5 tips for å trene søvn for å hjelpe barnet ditt til å sove bedre

Del på Pinterest

Da jeg var gravid av mitt første barn for noen år siden, var jeg i syvende himmelen. Alle mødre til arbeidet mitt sa ting som «8220, du vil bedre sove så lenge du kan!& # 8221; O & # 8220; Jeg er så utmattet med mitt nye barn!& # 8221;

Da vår sønn til slutt kom, var det alt jeg drømte om og enda mer. Men med mine kolleger ord som fortsatt ropte i tankene mine, visste jeg at jeg måtte finne en løsning snart som ville hjelpe ham å sove hele natten så snart den var klar for utvikling.

Så jeg bestemte meg for å prøve min versjon av & # 8220; prosessen du kan følge som foreldre for å forsiktig oppmuntre barnet ditt til å sovne uavhengig.

Da mine fire måneder med barselsorloven er ferdig, sov min sønn i 11 timer på rad.

Selvfølgelig er det viktig å huske at hvert barn er annerledes, og ikke alle barn vil umiddelbart begynne å sovne. Også søvnopplæringen er ikke egentlig enkel og tar tid, engasjement og konsistens.

Når det er sagt, hvis du prøver å prøve søvnopplæringen, er det mine 5 beste tips for å starte deg og ditt barn.

Tips N. 1: Oppfordrer full strømforsyning

I de første seks ukene kan fôringstidene vare fra 20 til 40 minutter. Men siden barn kan bli sliten etter 10 minutters mat mens de skynder seg i foreldrenes armer, kan de sovne.

Hvis du prøver å trene til å sove, er det imidlertid viktig at du prøver å ta den tilpassede & # 8220; Full Poppates & # 8221; eller å holde seg våken i løpet av hele poppet. Dette vil til slutt la dem forlate den nattlige fôr, som kan hjelpe dem med å sove hele natten.

For min sønn forlot han 10: 1 fôret, etterfulgt av’4 om natten og til slutt også fra xnumx om morgenen.

Hvis du sovner, anbefaler jeg deg å dedikere bare 10-15 minutter og prøver å vekke barnet for å fullføre fôret. Hvis barnet ditt nekter å ta en komplett mat eller våkne, er det greit. Men prøv å ikke tillate mer enn tre feeds som ikke er fulle.

Tips N. 2: Opprett en søvnrutine så snart som mulig

Fordi barn elsker rutinemessig og Braman for å forstå nøyaktig hva som skjer og # 8211; I dette tilfellet påpeker du at det er på tide å sove & # 8211; Det er viktig å etablere rutine både for lur og tid for lur og tid til å sove.

Bruk av disse rutinene så raskt som mulig er like viktig for å skape en tidligere for dem i den første fasen.

Naprutinene varer vanligvis fra 5 til 10 minutter og kan inkludere:

  • bånd
  • søt swing
  • en sang

I mellomtiden kan godnatrutiner vare opptil 60 minutter og inkluderer:

  • et bad
  • massasje
  • En full mat

Tips N. 3: Hold det samme miljøet de sover

Prøver å holde det samme søvnmiljøet hver gang de tar en lur eller sover om kvelden. På denne måten blir barnet ditt vant til å våkne på samme sted hver dag.

Hvis målet ditt er å sikre at barnet gjør alle sleepers og sover hele natten i barneseng, må du begynne å introdusere dette nye området for sleepers for barnet ditt sakte.

For den første lur av dagen, prøvde jeg alltid å sette min sønn i hans barneseng, foran vinduet. Dette underholdt ham og endte opp med å sovne alene.

Jeg forsikret at det var helt innpakket, fortsatt litt & # 8216; våken, og jeg bodde i rommet for å bøye eller rense vaskerom. Jeg holdt rommet stunned med hvit støy hele tiden.

Tips N. 4: Følg til en bestemt tid for Sonnellini

Det er viktig at du prøver å holde barnet ditt med et ganske vanlig søvnprogram. Dette betyr at Sonnellini skal vare minst 30-45 minutter, men ikke mer enn 3 timer.

Hvis barnet ditt ikke sover nok, kan dette føre ham til å bli for trøtt, masete og forårsake vanskeligheter å sovne og sovne om kvelden.

For lenge for lur er det imidlertid ikke bra og kan potensielt føre til at problemer som sovner før sengetid eller våkner veldig tidlig neste dag (tenk før klokka 6).

Tips N. 5: Spis-Play-Sleep-Repeat

Mens det skulle være en rutine for å gjøre barnet ditt søvn, bør du også implementere en rutine når du våkner.

Her er hvor du kan bruke & # 8220; EAT-Play-Sleep & # 8221; (EPS). Ditt barn:

  • Spise. Ideelt sett bør de ta et fullt måltid.
  • Å leke. Det kan være noe, fra øyeblikket av magen og provisjonene til å gå i nabolaget ditt.
  • Søvn. Dette ville være en lur eller # 8217; nå å sove.

Igjen er konsistensen nøkkelen. Akkurat som med rutinen for når barnet ditt er i ferd med å gå for en lur eller gå i seng om kvelden, vil denne øvelsen hjelpe din sønn til å forstå hva som vil skje neste gang.

L’Sleep Training er en fin måte for barnet ditt å vedta konsekvent søvnvaner

Enten du er en forelder for første gang eller velkommen din tredje, kan søvnopplæringen være en fin måte for barnet ditt å adoptere mer konsekvente søvnvaner.

Det er imidlertid viktig å huske at søvnopplæringen er komplisert og at hvert barn er annerledes.

Hvis sønnen din ikke tar det med en gang, okay. Til slutt er konsistensen nøkkelen. Men hvis du tror du trenger litt hjelp, sjekk noen ressurser her.

Lauren Olson er grunnleggeren av Sove og City, Et treningsprogram for søvn. Den har mer enn 150 timers arbeid på søvn og er opplært i mange barndoms søvnopplæringsmetoder. Sov og byen er på Instagram Og Pinterest.