielle oljer før du bruker dem på huden din.

En vektorolje, som L’søt mandelolje eller # 8217; olivenolje, kan fungere godt for dette formålet. Bland vanligvis ca. 5 dråper essensiell olje ved 1 oks olje. Vektor.

Det er ikke mange søk for å støtte bruken av essensielle oljer, men de kommer mer og mer. Hvis det gjøres nøye, kan aromaterapi med essensielle oljer dra nytte av deg.

Hvis du ønsker å legge inn essensielle oljer i livet ditt for å lindre symptomene på # 8217; Allergi, her er noen som du kan prøve.

1. Lavendel

Lavendel er en populær essensiell olje for sine mange fordeler.

Kan bidra til å berolige symptomene i allergi sesongen takket være sin evne til å roe og redusere betennelse. En studie konkludert med at den essensielle oljen forhindrer essensiell olje forhindrer allergisk betennelse og utvidelsen av slimete celler.

Prøv å bruke lavendel i en diffusor for aromaterapi eller fortynn den i en vektorolje og fordyp den på et bad med en PO & # 8216; lagt til.

2. Wooden sandal blanding, røkelse og ravenasara olje

En studie Han brukte en blanding av sandeltreoljer, røkelse og ravensara for å behandle flerårig allergisk rhinitt. Studiedeltakere rapporterte en forbedring med blokkerte nesepassasjer, ridning nesen og kløe og nysing.

Dette antyder at denne blandingen av essensielle oljer kan hjelpe med oppfattet symptomer, livskvaliteten knyttet til allergi og en bedre søvn.

For å bruke disse blandede oljene, bland med en vektorolje (som L’søt mandelolje) og påfør på huden. De kan også være utbredt i luften;.

3. Eukalyptus

Eukalyptusoljen er kjent som antiinflammatorisk og kan hjelpe deg med overbelastningen din. Følelsen av kjøling du føler mens du inspirerer det, kan også hjelpe deg med å føle lettelse mens du arbeider med sesongens allergier.

Forskere begynner å forstå hvordan Aromaterapi’Eucalyptus reduserer betennelsen. Dette kan føre til å redusere allergiske symptomer.

Prøv å spre eukalyptusen i # 8217; luft eller for å inspirere den fra flasken for å gi deg trøst.

Til tross for monstre anti-inflammatoriske egenskaper, eukalyptus l & # 8217 Det kan også utløse allergier i noen mennesker.

4. Olje Dell’Tea Tree

C’Det er fortsatt et betydelig søk å gjøre på sammenhengen mellom essensielle oljer og lettelse fra allergi, men olivenoljen i teetet kan hjelpe med symptomene på # 8217; allergi.

Dette fordi oljen er olje Anerkjent som antiinflammatorisk. Men Oli Dell’Tea Tree kan også utløse allergier. Lag en oppdateringstest på huden før … bruk.

L’# 8217 olje; te tre er farlig hvis svelging. Ikke innta noen essensiell olje.

5. Peppermynte

Det er kjent for peppermyntet essensiell olje redusere betennelse. Du vil kunne puste lettere å spre oljen eller til og med påføre den på huden etter å ha fortynnet den med en vektolje.

Kombinasjonen av peppermynte med lavendel- og sitronoljer skaper også en effektiv og beroligende kombinasjon for å lindre allergier. Vær imidlertid oppmerksom på at kombinasjon av oljer kan øke sjansene for å ha en allergisk reaksjon. Hvis du bruker sitruoljer, vil du være følsom for solen.

6. Sitron

De essensielle oljene duftende til sitrusfrukter brukes ofte i aromaterapi for å øke klokken og # 8217; energi. L’Sitron Essential Oil kan også hjelpe frie bryster og redusere overbelastning, vanlige symptomer på sesongmessige allergier.

Vær forsiktig med å avsløre huden til sollys eller tanning senger hvis du bruker duftende sitron eller sitruoljer. Prøv å spre oljen for å forbedre humøret ditt eller fortynne det og legg det på huden for å lindre allergi symptomer.

Risiko og potensielle komplikasjoner på «8217; bruk av essensielle oljer

L’bruk av essensielle oljer er ikke uten risiko. US Food and Drug Administration kontrollerer ikke renhet, kvalitet og emballasje av essensielle oljer. Det er viktig å bruke essensielle oljer som angitt og sørg for at du bruker kvalitetsprodukter.

Hvis du lider av mange allergier eller du er spesielt følsom for kjemikalier, kan essensielle oljer utløse enda større allergiske reaksjoner. Du må snakke med legen din før du starter noen behandling med essensiell olje.

Husk disse punktene når du bruker essensielle oljer:

  • Du kan ha allergiske reaksjoner på oljer, og sørg for at du bruker dem med forsiktighet for første gang. Prøv l’essensiell olje blandet med oljevektor på integrert hud, som L’underarm. Hvis en reaksjon ikke forekommer innen 24 timer, bør det være trygt å bruke. Prøv hver ny essensiell olje, spesielt hvis du har allergi.
  • Bruk aldri konsentrert olje direkte på huden. Fortynn den i en vektorolje før du bruker den.
  • Ikke inntar essensielle oljer.
  • Vær oppmerksom når du bruker oljer rundt kvinner og barn i graviditet og amming, spesielt små barn.