6 bruker Dell & # 039; mineralolje: for hud, føtter, ører, forstoppelse og mer

L & # 8217; mineralolje kan gi lettelse for en rekke forskjellige forhold. Dens evne til å smøre og forhindre at fuktigheten går fra huden, gjør det til en fleksibel hjemmebehandling.

Les videre for å lære om alle måtene du kan bruke mineraloljen, fra # 8217; lindre Craped Stipulation and Feet Alle & # 8217; eliminering av flass.

1. Tørr hud

L & # 8217; mineralolje kan ha positive effekter på tørr hud. Hvis påføres huden etter badekar eller dusj, forhindrer fuktighetslekkasje. Dette kan hjelpe deg med å holde huden myk og sunn, spesielt i de tørre vintermånedene.

L & # 8217; mineralolje brukes også ofte i kommersielle fuktighetsgivende produkter. Leter etter fuktighetskrem med mineralolje kan være nyttig for å opprettholde en sunn hud.

Mild eksem

Sekund National Eczema Association, 31.6 millioner (10.1%) av den amerikanske befolkningen har noen form for eksem. L & # 8217; Eksem er en kronisk tilstand preget av tørr, misfarget, pruriginøs og betent hud.

L & # 8217; mineralolje kan påføres det berørte området for å gi lindring fra symptomene på og # 8217; eksem. Det kan være et effektivt alternativ hvis du vil unngå kortikosteroidbaserte kremer.

Xerose

Ifølge en 2012 studie Skrevet på & # 8217; International Journal of Medical Sciences, mer enn 50% av kreftpasientene, noen form for strålebehandling.

Radioterapi kan være aggressiv på huden og føre til lokalisert xerose, som er et medisinsk begrep for unormalt tørr hud.

L & # 8217; Anvendelse av mineralolje på det berørte området har vist seg å være effektiv behandling for å bekjempe radioterapiffekter.

2. Tørkede og tynne føtter

Tørket og klaffede føtter kan være vanskelig å reparere og forhindre. Påfør mineralolje på føttene før sengetid kan bidra til å berolige og holde dem godt hydrert. Bruk sokker vil beskytte arkene fra # 8217; suge i oljen mens du sover.

3. cerium

Behandling med Ceramine kan være vanskelig og be om ekstra forsiktighet. Hvis din trommehinnen ikke har et rør eller et hull, L & # 8217; mineralolje kan hjelpe deg med å trekke ut overflødig cerumer.

Sekund Harvard Medical School, Påfør to eller tre dråper mineralolje i # 8217; øre kan bidra til å myke voksen.

Etter en eller to dager, bruk en gummi pære sprøyte for å forsiktig spray varmt vann i den hørbare kanalen. Retting av lydkanalen som vipper på hodet og trekker det ytre øre mot # 8217; høy og deretter tilbake. Dette vil tillate vann med myknet voks til å strømme.

Du må kanskje gjenta denne prosessen for å fjerne alt overskytende ceramine. Hvis problemet vedvarer på grunn av cerumen, bør du konsultere en lege for å få hjelp.

4. Forstoppelse

L & # 8217; mineralolje er en vanlig behandling for forstoppelse. Hvis feces føler seg blokkert i # 8217; tarmene, kan mineraloljen være nyttig for å hjelpe intestinale bevegelser.

L & # 8217; mineralolje for å avlaste forstoppelse er tilgjengelig i en rekke forskjellige former. Kan tas oralt, som enema, og kan bli funnet som en aktiv ingrediens i mange avføringsmidler.

Arbeider smørende tarmene og holder fuktigheten i avføringen. Dette gjør at avføringen skal passere med mindre motstand. Hvis du har en intern tåre (spalt) eller smerte fra hemorroider, kan mineraloljen være et godt sted å kontakte for sporadisk lettelse.

Opptil 8 timer kan være nødvendig for å ha effekt. Pass på at du tar det før du setter opp for å unngå å måtte stå opp i midten av natten. Hvis du velger å ta mineralolje i form av enema, bruk en beskyttende buffer for å absorbere tap.

5. Barnepass

Det er mange grunner til at et barn kan oppleve tørr hud. L & # 8217; mineralolje kan være en sikker måte å hjelpe barnet til å finne lindring fra forhold som mild skorpe og bleiedermatitt. Faktisk er oljeoljen en mineralolje med en ekstra duft.

Bleie dermatitt

L & # 8217; Anvendelse av mineralolje eller for barn på & # 8217; Ditt barns utslett kan gi lettelse fra & # 8217; betennelse som kommer fra # 8217; bleieutbrudd. Du kan også bruke L & # 8217; mineralolje for å forhindre bleiedermatitt først.

Vuggebeskyttelse

L & # 8217; mineralolje kan være et effektivt hjem middel for barnets tørre og skumle hud.

De Mayo Clinic antyder å bruke noen få dråper mineralolje på barnets hodebunn og la den hvile i noen minutter. Deretter børster forsiktig hodebunnen for å oppløse skalaer og gjøre sjampoen mens du vanligvis gjør. For en veldig tykk og tørr hud, må du kanskje hvile på mineraloljen i noen timer.

Pass på at du fjerner mineraloljen med sjampo. Hvis du forlater oljen uten å være sjampo, kan den melkefulle skorpen bli verre.

Hvis barnets tilstand ikke forbedrer, spør en legehjelp.

6. Flass

DanDrading fra flass kan være pinlig. L & # 8217; bruk av mineralolje kan hjelpe deg med å bli kvitt flass.

De Mayo Clinic Anbefaler å bruke mineraloljen på hodebunnen og la den handle for en & # 8217; nå. Kam eller børste håret, skyll deretter med sjampoen. Dette bør myke den squamous og tørre huden og holde fuktigheten i hodebunnen for å gi lettelse.

Bivirkninger og forholdsregler

Selv om mineraloljen kan være nyttig på mange måter, bruk det feil kan ha uønskede effekter.

Her er noen forslag til riktig bruk:

  • Unngå å ta mineralolje innen 2 timers måltider. Det kan forstyrre absorpsjonen av vitaminer og føre til ernæringsmessige mangler.
  • Sekund Mat og Drug Administration (FDA), Når mineraloljen brukes under graviditet, kan det føre til hemorragiske sykdommer hos nyfødte. Hemorragisk sykdom er et sjeldent blødende problem som oppstår hos nyfødte.
  • Hvis mineraloljen innåndes, kan den føre til lungebetennelse. Hvis du er bekymret for å ha innåndet mineraloljer, besøk legen din for å få hjelp.
  • Til personer med svelging av problemer bør ikke administreres orale mineraloljer.
  • L & # 8217; mineralolje kan forverre betingelsene for personer med eksisterende forhold eller med redusert respiratorisk funksjon.
  • Ikke ta mineralolje samtidig til et stoffmykner.
  • L & # 8217; Oral mineralolje skal ikke administreres til barn under 6 år. Det er mer sannsynlig å ved et uhell i et uhell «olje, som kan føre til lungebetennelse.

L & # 8217;

L & # 8217; mineralolje kan være nyttig på mange forskjellige måter. Hvis det brukes trygt og korrekt, kan det være en rask, økonomisk og enkel måte å finne lindring for forholdene knyttet til fuktigheten.

Housewares kan være nyttige, men husk å konsultere en lege hvis du er bekymret for en bestemt tilstand, eller hvis symptomene dine blir verre.