5 triks av hverdagen for å rette ryggraden

Hvor mange ganger har du hørt noen til å fortelle deg om & # 8220 stoppet det og # 8221; eller & # 8220; Rett deg selv?& # 8221; Selv om ryggraden har en naturlig krumning, har vi alle en tendens til å bøye fremover. Og hvis du allerede føler smerte og ryggrykk eller ryggrad, blir du mer oppmerksom på hvor tilbøyelig eller sitter i en vinkel, kan hjelpe deg med å minimere ytterligere skade.

Her er fem triks for livet som vil hjelpe deg med å forbedre stillingen din ved å styrke og rette ryggraden.

1. Utvide, før du gjør noe annet

Med våre galne og hektiske liv og rutetider, har det bare blitt en «8217; en annen del av vår normale rutine. Noe som strekk er trolig den første tingen å falle fra listen over ting for å gjøre obligatorisk. Men for å dedikere noen få minutter hver morgen til en grunnleggende rutine kan det være stor innvirkning på hvordan dagen går og hvordan du også føler ryggraden underveis.

Selv strekker seg om morgenen er en fin måte å våkne opp. Tross alt var du på ryggen din hele natten, forhåpentligvis i minst 7-9 timer, så kroppen din vil ha litt & # 8216; bevegelse. Start med noen enkle skulder med skulder, så gå til berøring av føttene, etterfulgt av bøyning fremover. Avslutter din raske rutine med en komplett strekk over hodet.

2. Koble fra oftere

Å si at vi er hekta på våre smarttelefoner, ville være en eufemisme: en nylig studere Det har oppdaget at den gjennomsnittlige personen ser ut, berører, strømmer eller klikker mer enn 2,617 ganger om dagen. Videre kan denne nedadgående bevegelse forårsake opptil 60 pund av overflødig vekt på cervical Rachis.

Tanken på å koble fra og sette ned telefonen kan forårsake en PO & # 8216; av panikk, spesielt hvis du alltid mottar anrop og meldinger for arbeid eller du leter etter en av barna dine, sender du deg en melding. Men legg smarttelefonen i timeout i noen minutter hver dag, kan gjøre en forskjell.

Det starter sakte, som å banne ikke å kontrollere det under reisetid eller ikke å samle den mens du kjører på tredemølle. Inviter noen medlemmer av familien din til å gjøre det samme og ikke respektere telefonens politikk under middagen. Hver gang du ikke hever telefonen C’Det er en’en annen mulighet for ryggraden å koble til igjen.

3. Gi en titt på hva C’det står

Start fra begynnelsen. Dine føtter er grunnlaget for hele kroppen din. Bruk brede eller feilaktige sko kan forårsake skade på nedre rygg og ryggraden.

Og ikke bare tenk på hvilke sko du slites hjem. Vurder hva du bryr deg selv når du er inne. Sokker og tøfler kan være komfortable på kalde etasjer om vinteren, men flere bærekraftige indre sko, som de med en glidende gummisåle eller bunn, kan være mer nyttig for deg.

Så mens du blir kvitt dine fantasifulle røde hæler, kan de vakre sommerflippene, eller til og med et gammelt par familiedrevne sko forårsake en umiddelbar ubehag, tenke på hva som virkelig kan gjøre for deg et nytt par støttesko.

Noen utdanning Demonstrere at investeringen i personlig plantar også kan være en god ide. Spør legen din eller fikse en avtale med en podiater for å diskutere de beste alternativene for deg og din ryggrad.

4. Tenk før du sitter

Det er ikke en hemmelighet at vi tilbringer mesteparten av dagene for forføringer. Fra guiden til jobb, møter, lunsj med venner, slapper av foran TV-en, har sittende blitt vår naturlige trend. Å bryte denne vanen kan være vanskelig, men satt opp en påminnelse på smarttelefonen din, kan gi deg pusten for å komme opp oftere i løpet av dagen.

Ikke bare tiden vi sitter har en innvirkning på ryggraden, men også måten vi sitter. Her er noen forslag og påminnelser for en god sittestilling:

  • Hold ryggen presset mot stolen, med den nedre ryggen opp til stolen.
  • Pass på at vekten din distribueres jevnt, og du bøyer seg ikke eller bøyer på den ene siden.
  • Hold føttene godt ligge på gulvet og unngå å krysse bena.

5. Øv dyp pusting

Hvor ofte vet du pusten din? Med mindre du er en hengiven yogi eller en meditator, er svaret sannsynligvis sjeldent. Hvor dypt puster og hvor rett ryggraden er mer forbundet enn du tror. Når du sitter eller buet, er membranen begrenset. Dette utøver press på brystet mens inspirerende og utåndinger. Men når du står, kan du puste gjennom membranen, strekke og utvide ryggraden og la den øvre og nedre baksiden av ekspanderende.

Dypere puste er viktig ikke bare for ryggraden, men også for din generelle trivsel. Forskning & # 8211; Undersøkelser Vis som kan hjelpe deg med å føle deg mer avslappet, redusere stress og konsentrere seg om de positive tingene i livet. Så gå videre og prøv: Inhalering, hold og deretter puster ut.