5 oppskrifter for vaffel venner av diabetes

Beskrivelse

Å ha frokost er en’utmerket vane for alle, spesielt hvis du har diabetes. Hopping regelmessig frokost kan knyttes til en høyere risiko for type 2 diabetes, andre en studie. Men mange amerikanske mat til frokost, som pannekaker, vafler og noen typer kjøtt, er rike på fett, kalorier og karbohydrater.

For eksempel, en Vaffel belgisk En IHOP vil ta 590 kalorier med nesten 70 gram karbohydrater. Men du kan nyte vafler uten å øke karbohydratbelastningen.

Gå ut av ditt komfortområde og nyt disse lavsukker-innholdsversjonene og ofte høye fibre av en av favoritt frokostvalgene for amerikanere.

1. Sunn vafler med quinoa protein

Del på PinterestBildekilde: Dessert med fordeler / Dessertswithbenefits.com

Bytte ut den lave glykemiske indeksmelen med hvitt mel, usøtet eplersaus for olje- og sukkersubstitutter som truvia for sukker, er denne oppskriften lavere i netto karbohydrater, sukker og fett sammenlignet med de fleste tradisjonelle vaffelvarianter. Og takket være quinoa og proteinpulver, er det mye ricere enn protein.

Hvis du ikke er en fan av pulverproteiner, prøv å erstatte mandel eller kokosnøtt mel, foreslå SABA SASSOUN-TOULEP, MS, RD, CDN, en New York Dietitian. For et snev av ekstra smak, legg til et snev av ikke-søt naturlig kakao. Du kan også legge til en skje av bakken linfrø hvis du vil øke Le’omega-3 inntak.

Få oppskriften fra dessert med fordeler.

2. Apple og kanel vafler

Del på PinterestBildekilde: Hele dagen Drøm om mat / Alldayidreamaboutfood.com

Linfrømelen, eller bakken linfrø, er rik på fiber og sunn omega-3. Omega-3 kan redusere risikoen for type 2 diabetes, ifølge en 2011-studie i American Journal of Clinical Nutrition.

Også disse vafler inneholder kanel, som noen utdanning har vist seg å kunne forbedre motstanden mot insulinet;. Revet epler gir også oppløselige fibre som kan forbedre kolesterolet. Denne oppskriften på vafler uten frokostblandinger vil holde blodsukkernivået lavere enn tradisjonelle vafler laget med multifunksjonsmel.

Få oppskriften Fra hele dagen drømmer jeg om mat.

3. Hemmelig sunn rød fløyel vaffel med kremost ising

Del på PinterestBildekilde: Dessert med fordeler / Dessertswithbenefits.com

Lavt i karbohydrater og sukkerarter, den sanne hemmeligheten til denne «hemmelige sunne» oppskriften er i Beets. Ha vaffel med sin røde skygge. Beets inneholder mange vitaminer og mineraler, inkludert konsentrerte mengder antiinflammatoriske antioksidanter.

De er også en «8217; utmerket fiberkilde. En diett rik på fiber kan hjelpe deg bedre å kontrollere glukose i blod og # 8217; insulin, andre En 2000 studie. Det er godt å merke seg at denne oppskriften krever seks Truvia-pakker. For å redusere ansettelsen av Stevia-ingrediensen, erstatt hele eller deler av dette søtningsmiddelet med erytritol eller swerve.

Se oppskriften En desserter med fordeler.

4. PB&J Wafflewich

Del på PinterestBildekilde: Finger Prickin & # 8216; God / fingerprickingood.com

At du lager mat eller voksne, er peanøttsmør og gelé en kombinasjon som vil gjøre mange magesmerker. Denne oppskriften gjør en sandwich & # 8220; vaffel & # 8221; Bruke Normal Brød med litt & # 8216; av peanøttsmør og gelé, alle presset sammen i en vaffelplate. Det er en ny versjon av frokost, men også morsomt til lunsj eller middag.

Se etter et brød fullt av fiber og en syltetøy uten tilsatt sukker. Du kan også erstatte skiver av din favoritt frisk frukt. Hvis du har en’familie peanøt allergi, forskyvbare mandel kremer, cashew nøtter eller til og med solsikkefrø kan tilby en sammenlignbar mengde protein. Husk at cashewnøtter gir svært få fibre eller proteiner og er den nedre fibervalnøtten.

Få oppskriften En finger prickin & # 8216; bra.

5. Parmesan vaffel pannekaker og courgette

Del på PinterestBildekilde: Pinning Mama / ThepinningMama.com

Vaffel til middag? Hvorfor ikke? Disse pannekaker, laget på en vaffelplate, bruk courgette som en hovedbestanddel. Courgetter er rik på en rekke næringsstoffer, inkludert vitamin C.Det er også lavt kalorier og kan tilby flere fibre hvis du erstatter melet for alle bruksområder med en integrert eller havremel. Vegetabilske vafler kan åpne en helt ny verden: å gå inn i grønnsaker som minimerer blodsukkertoppene.

Få oppskriften På Pinning Mama.

Ta bort

Du kan fortsatt nyte favorittmatene dine hvis du har diabetes, selv de søteste. Når du velger en oppskrift, husk å se ut som en rik fiber og protein og dårlig tilsatt sukker.