6 beste øvelser for leddgikt bak

Leddgikt bak

Å ha leddgikt kan ofte få deg til å føle deg som om du trenger en skulder som du lener deg på deg, spesielt hvis det er skulderen som gjør vondt.

Hver skulder inneholder en’artikulasjon støttet av muskler, leddbånd og sener. L’leddgikt forårsaker betennelse i leddene, inkludert skulderen, samt en bruskbryte som dekker beinene. Dette forårsaker karakteristisk smerte og stivhet av leddgikt.

Det er over 100 forskjellige typer leddgikt. De tre hovedtyper er slitasjegikt (OA), L’reumatoid artritt (RA) og psoriaseri artritt (AP). Hver type utvikler seg annerledes og alle krever forskjellig medisinsk behandling. Imidlertid kan noen treningsøkter bidra til å lindre symptomer på leddgikt.

Her er noen forslag til å trene når du har leddgikt bak.

Pedala gjennom smerten

Sykling er en av de mest effektive måtene å trene med leddgiktsskuler. Hvis du går sykling ALL’Åpne eller bruk en Internett-treningssykkel, må du kontrollere at styret er på et passende nivå. Hvis de er for lave, vil du ende opp med å sette skulderleddene på skulderen allerede stiv.

Prøv en tilbaketrukket sykkel uten et håndtak for innendørs sykling. Dette betaler mer oppmerksomhet til bena og kjernen. Hybrid sykler har en tendens til å være de beste alternativene for L’utendørs. Dette skyldes den høyeste posisjonering av styret og den oppreist seteposisjonen.

Dra nytte av treningsabonnementene

Svært få mennesker har plass eller penger til å investere i forseggjort treningsutstyr. Et abonnement på et treningsstudio er L’Perfekt alternativ. På treningsstudioet, dra nytte av kardio-maskinene. Kan hjelpe deg:

  • Tilstand kroppen din
  • Fremme en sunn holdning
  • Fjern trykket fra skulderleddene

Ta hensyn til L’bruk av følgende maskiner:

  • elliptisk
  • rutine
  • stepper
  • treningssykkel

& # 8220; push up & # 8221; mot skulder smerte

Flexures regnes som en av de beste allsidige øvelsene. Musklene i overkroppen og kjernearbeidet ved å øke stoffskiftet. Du kan fortsatt gjøre push-ups med skulderartrittet, men du må gjøre noen endringer.

I stedet for å skyve bort gulvet, bør du vurdere pushups på veggen. Denne metoden kan garantere bedre justering og mindre skulder tretthet. Kjør noen repetisjoner om dagen. Øk varig hvis du ikke føler smerte. Du bør ikke prøve smerte på kort tid mens du lager push-ups.

Finn din & # 8220; OM & # 8221;

Yoga er kjent for å bygge styrke og fleksibilitet. Det inkorporerer også pusteøvelser for en raffinert bevegelse. Denne typen trening er effektiv for skulderartrittet. Styrker både den øvre delen og underkroppen uten den sterke effekten av andre treningsøkter.

Snakk med instruktøren din for å endre noen yoga posisjoner for din tilstand. Unngå poser som legger til ytterligere spenning bak eller forårsaker ytterligere skuldersmerter. Men begrens ikke engang mulighetene for trening. Hvis du kan gjøre hunden med hodet ditt uten smerte, så er det en god øvelse å gjøre.

Ikke utelukke å gå

Du kan gå for å brenne fett eller litt & # 8216;. Men å gå regelmessig kan også hjelpe deg med å brenne skuldersmerter. Denne lavpåvirkningsopplæringen er mer effektiv når du står opp med skuldrene dine tilbake.

En daglig tur kan forbedre humøret ditt og holde vekten din under kontroll. Det kan også bidra til å redusere hevelse og stivhet av ledd.

Forslag til vektløfting

L’Styrketrening spiller en nøkkelrolle i # 8217; øke muskelmasse og bein tetthet. Hvis du har skulderartritt, kan du tro at du ikke kan løfte vekter lenger. Men det er ikke helt sant.

Nøkkelen fokuserer på øvelser som ikke krever vektløfting over skuldre eller forårsaker ekstra smerte. Vær oppmerksom på smerte. Det er signalet at leddene blir mer betent eller irritert.

De tradisjonelle bicep krøllene, benkavslapping, roing og pectoral fluer på brystet er alle hensiktsmessige. De American College of Rheumatology anbefaler fra 8 til 10 repetisjoner av hver muskelforsterkende øvelse, opptil tre ganger i uken.

Ikke ta byrden alene

Trening for å lindre skulderartrittet krever et høyt engasjement. Å ha et støttesystem er grunnleggende. Inviter familien din til å trene med deg eller spør hjelp av venner for videre motivasjon og oppmuntring.

Ikke glem å diskutere treningsprogrammene dine først med legen din og fysioterapeut. De vil sikre at treningsøktene dine er trygge og kan gi deg noen ekstra forslag til suksess.

Selv om du ikke bør utføre øvelser som øker smerten, ikke engang unngå å trene helt.