6 bruker Dell & # 039; mineralolje: for hud, føtter, ører, forstoppelse og mer

L’mineralolje kan gi lettelse for en rekke forskjellige forhold. Dens evne til å smøre og forhindre at fuktigheten går fra huden, gjør det til en fleksibel hjemmebehandling.

Les videre for å lære om alle måtene du kan bruke mineraloljen, fra # 8217; lindre Craped Stipulation and Feet Alle’eliminering av flass.

1. Tørr hud

L’mineralolje kan ha positive effekter på tørr hud. Hvis påføres huden etter badekar eller dusj, forhindrer fuktighetslekkasje. Dette kan hjelpe deg med å holde huden myk og sunn, spesielt i de tørre vintermånedene.

L’mineralolje brukes også ofte i kommersielle fuktighetsgivende produkter. Leter etter fuktighetskrem med mineralolje kan være nyttig for å opprettholde en sunn hud.

Mild eksem

Sekund National Eczema Association, 31.6 millioner (10.1%) av den amerikanske befolkningen har noen form for eksem. L’Eksem er en kronisk tilstand preget av tørr, misfarget, pruriginøs og betent hud.

L’mineralolje kan påføres det berørte området for å gi lindring fra symptomene på og # 8217; eksem. Det kan være et effektivt alternativ hvis du vil unngå kortikosteroidbaserte kremer.

Xerose

Ifølge en 2012 studie Skrevet på’International Journal of Medical Sciences, mer enn 50% av kreftpasientene, noen form for strålebehandling.

Radioterapi kan være aggressiv på huden og føre til lokalisert xerose, som er et medisinsk begrep for unormalt tørr hud.

L’Anvendelse av mineralolje på det berørte området har vist seg å være effektiv behandling for å bekjempe radioterapiffekter.

2. Tørkede og tynne føtter

Tørket og klaffede føtter kan være vanskelig å reparere og forhindre. Påfør mineralolje på føttene før sengetid kan bidra til å berolige og holde dem godt hydrert. Bruk sokker vil beskytte arkene fra # 8217; suge i oljen mens du sover.

3. cerium

Behandling med Ceramine kan være vanskelig og be om ekstra forsiktighet. Hvis din trommehinnen ikke har et rør eller et hull, L’mineralolje kan hjelpe deg med å trekke ut overflødig cerumer.

Sekund Harvard Medical School, Påfør to eller tre dråper mineralolje i # 8217; øre kan bidra til å myke voksen.

Etter en eller to dager, bruk en gummi pære sprøyte for å forsiktig spray varmt vann i den hørbare kanalen. Retting av lydkanalen som vipper på hodet og trekker det ytre øre mot # 8217; høy og deretter tilbake. Dette vil tillate vann med myknet voks til å strømme.

Du må kanskje gjenta denne prosessen for å fjerne alt overskytende ceramine. Hvis problemet vedvarer på grunn av cerumen, bør du konsultere en lege for å få hjelp.

4. Forstoppelse

L’mineralolje er en vanlig behandling for forstoppelse. Hvis feces føler seg blokkert i # 8217; tarmene, kan mineraloljen være nyttig for å hjelpe intestinale bevegelser.

L’mineralolje for å avlaste forstoppelse er tilgjengelig i en rekke forskjellige former. Kan tas oralt, som enema, og kan bli funnet som en aktiv ingrediens i mange avføringsmidler.

Arbeider smørende tarmene og holder fuktigheten i avføringen. Dette gjør at avføringen skal passere med mindre motstand. Hvis du har en intern tåre (spalt) eller smerte fra hemorroider, kan mineraloljen være et godt sted å kontakte for sporadisk lettelse.

Opptil 8 timer kan være nødvendig for å ha effekt. Pass på at du tar det før du setter opp for å unngå å måtte stå opp i midten av natten. Hvis du velger å ta mineralolje i form av enema, bruk en beskyttende buffer for å absorbere tap.

5. Barnepass

Det er mange grunner til at et barn kan oppleve tørr hud. L’mineralolje kan være en sikker måte å hjelpe barnet til å finne lindring fra forhold som mild skorpe og bleiedermatitt. Faktisk er oljeoljen en mineralolje med en ekstra duft.

Bleie dermatitt

L’Anvendelse av mineralolje eller for barn på’Ditt barns utslett kan gi lettelse fra’betennelse som kommer fra # 8217; bleieutbrudd. Du kan også bruke L’mineralolje for å forhindre bleiedermatitt først.

Vuggebeskyttelse

L’mineralolje kan være et effektivt hjem middel for barnets tørre og skumle hud.

De Mayo Clinic antyder å bruke noen få dråper mineralolje på barnets hodebunn og la den hvile i noen minutter. Deretter børster forsiktig hodebunnen for å oppløse skalaer og gjøre sjampoen mens du vanligvis gjør. For en veldig tykk og tørr hud, må du kanskje hvile på mineraloljen i noen timer.

Pass på at du fjerner mineraloljen med sjampo. Hvis du forlater oljen uten å være sjampo, kan den melkefulle skorpen bli verre.

Hvis barnets tilstand ikke forbedrer, spør en legehjelp.

6. Flass

DanDrading fra flass kan være pinlig. L’bruk av mineralolje kan hjelpe deg med å bli kvitt flass.

De Mayo Clinic Anbefaler å bruke mineraloljen på hodebunnen og la den handle for en’nå. Kam eller børste håret, skyll deretter med sjampoen. Dette bør myke den squamous og tørre huden og holde fuktigheten i hodebunnen for å gi lettelse.

Bivirkninger og forholdsregler

Selv om mineraloljen kan være nyttig på mange måter, bruk det feil kan ha uønskede effekter.

Her er noen forslag til riktig bruk:

  • Unngå å ta mineralolje innen 2 timers måltider. Det kan forstyrre absorpsjonen av vitaminer og føre til ernæringsmessige mangler.
  • Sekund Mat og Drug Administration (FDA), Når mineraloljen brukes under graviditet, kan det føre til hemorragiske sykdommer hos nyfødte. Hemorragisk sykdom er et sjeldent blødende problem som oppstår hos nyfødte.
  • Hvis mineraloljen innåndes, kan den føre til lungebetennelse. Hvis du er bekymret for å ha innåndet mineraloljer, besøk legen din for å få hjelp.
  • Til personer med svelging av problemer bør ikke administreres orale mineraloljer.
  • L’mineralolje kan forverre betingelsene for personer med eksisterende forhold eller med redusert respiratorisk funksjon.
  • Ikke ta mineralolje samtidig til et stoffmykner.
  • L’Oral mineralolje skal ikke administreres til barn under 6 år. Det er mer sannsynlig å ved et uhell i et uhell «olje, som kan føre til lungebetennelse.

L & # 8217;

L’mineralolje kan være nyttig på mange forskjellige måter. Hvis det brukes trygt og korrekt, kan det være en rask, økonomisk og enkel måte å finne lindring for forholdene knyttet til fuktigheten.

Housewares kan være nyttige, men husk å konsultere en lege hvis du er bekymret for en bestemt tilstand, eller hvis symptomene dine blir verre.