6 av de beste multivitaminer for overgangsalderen

Mange kvinner vil oppleve overgangsalderen. Med denne fasen bringer det imidlertid også en serie symptomer, inkludert varmt blinkende, søvnløshet, en endring i seksuell lyst, nattesvette og humørsvingninger. For å lindre disse symptomene, er det en rekke alternativer som kan hjelpe, inkludert multivitamin.

Men med så mange varianter, er spørsmålet fortsatt: Hva er den beste typen for deg?

Hvis du vurderer hvis en multivitamin i overgangsalderen er ditt beste alternativ, bør du vurdere før du snakker med legen din. Sammen kan du bestemme om du skal ta et multivitamin for symptomene dine er det beste valget.

Og hvis svaret er ja, fra en & # 8217, se på disse seks rådene.

RemeFemin overgangsalderen lettelse

 • Type: Type tabletter
 • Prisklasse: $

Leter du etter en soyabønneformel du tar sikte på å hjelpe med svinger D & # 8217;? Da vil du kanskje sjekke Remifemin overgangsalderen. I tillegg til musene i humøret, hevder dette supplementet å redusere andre symptomer, inkludert hetetilger, natt svette, irritabilitet og søvnløshet. Formelen inneholder heller ikke hormoner, propylenglykol, kunstige fargestoffer, aromaer eller konserveringsmidler. Du kan kjøpe dem her for ca $ 12 for 60 tabletter.

Del på Pinterest

Dr. Tobias opplyste kvinnens hormonelle balanse

 • Type: Kapsler
 • Prisklasse: $

En naturlig formel som kombinerer soyabal urter og isoflavoner, dr. Tobias opplyste kvinner Hormonbalanse arbeider for å stabilisere hormoner, støtte følelsesmessig velvære og fremme støtten til hjertet og libido. Dette multivitaminet inkluderer svart Cohosh, en medisinsk rot som kan bidra til å redusere de spesifikke symptomene på overgangsalderen. Den inneholder også rødkløver, lakris og salvie, som kan bidra til å redusere forekomsten av varme blinker. Du kan kjøpe dem her for ca $ 17 for 60 kapsler.

Formel for overgangsalderen til en kvinne om dagen

 • Type: Type tabletter
 • Prisklasse: $

Hvis varmen blinker oppstår, kan menopausale formelen for en-dagers kvinne være det rette alternativet for deg. Denne multivitamin en gang om dagen er spesielt formulert for å redusere flammer på dagtid og nattvarme, takle mildt humørsving og støtte sunn hud. Inneholder også naturlig soya og nøkkel soyabønne isoflavoner, inkludert B-6, B-12 og D-vitaminer, så vel som fotball og magnesium for helse og # 8217; bein energi. Du kan kjøpe dem her for rundt $ 15 for 50 tabletter.

Drformulas Support for overgangsalderen

 • Type: Kapsler
 • Prisklasse: $$

Dette tillegget kan være egnet for deg hvis du prøver å håndtere dine hormonelle nivåer både under perimenopause og i overgangsalderen. Drformulas overgangsalderstøtte kombinerer 12 urte ingredienser og inneholder fytoøstrogen ingredienser & # 8211; naturlige forbindelser tilstede i planter og vegetabilske matvarer & # 8211; inkludert soy isoflavoner, lakris og rødkløver. Denne blandingen av ingredienser kan møte symptomene som hetetilger, natt svette, irritabilitet og lav energi. Kjøp dem her for rundt $ 21 for 60 kapsler.

Del på Pinterest

Ambrreen multi-symptom overgangsalderen lettelse

 • Type: Kapsler
 • Prisklasse: $$$

Hvis du er ute etter et supplement som kan møte over 10 symptomer, er det verdt å ta en titt på Ambreren. Prøv å tilby lettelse for alt, fra lav energi og svinger d’lavt ønske seksuell stemning, vanskeligheter med konsentrasjon, hot blits og nattesvette. Det er også uten østrogen, soya og urter og kan bidra til å gjenopprette hormonbalanse. Du kan få 60 kapsler for ca $ 28 her.

Regnbue lys overgangsalderen en

 • Type: Kapsler
 • Prisklasse: $$$

Et multivitamin formulert med vitaminer, mineraler, antioksidanter og supermat, overgangsalderen er designet for å hjelpe med varme blinker og nattesvette. Det kan også bidra til å øke energien, L’humør og minne. Dette tillegget inneholder enzymer av vegetabilsk opprinnelse, lett å fordøye. Det inneholder ikke gluten, hvete, melk, valnøtter, peanøtter, egg, fisk eller krepsdyr. Kjøp 30 kapsler for ca $ 34 her.

Del på Pinterest

Bunnlinjen

Overgangsalderen er en naturlig reproduktiv fase som noen kvinner opplever. Selv om menopausale symptomer kan være irriterende, er det trinn som du kan adoptere for å kunne redusere dem, inkludert rekruttering av et multivitamin. Disse kan hjelpe med en serie symptomer, fra blits og lav energi til endringen av seksuell lyst og svinger D’humør.

Hvis du snakker med legen din og bestemmer at et supplement er et supplement for deg, vurder sjansen til å prøve en av disse seks multivitaminer.

Jessica Timmons er forfatter og utgiver i over 10 år. Han skriver, beslag og gir råd til en stor gruppe stabile og voksende kunder som en mor til fire barn som jobber hjemme, engasjerer seg i en sekundær konsert som en co-direktør for Fitness for A’Martial Arts Academy.