5 tips for å unngå badox badox, dårlige leverandører og dårlige tips

Du har aldri tenkt, men kanskje unngått, ideen om å ta Botox? Hvis du har det, er du ikke alene: Botox har en dårlig rap ufortjent. Ordet & # 8220; Botox & # 8221; Vanligvis fremkaller bilder av kjendiser fra frosset og uekspressivt ansikt, med & # 8220; diskret rynker & # 8221; de går rett inn i den forstyrrende perfeksjonen av & # 8220;Uncanny Valley. & # 8220;

Men Botox, hvis gjort bra, kan gi subtile og naturlige resultater & # 8211; og du vil fortsatt synes for deg. Hvis du er skeptisk til å fullføre med fryktet & # 8220; Frossen Face & # 8221; vet at det er den vanligste frykten og er unødvendig.

Hvilket ord i munnen var feil

Den største misforståelsen på Botox og andre nevrotoksiner er at endrer ditt utseende & # 8221; sier Dr. Estee Williams, sertifisert dermatolog i praksis i # 8217; Upper East Side i New York.

Det er den viktigste bekymringen for nye pasienter, samtykker Dr. David Shafer av Shafer Plastic Surgery & New York City Laser Center. Men i hendene på en kvalifisert og erfaren injektor mykner dyktige injeksjoner bare linjene, i stedet for å slette dem.

& # 8220; ordet & # 8216; toxin’Det er det som generelt vekker frykt hos mennesker «, forklarer Dr. Deanne Mraz Robinson, assisterende professor i klinisk dermatologi til Yale New Haven Hospital. I # 8217; det var av ren skjønnhet, vi er mer bekymret enn noen gang fra det vi legger på kroppen vår og # 8217; ideen om å sette en ‘8220; neurotoxin & # 8221; I vår kropp kan det virke litt og # 8216; skremmende.

Denne frykten er uberettiget, ifølge Mraz Robinson. & # 8220; [Botox] er veldig trygt hvis injisert av ekspert og sertifisert plast dermatologer eller plastikkirurger.& # 8221; Indikerer sin påviste erfaring med utmerkede sikkerhets- og effektdataene «8221; I tre tiår med bruk.

Er et klassisk tilfelle av «dosen gjør gift & # 8221;. (For eksempel kan du dø for overdosering av koffein.) Og hvordan Shafer forklarer, dosene som brukes i Botox-injeksjoner, er & # 8220; ekstraordinært liten & # 8221;. Botox badox eller giftig er ofte tilfelle av en uerfaren injektor.

Derfor er det fortsatt verdt å være forsiktig

Botox injeksjoner er ikke unntatt fra risikoen for bivirkninger, som for eksempel fallende øyelokk, uregelmessige øyenbryn eller selv blindhet. [8220; Når du gjør en avtale for Botox, legger du din tillit til leverandøren & # 8221; advarer Williams. ; Ikke tillat noen som ikke er en lege sertifisert av styret eller en registrert sykepleier som arbeider under tilsyn av en lege, som injiserer deg / # 8221;.

A’Andre vanlige bekymringer er varigheten fra tre til seks måneder hvis du ikke liker det. Mulighetene er lave, sier Shafer, siden & # 8220; sammenlignet med en kosmetisk behandling, har Botox den ytterste tilfredshet og en hastighet på lavere komplikasjoner & # 8221;. Hvis du er mer komfortabel med en kortere tidsramme, er du heldig: En mer midlertidig form for Botox kommer snart på markedet.

Plasseringen er nøkkelen til naturlige resultater

Tenk på & # 8220; Makeup uten sminke & # 8221; Dette er målet med en dyktig injektor. Og vi så disse videoene: det er ikke nødvendigvis å bruke mindre sminke. Det er et spørsmål om å bruke riktig type på de riktige stedene. Botox er det samme. De fleste fagfolk vil bruke minimumsmengden, men for å få de beste resultatene, er det også viktig å finne de mest effektive stillingene.

Pannen er involvert i de fleste av våre uttrykk, har den høyeste risikoen for å se på & # 8220; ut & # 8221; Og blant alle Botox-injeksjonssteder, er det & # 8220; det mest delikate og avgjørende området for å få & # 8221; forklarer Williams.

Har du noen gang sett noen med en unaturlig buete øyenbryn og umiddelbart forstått at de hadde & # 8220; arbeid & # 8221; gjort? Det kalles & # 8220; Spock Brow & # 8221; og er en for mye Botox Detector konsentrert i midten av pannen.

Vær oppmerksom på injeksjonene rundt munnen

Potensielle fordeler gjør en attraktiv liste, ifølge Shafer, inkludert å redusere et gummy smil og røykerrynker i overleppen, og mer: & # 8220; Hvis det er gjort bra, kan Botox i depressormuskulaturen under leppene bidra til å slå en screed opp ned og # 8211; smil.& # 8221;

Men før du kjører for å registrere seg for mykede marionettlinjer, bør du vurdere advarselen om Mraz Robinson på de potensielle ulemperne: En ting å være klar over LIP-området er at du kan ha problemer med å drikke fra en halm eller whistling & # 8221 ;.

De røde flaggene for å holde D’øye

Prioritert kapasitet, erfaring og legitimasjon med hensyn til kostnader eller bekvemmelighet. Bivirkninger og bivirkninger er mulige med medisinsk behandling, så velg en leverandør med legitimasjon for å holde deg trygg.

For Mraz Robinson betyr mangelen på legitimasjon ikke mangel på talent, men sikkerhet: «Hvis du setter [et stoff som forårsaker en liten lammelse] i huden din, vil du ikke være i hendene på den mest forberedte profesjonelle?& # 8221;

Shafer og Williams er også D & # 8217, justert til kvalifiserte og akkrediterte injektorer, som dermatologer sertifisert av Rådet, Plastikkirurger, Orl-spesialister eller registrerte sykepleiere som arbeider under tilsyn av en lege.

En’andre røde flagg er kostnaden. Hvis en avtale virker for god til å være sant, er det sannsynligvis.

Det er ikke på tide å forhandle butikken & # 8221 ;, advarer Shafer, som du anbefaler å lete etter en høyvolumstudie for å sikre at Botox er trygt og effektivt. & # 8220; Hvis kontoret injiserer bare noen få pasienter i uken, er det sannsynlig at de ikke gir deg en frisk Botox & # 8221;.

Hvis du ser en tung rabatt, foreslår Mraz Robinson å bruke det som et tegn for å spørre deg: «fordi de prøver å flytte produktet så ille?& # 8221; Det er sannsynlig å være et tegn på det ubrukte produktet på hyllene, som forverrer effektiviteten og en leverandør som sjelden utfører tjenesten.

En god injektor har ikke noe problem å si nei

Uansett hvor dyktig og kvalifisert en injeksjon, kan du ikke gi det resultatet du leter etter og bør være på forhånd om det. De kunne til og med helt flytte fra Botox, hvis den ikke er egnet.

Ledelsen av realistiske forventninger er en del av arbeidet. Williams advarer oss om å huske at Botox slapper av og glatter på linjene, kan ikke slette dem. Det kan hindre oss i å undersøke, men anbefaler resurfacing behandlinger, for eksempel laser eller mikronedling, hvis linjene fortsatt er åpenbare når ansiktet ditt er i ro.

Mindre er bedre med Botox, spesielt hvis du er ute etter et naturlig resultat. Hvis du starter med minimumsbehandlinger, kan du alltid legge til andre hvis du vil ha et mer dramatisk resultat, men for mye Botox kan ikke kanselleres; Du må vente måneder før du oppløses.

Selv om det blir forespurt, nekter Mraz Robinson å forstyrre sine pasienter og gravide eller ammende kvinner er en ikke-gå på Botox.

& # 8220; Noen ganger C’Det er forvirring av pasienten om hva Botox gjør og hva Botox kan få & # 8221; forklarer Shafer. & # 8220; Noen ganger vil en pasient bli bedre behandlet med en dermal fyllstoff eller til og med trenge en ansiktsløfting og # 8221;.

Alternativer til Botox

Mens våre eksperter er enige om at gode livsvaner vil bidra til å beskytte fra # 8217; synlig aldring, som den daglige bruken av SPF 30+, ikke røyk, ikke hold deg hydrert med et balansert kosthold, noen ganger ikke C’det er egentlig ikke Ingen erstatning for det virkelige røverkjøp.

& # 8220; Ingenting på markedet akkurat nå er det virkelig sammenlignbart med effekten som har neuromodulatorer & # 8221; sier Mraz Robinson. Men for dine sjenerte pasienter eller med en mer naturlig mentalitet, bruk laser i stedet, lysbaserte terapier og hudpleieprodukter.

; Ikke c’er alternativ til nevrotoksin (Botox, Dysport, Xeomin) når det gjelder effekt for dynamisk reduksjon av rynker og avtalt Shafer, men andre behandlinger, notater, gir fortsatt gode resultater.

Botox kan ikke behandle alt, inkludert tap av volum og hudkonsistens problemer. For denne Shaferen anbefaler det å kombinere Botox med & # 8220; laser, kjemisk peeling, Satterapi Og et godt daglig hudpleie regime. [Dette] kan sikkert bidra til å oppnå resultater høyere enn hva Botox-behandlinger kan gjøre det selv og # 8220;.

Williams er enig i: Det finnes ingen alternative eller holistiske rettsmidler for å hindre rynker som en Botox & # 8221;.

Så hvis du ser forgjeves rynker i speilet, vet du at det ikke er alt eller noe med Botox. Du trenger ikke å bytte uttrykkeligheten med den impassive perfeksjonen av Hollywood. Hvis du bare prøver å myke disse linjene rundt kantene, eller mer praktisk talt lindrer den mentale belastningen om hvordan du ser ut fra ditt sinn, kan Botox få vekt på deg.

Kate M. Watts er en’lidenskapelig om vitenskap og skjønnhetsforfatter som drømmer om å fullføre sin kaffe før avkjøling. Hans hus er invadert av gamle bøker og planter d’krevende leilighet, og ble enige om at hans beste liv er ledsaget av en subtil patina av hunden hår. Du kan finne den på Twitter.