5 tips for å håndtere diabetes og blodsukker under en sosial begivenhet

Noen inviterte deg til et sosialt møte. Flott! Nå, som noen med diabetes, vet du at det er noen ekstra forholdsregler for hver utgivelse. Tydeligvis avhenger alt av typen arrangement & # 8211; En enkel happy hour eller en middag ute & # 8211; Og fra hvor lenge arrangementet «8211 vil vare; Bare en’nå eller # 8217; hele dagen. Uansett situasjonen, bør du alltid huske at å ha diabetes aldri bør stoppe deg for å ha det gøy. Fordi med de riktige verktøyene du også kan delta i alle omstendigheter du vil ha. Gi en’se på disse fem forslagene for å føle deg bedre om hvilken invitasjon du kan skje med deg.

1. Tilby å organisere

Det er sannsynlig at du ikke er den eneste som liker å ha en «8217; alternativet å si sunt ved bordet på møtet på kontoret, til dørene og bursdagsfestene. Hvis du er bekymret, hvorfor ikke tilby deg å ta med egen tallerken?

  • Diabetes Diabetes Forove Stuffed Zucchini Diabetes Forecast er A’festlig alternativ for noen potluck.
  • Dine venner og din familie vil være begeistret for Grillet kyllingsalat Fra mitt bizzy kjøkken. Servile alene eller på salatpakke for en sandwich-meny.
  • Barn vil implisere disse pizza rullene uten frokostblandinger i sekunder. Du kan kanskje få hjelp på kjøkkenet mens du forbereder dem.

Hvis du organiserer et rally, når gjestene spør deg hva de kan ta med, kan du anbefale retter som passer for diabetes for å holde blodsukkernivået under kontroll. Magert kjøtt for rutenettet, en sunn fruktsalat: seks gjest med mer, bestemmer du!

2. Planlegg på forhånd

Det kan være frustrerende å alltid trenge å analysere hvordan dine planer vil påvirke blodsukkernivået ditt. Men en PO & # 8216; planlegging på forhånd kan frigjøre deg for å leve øyeblikket og nyte ting senere. Før du går ut, husk alltid å sjekke blodsukkernivået. Hvis du kjører eller gjør pendleren, kan det være farlig for deg og andre rundt deg hvis blodsukkernivået ditt er for lavt. Å vite at nivåene dine også vil hjelpe deg å bli bedre forberedt.

Gå til en restaurant for en bursdagsfest? Søk etter online-menyen på forhånd for å identifisere sunne og balansert valg. Du kan erstatte de pommes frites med A’dampet hage salat eller grønnsaker? Du kan bestille Quell’Hamburger Charming & # 8220; i # 8217; gress & # 8221; Å redusere karbohydrater ved å eliminere sandwichen? Eliminere formodene fra’bestille og nyt festen!

Du skal til en happy hour for arbeid? Sett en tidssekvens og respektere det. Også, du trenger ikke å føle deg under press for å bestille en sukkerholdig cocktail: ta en Seltzer, sosialisere med kollegaene dine, så hilser du når du forlater tid for å komme til kardio-leksjonen regelmessig programmert i ditt lokale treningsstudio.

Og husk, snacks er vennene dine. Hvis du ikke vet hvordan matforholdet vil være på et arrangement, hold noe skjult & # 8211; Som en blanding av valnøtter og frø, ostestikker eller fullmekrakere & # 8211; I din bil, bag eller koffert for hver hendelse. Det er alltid bedre å forhindre hva du skal kurere! Hvis du tar medisiner som senker blodsukkeret, sørg for at du også tar med en hurtigvirkende sukkermatbit.

3. Husk å kontrollere blodsukkernivået

Uansett hvor du er rettet eller hva du gjør, er det viktig å fortsette å overvåke blodsukkernivået. Spis ulike typer matvarer og delta i ulike typer aktiviteter kan endre nivåene dine, noen ganger uten at du legger merke til det.

Hvis du er redd for å til et uhell glemme å sjekke, kan du spørre legen din om å overvåke kontinuerlig glukose eller cgm. Disse enhetene kan hjelpe deg med å bedre administrere nivåene dine fordi de måler nivåer i sanntid uten at du tenker på det. De kan være beleilig slitt og er også bærbare. Noen kobler til og med til en Smartphone-app, hvor du kan se glukosenivået raskt og diskret under en hendelse.

I tillegg til å sjekke nivåene dine, må du sørge for at noen med deg kjenner din tilstand. De kan gripe inn hvis en høy eller lav oppstår. Bærer en slags medisinsk identifikasjonsplate, som et armbånd, hvis du skiller deg eller fant deg selv alene til en hendelse.

4. Intelligent SIP

Det er lett å glemme det over # 8217; trening og spisevaner, det du drikker, har stor innvirkning på helsen din. Sosiale møter involverer ofte alkoholholdige drikker. Bestem om du skal drikke eller ikke når du har diabetes eller du prøver å sjekke midjen din, kan være komplisert. Her er noen ting å vurdere:

  • Først, sjekk med helsepersonellet ditt: L’Alkohol kan gjøre symptomene på visse helsemessige forhold og kan samhandle med medisiner.
  • Spis alltid mat mens du drikker for å holde blodsukkernivåene konstant og unngå høye alkoholnivåer i blodet. L’Alkohol kan forårsake lavt blodsukkernivå, så hvis du tar medisiner som øker insulinnivåene, er å spise et must.
  • I stedet for å velge sukkerholdige og hyperkaloriske drikker, velger du lett øl eller drikke med lavt karbohydratinnhold som vin.
  • Veksler alkoholholdige drikker og # 8217; vann for å forbli hydrert og gi kroppen din tid til å metabolisere alkoholen.

En drink du aldri kan drikke for mye er vannet;. Hjelp kroppen til å justere temperaturen, smør leddene og bli kvitt avfall. L’Vann kan også hjelpe deg med å redusere kalorier: Bytt en 12-unse kan av normal brus med et glass iset vann som sparer deg om 140 tomme kalorier og ca 40 gram sukker sukker. Mange av oss utveksler også tørst på sult. Neste gang du skjønner at du er sulten, sjekk om du drikker et glass D’vann tilfredsstiller deg for å unngå å spise for mye.

Prøv disse forslagene for enkle måter å øke vanninntaket på:

  • Hold interessante ting med infused vann. Skive en PO & # 8216; av sitron, agurk eller jordbær og fordyp det i vannet ditt for å holde smaken din papiller lykkelig.
  • Spis vannet ditt. Det ser rart ut, men å spise frukt og grønnsaker med høyt vanninnhold er en fin måte å legge til vann til kostholdet ditt. Legg til agurk til salaten din, utveksling av kucchini spiraler med spaghetti eller en matbit med vannmelon å starte.

5. Ta et lag

Å ha en venn som hjelper deg med å ha det gøy og føler deg ansvarlig er en annen måte å holde deg engasjert i dine helsemål. For hver happy hour går du sammen, planlegger en tur eller en treningsstudio sammen i løpet av uken. Godta å dele en overbærende matbit på bakluken for å sjekke delene mens du tilfredsstiller de cravings og du har det gøy.

Ta bort

Hvis du overdriver under et sosialt møte, ikke klandre deg for dette. Test blodsukkernivået ditt og ta det som en lærerik opplevelse. Ikke hopp over måltider senere i løpet av dagen for å kompensere. Dette kan få deg til å spise for mye for ditt neste måltid og forårsake et lavt nivå av blodsukker hvis du er i fare. Gjør ditt beste for å holde programmet. Spis regelmessig, vedlikeholdt hydrert, kontrollerer ofte blodsukkernivået og tar narkotika normalt. Du kommer tilbake til rutinen på kort tid.