5 Oppskrifter av vegetabilsk suppe for diabetikere å prøve

Beskrivelse

Suppen er en lett å tilberede måltid og en fin måte å legge til noen næringsstoffer og rike fibre til kostholdet ditt. For personer med diabetes, mer grønnsaker kan du spise, bedre. Grønnsaker er fulle av mange gode ting som kroppen din trenger, som antioksidanter, vitaminer, mineraler og til og med fibre. Mange grønnsaker er også lave i kalorier og karbohydrater, som er et must for personer med diabetes.

Jeg har oppmerksomhet til diabetikere bør være på grønnsakene ikke stivelser i stedet for amidaceae varianter, siden amidaceae grønnsaker inneholder mer gram karbohydrater per del & # 8221;, sa Sarah Hallenberger, hodet dietten av Bistromd.

Dette betyr å legge til mat som grønne bladgrønnsaker, grønne bønner, auberginer, sopp eller paprika til kostholdet ditt når du kan, i stedet for å stole på mat som mais, erter og poteter. Når det er sagt, er bønner og linser et utmerket valg for karbohydrater. Dette er fordi de er veldig rike på fibre, sakte å fordøye og ha en liten innvirkning på blodsukkeret i forhold til andre karbohydrater.

Her er fem supper full av grønnsaker og tilstrekkelige smaker å dele.

Marokkansk Lentil suppe

Del på Pinterest

Denne lentilbaserte suppe er ikke bare dårlig fett, men det er også rik på fibre og proteiner. Linser er også en god kilde til disse vitaminer og mineraler:

 • folat
 • jern
 • fosfor
 • Kalium

En del er 1 1/4 kopper som inneholder bare 27 gram karbohydrater. Hvis du vil ytterligere redusere innholdet i karbohydrater, kutter du delen av suppe og serverer med en kontur av mørke og løvrike grønnsaker hopp eller en «8217 salat.

Hent oppskrift spiser godt.

Curry gresskar suppe

Del på PinterestBildekilde: Komfort av matlaging / Thecomfortofcooking.com

En stor seier for denne suppen er dens hovedbestanddel, gresskar Butternut, som er rik på vitamin A. Butternut Gresskar er rikere enn karbohydrater enn andre grønnsaker, så vær oppmerksom på COS’annet forbruk sammen med denne suppe. Anser ideen om å kombinere den med en grillet kyllingbryst eller en, lavprotein-rik karbohydratsalat. Legg til halv og halv til kokosmelk for å få en tinfri suppe.

Se på oppskrift På komfort kjøkkenet.

Tortilla suppe og sakte matlaging kylling

Del på Pinterest

Ankommer til 26 gram (g) av protein og 18 g karbohydrater per porsjon, denne suppen er rik på smak. Det er også rik på disse grønnsakene:

 • Peppers
 • tomater
 • grønne bønner
 • Gul gresskar
 • Grønn paprika

Bare hopp på siden av tortilla-sjetongene og se på høy kalori-krydder som surkrem. For å senke natriuminnholdet, se etter den lave natriumkyllingbuljongen. Prøv å servere med en «8217; kontursalat for enda mer vegetabilsk godhet.

Hent oppskrift fra landsliv.

Suppe d’svart kål bygg

Del på Pinterest

L’Byg gir denne suppen en rik og rik smak av valnøtter. Ikke bare er det rik på proteiner og fibre, a nylig studie I British Journal of Nutrition viste at bygget kan bidra til å forbedre blodsukkernivået og redusere risikoen for diabetes. L’Byg er også billig og har en av de nedre glykemiske indeksene av alle frokostblandinger, med en score på 25. Server denne suppe med en kontur av kokte grønnsaker ikke stivelse for å balansere måltidet.

Se på oppskrift å spise rent.

Quinoa suppe og spinat med brokkoli

Del på PinterestBildekilde: Matlaging Quinoa / CookingQuinoa.nett

Quinoa er en’utmerket valg for personer med diabetes. Den har proteiner og fibre og vil hjelpe deg å holde deg full lengre enn et mer forseggjort hvitt korn. Også quinoa kan hjelpe deg med å administrere din type 2 diabetes, ifølge en studie publisert på Medisinsk avis. Denne oppskriften er rik på fibre og antioksidanter av grønne grønnsaker. For redusert natriuminntak, halvere mengden salt.

Hent oppskrift Wendy Polisi.

Ta bort

Suppen kan være en velsmakende og billig måte å spise godt på og holde blodsukkernivået under kontroll. De fleste supper holder det bra og forbereder en ekstra kan gi deg dager med raske måltider som vil hjelpe deg med å holde blodsukkernivåene under kontroll.

Hva å gjøre

 • Søk supper som inneholder grønnsaker Ikke stivelse som grønne bønner, gulrøtter og sopp eller stivelse egnet for diabetes som bønner, bygg og quinoa.
 • Supper som inneholder mindre enn 30 gram karbohydrater per del er det beste valget.
 • Tjenere av stekt grønnsaker eller mørkegrønne salater med suppene dine.

Hva å gjøre

 • Supper med mange stivelsesholdige grønnsaker som mais, erter eller poteter kan øke blodsukkeret.
 • Unngå Hyconlokale krydder som bacon, chips, ost eller rømme.