5 Utveksling av deilige og enkle grønnsaker for kjøtt

Ikke noe kjøtt? Ikke noe problem!

Hvem sier at du trenger biff, fjærfe, svinekjøtt eller fisk for å skape et deilig og tilfredsstillende måltid?

Fra burgere til pølser og bacon, bytter vi kjøtt i retter med friske og deilige ferske grønnsaker. Ingen forvirring. Veldig smak.

Enten du er vegetarisk nybegynner eller som bare ser etter inspirasjonen til kjøtt uten kjøtt, kan alle dra nytte av flere grønnsaker i kostholdet: Gi en titt på deilige utvekslinger i denne videoen.

5 vegetarisk mat utveksling

Fortsatt bekymret? Flott, ta en titt på disse 5 vegetariske matbytteroppskrifter.

1. Gulrøtter

Del på Pinterest

De er ikke dine øyne som spiller deg stygge vitser. & # 8220;Gulrot hunder& # 8220; har blitt et instagram fenomen som ligner virkeligheten.

Det er noen gode grunner der ute for å forlate jobbet kjøtt og gulrøtter gjør en stor utveksling. Grillede gulrøtter er en vegetarisk hotdog & # 8220; Meaty & # 8221; Som blir søt og karamellisert en gang forkullet. Lås alle krydder.

For ikke å nevne alle de sunne fibre for hjertet, beta-karoten og de kraftige antioksidanter som leveres av gulrøtter.

Punta Pro: marinade Din gulrothunder er et must, så ikke hopp over dette viktige trinnet!

2. Portobello sopp

Del på Pinterest

Hamburger, du møter spillet ditt.

Bytte en biffpai for a Grillet Portobello sopp Det er ikke bare deilig (hei, smak av umami), det er smart for helsen din. Disse saftige sopp burgere vil være en vellykket vegetarianere i enhver sommer grill.

Ikke bare vil du redusere kaloriene, men legge til mange fibre, vitaminer og mineraler. Sopp er en «8217; utmerket kilde til antioksidanter, B-vitaminer og kalium.

3. Eggplant

Del på Pinterest

Det er mange vegetariske baconutvekslinger der ute, men vi tror at auberginer er en av de beste (og enklere).

Gjøre Aubergine Bacon Det er veldig enkelt og oversetter til en røkt og velsmakende krydder for smørbrød, salater og mer.

Selv aubergine helsemessige fordeler ikke vondt. Denne næringsrike grønnsaken er rik på antioksidanter og a Studio Publisert 2011 Viser at eggplanter kan redusere risikoen for hjertesykdom.

4. Jackfruit

Del på Pinterest

Vi kan bare si hvor glad vi er at den hakkede jackfruit har blitt en ting?

Denne frukten har en litt søt smak og en konsistens som minner Sminøse og trukket kjøtt. Stakk det på en potetbun eller spis den med en kontur av sprø kålsalat.

I motsetning til de fleste frukt har jackfruit en imponerende mengde protein, noe som gjør den perfekt for vegetarianere. Jackfruit kan dra nytte av huden, øke immunhelsen og bidra til å kontrollere blodsukkeret.

Dessuten er det virkelig overraskende Fylling av vegetarisk taco.

5. Eggplant

Del på Pinterest

Vi elsker auberginer så mye at vi har tatt med dem to ganger.

Rik på mangan, fibre og antioksidanter, auberginer er den perfekte erstatning for kyllingskylling.

Stakk høyt disse Grillet smørbrød med auberginer, Les mer og takk senere.

Tiffany The Forge er en profesjonell kokk, oppskrift utvikler og matforfatter som kjører bloggen Pastina og bakverk. Hans blogg fokuserer på ekte mat for et balansert liv, sesongmessige oppskrifter og tilgjengelige helsetips. Når han ikke er på kjøkkenet, elsker Tiffany Yoga, utflukter, reise, organisk hagearbeid og går ut med sin Corgi, Cocoa. Besøk det på bloggen din eller opp Instagram.