5 oppskrifter å gjøre for å trøste deg når du er for trøtt til å spise

Del på Pinterest

I en verden hvor vi alltid er «8220;.

Men hva med disse tider der du bare ikke kan finne energien til å mate kroppen din, begge fordi du opplever en depressiv episode, er din angst spesielt alvorlig eller stressnivåene dine er på stjernene?

I de øyeblikkene, samler energien for å stå opp og kok alene og # 8211; Forstå hva du skal spise, finn oppskriften, sørg for at du har ingrediensene, i tillegg til innsatsen for å tygge, virkelig & # 8211; Det kan virke som å presse en vekt på 200 pounds mot # 8217; høyt et fjell.

Men her er poenget, ikke å spise kan få deg til å føle deg enda mer utmattet og svak.

Så hva du må gjøre når du er i disse situasjonene?

Faktisk er det folk i Healthline som forstår denne erfaringen for godt og har sine oppskrifter for når disse øyeblikkene rammet.

Å gi deg litt & # 8216; av inspirasjon, har disse HealthLiner delt sine personlige favoritter. Ta en titt etter:

Jamie Elmer, Copy Editor: Crockpot Kylling Salsa Kathryn Chu, Software Engineer: Green Smoothie Christal Yuen, Wellness Editor, Skjønnhet: Dumplings og Napa Kål Sam Dylan Finch, Mental Helse og Kroniske Vilkår Editor: Veggie Hummus Wrap Ginger Wojcik, redaksjonell produksjonsassistent: Bagel, egg og ost Del på Pinterest

Ashley Bess Lane er en freelance utgiver ble utgiver. Er lav, antatt, gin elsker og har et hode fullt av tekster av ubrukelige sanger og film sitater. Hun er oppe Twitter.