5 regler for veiing og når skal du forlenge skalaen

Det er helseoppløsningstid, som for mange mennesker betyr å ta D’Google Assault med spørsmål om hvordan du setter deg selv og holder seg i form.

Mange av svarene som kommer til å fokusere på vekttap, så det første å vite er: det er 100% OK å elske kroppen din og fortsatt vil gå ned i vekt.

Positiviteten til kropps- og vekttap utelukker ikke hverandre. Positivitet er i måten du setter din intensjon og dine mål for å være lykkeligere med deg.

En måte å øve helhetlig helse på er å utfordre måten du møter din skala på

Når det gjelder å holde seg frisk, ikke C’Det er aldri en målemetode. Stole utelukkende på trappen er hvor skalaen får hans stygge slag.

Men veier kan være komplisert. Hva slags skala skal du få? Du bør se deg hvis du ønsker å bygge muskler? Reglene endres hvis du bare prøver å gå ned i vekt?

Med andre ord, hva er akkurat den riktige måten å veie?

Del på Pinterest

Veid & # 8230;

  • 1x uke
  • morgenen
  • På samme måte hver gang (s. es., Etter poop, med eller uten klær)
  • med en tracker
  • bare hvis det ikke forårsaker angst eller spiseforstyrrelser

1. Veide en gang i uken

Hvis du overvåker fremdrift, kan du bli forsøkt å få på balansen på daglig basis, men ikke gjør det.

«Ikke C’Det er grunn til å veie mer enn en gang i uken. Med daglige fluktuasjoner av vann kan kroppsvekt dra dramatisk på daglig basis & # 8220; sier Fine Rachel, registrert dietitian og eier av På Pointe Nutrition.

Vekt på samme tid på ukentlig basis vil gi deg en’mer nøyaktig bilde.& # 8221;

2. Veid om morgenen

Når din ukentlige vekt pågår, ikke kom på skalaen etter å ha drukket en flaske D’vann eller spist et måltid. For den mest presise vekten, veide først om morgenen.

«[Vei om morgenen er det mer effektivt] fordi du har hatt nok tid til å fordøye og behandle mat (din & # 8216; natt rask & # 8217;). Det vil ikke bli påvirket av det du har spist, eller du har ennå ikke forseggjort & # 8220; sier Lauren eller # 8217; Connor, registrert dietitian og eier av Nutri Savvy Health.

Spørsmål:

Hvis jeg kan veie i treningsstudioet, fordi jeg skal investere i en skala for mitt hjem?

TIL:

Hvis du virkelig er engasjert i vekttap, veier du deg hjemme, er det beste alternativet. Ikke bare kan du se deg selv først om morgenen (som anbefalinger eller # 8217; Conner), men du kan også sørge for at skalaen din er riktig kalibrert og gir deg en nøyaktig lesing, som du ikke kan gjøre i treningsstudioet.

Healthline Medical Team Svar representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.

3. Holde sammenhengende faktorer

Hvis du vil at nummeret på skalaen skal være nøyaktig, må du holde variablene til et minimum.

Hvis du er bar i uken og den neste du kle deg med trenings klær, vil nummeret på skalaen være annerledes, men det vil ikke ha noe å gjøre med hvor mye vekt du har opptjent eller tapt. (Vekten på treningsskoen teller ikke!)

Være konsistent når vi veier. Veid på samme tid. Hvis du går på toalettet før du hopper til skalaen, gå før du gjør det igjen neste gang. Du veier uten klær? Fortsett denne måten eller prøv å ha på seg de samme klærne i uken i uken.

4. Hold styr på fremdriften din

Veier deg en gang i uken. Du ser nummeret på stigen for å gå ned. Men hvis du virkelig ønsker å dra nytte av forholdet ditt med balansen din, må du overvåke fremdriften din.

Overvåk vekttapet ditt, som begge holder et regneark på ukentlig veier eller bruker A’app for vekttap, vil hjelpe deg med å få et bedre bilde av hva som skjer med kroppen din.

Det vil hjelpe deg med å identifisere modellene, sørg for at ting beveger seg i riktig retning og kan til og med motivere deg til å fortsette når du vil forlate kostholdet ditt og vekttapsmålene.

Gjør det automatisk enda bedre? Invester i en intelligent balanse, som kobles til A’app på telefonen din. Ikke bare skalaen og programmet «8217 vil automatisk overvåke fremdriften din i vekttap, men de intelligente skalaene måler andre enn vekt, for eksempel prosentandelen av kroppsfett og muskelmasse, som kan gi deg en bedre oversikt over din helse som helhet.

5. Forlater skalaen helt

Ok å gi opp skalaen, spesielt hvis det ikke gjør deg føler deg friskere eller bedre med deg selv.

L’du prøvde og alt du gjorde var å gi deg engstelig? Forlate det.

Hans tilstedeværelse utløser en spiral av negative tanker? Last ned det og vurder at 2 libs tapt!

Noen ganger er den beste størrelsen fremgang, inkludert oppdagelsen at skalaen ikke er for deg.

For personer med spiseforstyrrelser eller forstyrrede spisevaner, kan en hjemmebalanse være helt ubrukelig. Vekter kan overlates til møter med legen din, slik at du kan konsentrere dine energier på andre ting som gjør deg frisk og lykkelig.

Bruk nummeret på skalaen som en måte å evaluere helsen din, ikke LEK

Det er viktig å huske at mens stigen er en nyttig måte å evaluere fremdriften din, er det ikke den eneste eneste måten. En del av veiing på riktig måte er å gjenkjenne at nummeret på skalaen ikke alltid forteller # 8217; hele historien.

Hvis du velger å komme videre en gang i uken, investerer du i en intelligent balanse som gir deg mer informasjon enn vekten din, som prosentandel av kroppsfett og muskelmasse, men holder styr på fremdriften din selv på andre måter.

Det er mange andre måter å kontrollere i tillegg til skalaen, inkludert dine energinivåer & # 8230; Hvor nær klærne dine er, [e] overvåke mat og mosjon & # 8221; Husk eller # 8217; Conner.

Lære og stole på andre tegn, du kan være i stand til å forlate skalaen, spesielt etter at batteriene går tom.

Deanna Debara er frilansskribent som nylig flyttet fra Sunny Los Angeles til Portland, Oregon. Når det ikke er besatt av sin hund, fra vafler eller fra alle tingene i Harry Potter, kan du følge hans reiser Instagram.