5 triks for å hjelpe din angstbryter fra svekkende høyfunksjonalitet

Helse og velvære berører hver av oss annerledes. Dette er erfaringene fra noen få mennesker.

La oss innrømme det, leve med angst kan virke som en heltidsjobb. Fra konstant refleksjon og scenarier & # 8220; hva om> på fysisk pris som krever kroppen din & # 8211; Få en pause fra symptomene er vanskelig.

Det er derfor å finne måter å håndtere daglige effekter på’angst er så viktig.

Så spurte vi folk som bor med angst, i tillegg til noen psykiske helsepersonell, for å dele sine triks for å overvinne dagen der # 8217; angst er følt.

1. Legg til side å bekymre deg

L’Siste ting du bør gjøre er å gi deg tillatelse til å bekymre deg, rett? Ikke nødvendigvis. Mange mennesker med angst finner en daglig pause fra bekymringer.

; De fleste som sliter med angst, sliter med overdreven tenkning og er i stand til å slå av sinnet & # 8221; sier Jenny Matthews, Lmft.

Hvordan ta en pause fra bekymringer

 • Legg til side 15 minutter om dagen for å gi deg tillatelse til å bekymre deg for.
 • Prøv å ta en pause fra bekymringer hver dag på samme tid.
 • Hvis din bekymring manifesterer seg selv på en annen dag på dagen, må du merke seg at du vet at du vil kunne bekymre deg senere i løpet av bekymringsperioden.

Skriv ned din bekymring for senere vil det hjelpe deg å lære å føle deg mer i kontroll over tankene dine og ikke la dem gå på hele dagen. Du gjenkjenner dem, og du gir tillatelse til å gå tilbake til dem.

Matthews sier at mens du praktiserer været om bekymringer, vil du sannsynligvis finne at kraften i dine daglige bekymringer vil bli redusert når du kommer tilbake til dem.

2. Stopp og gjør noen dype åndedrag

Hvis du er utsatt for panikkangst eller angrep, vet du hvor grunnleggende det er å puste riktig. Åndedrettsøvelser bidrar til langsomme tanker, reduserer stress og lindrer angst.

Bryanna Burkhart Han vet hvordan man skal håndtere # 8217; angst. Det har vokst fra en alvorlig angst, depresjon og selvmordstanker om å bli sertifisert liv og vellykket konsulent og sertifisert neurolingistisk programmerer.

For henne bidrar jordingsøvelsene å bringe den svekkende angsten til en funksjon.

L’Favoritt jording hacking av Burkhart:

 • Sett en hånd på hjertet og en hånd på magen.
 • Føl føttene godt plantet på bakken.
 • Inhalere dypt, hold det i 5 sekunder, og pust deretter opp til # 8217; Siste Drop D & # 8217;.
 • Gjenta til du føler deg forankret i øyeblikket.
 • Dr. Bryan Bruno, medisinsk direktør på Midcity tms, er enig i at pusten er et viktig verktøy å ha i din liste over hacks.

  En av de raskeste, enklere og mer effektive måtene å redusere L’angst gjør dype åndedrag & # 8221; sier.

  Dyp pusting fra membranen, forklarer Bruno, det vil hjelpe deg med å øke inntaket av oksygen, for å senke hjertefrekvensen og slappe av musklene dine. Alt dette vil fysioterologisk redusere ditt svar på stress.

  3. Endre perspektivet på # 8217; angst

  & # 8220; Når du ser # 8217; angst som en måte kroppen din gir deg informasjon, forhindrer du deg i å tenke på å tenke på, noe som ikke går i meg, jeg har en lidelse d’angst og forklarer «8217; Danielle swimm, Men, LCPC.

  «Det tjener et veldig funksjonelt formål for mange mennesker. Kanskje du må konsentrere deg om å redusere mer, forbedre omsorgen for deg selv, skriv terapi for å overvinne et uløst traumer eller gå ut av et giftig forhold og forklarer.

  Når du begynner å lytte til # 8217; angst og koble mer med kroppen din, kan din angst forbedre enormt & # 8221; legger til swimm.

  4. Tar det fra hodet

  Tanker som blir til hodet ditt trenger en & # 8217;. En måte å avbryte denne bekymringssyklusen er å frigjøre tanker fra hodet ditt.

  Deretter strømmer den listen og spør & # 8220; det er sant?& # 8221; Hvis det er, spør du om & # 8220; hva kan jeg gjøre med det?& # 8221;

  Hvis du ikke kan gjøre noe, fokuserer det på hva du kan gi slipp på situasjonen.

  5. Ta inspirasjon fra andre mennesker

  Når det gjelder reiseangst, Beth Daigle Han sier at hans største problem er å ta av og lande på et fly.

  Jeg tilbrakte mange strategier for å unngå et tidlig panikkanfall under flyet, men det som har vist seg å være mer effektivt, er å være oppmerksom på flyvetakere & # 8221; forklarer Daigle.

  «Fordi ubehag øker ved hvert støt på» 8217; fly eller nedgang, nøye evaluerte måtene og ansiktsuttrykkene til mannskapet. Hvis de beveger seg til en typisk rytme, har de et smil på ansiktene sine og er hyggelig å snakke, la dette være mitt tegn som er greit, og det er riktig å ta pusten og åpne dine knyttneve og åpne knappen din.

  Ikke alle øvelser for å redusere angsten vil fungere for deg, så du kan trenge litt tid og praksis for å finne din perfekte sminke. Neste gang du hører din angst, ta overhånden på dagen din, prøv en av disse fem triksene.

  Sara Lindberg, Bs, Med, er en freelance forfatter av fitness og helse. Han har en grad i motorvitenskap og en mastergrad i rådgivning. Han tilbrakte sitt liv med å utdanne folk på helse, velvære, mentalitet og mental helse. Det spesialiserer seg på kroppsforbindelse, med særlig vekt på måten vår mentale og følelsesmessige velvære påvirker vår fysiske og helseform.