5 naturlige rettsmidler for å bidra til å berolige irritert hud

Del på PinterestDesign av Brittany England

Uansett årets periode; år, det er alltid et øyeblikk i hver sesong der huden min bestemmer seg for å forårsake meg problemer. Selv om disse hudproblemene kan variere, finner jeg at de vanligste problemene er:

  • tørrhet
  • kviser
  • rødhet

Som av grunnen er det noen ganger på grunn av en plutselig endring av tid, mens andre ganger endringen er resultatet av stress på grunn av en etablerende arbeidsfrist eller bare når man synker fra en langdistanseflytur.

Uavhengig av årsaken, prøver jeg alltid å søke mulige mer naturlige og holistiske rettsmidler for å bidra til å berolige min irritert hud.

Hvis du er i en lignende situasjon, og du vil vite hvordan jeg rapporterer huden min for å ha et fantastisk aspekt, kan du finne mine første fem prøvde og testede forslag, under.

Vann, vann og fortsatt vann

Min første ting å gjøre er å sørge for at du drikker nok vann. Jeg finner det hjelpe praktisk talt med noe når huden min handler dårlig, selv om dette er spesielt sant når problemet er spesielt tørt eller akne.

L’vann bidrar til å hydrere huden og bidra til å forhindre dehydreringslinjer som kan oppstå i ansiktet, som ligner en PO & # 8216; med rynker.

Selv om det varierer fra person til person, prøver jeg å ta minst 3 liter vann om dagen, enda mer hvis huden min ser litt og er grovt.

Finn din skjønnhetsmat

Del på Pinterest

For meg har jeg en tendens til å unngå regelmessige matvarer som kan forårsake betennelse, for eksempel gluten, meieriprodukter og sukker. Jeg finner at de kan forårsake akne og en myriade av andre hudproblemer.

Når jeg følger en overveiende vegetabilsk diett, skinner huden min.

Når det er sagt, når huden min rister, går jeg til min & # 8220; skjønnhetsmat og # 8221; Favoritter, som er maten jeg vet hvordan å få huden til å føle meg og se på det beste.

Mine favoritter er:

  • Papaya. Jeg elsker denne frukten fordi den er rik på vitamin A, som potensielt kan bidra til å redusere risikoen for å utvikle akne og vitamin E, som kan hjelpe deg med å holde SPECTIONS # 8217;. Det er også rik på vitamin C, som kan hjelpe Fremme kollagenproduksjonen.
  • Kål. Denne grønne bladet grønnsak inneholder vitamin C og lutein, en karotenoid og en antioksidant som potensielt kan hjelpe med tørrhet.
  • Avokado. Opto for denne deilige frukten for sine gode fettstoffer, som kan gjøre huden din mer elastisk.

Finn dine skjønnhetsmatvarer Legg merke til hva du spiser når huden din ser bra ut.

Sove på

Å få en tilstrekkelig mengde ZZZ er et must, spesielt hvis huden min ikke har en Bell’se og # 8211; Omtrent syv til ni timer om natten.

Enten det er lysstyrke eller akne, sover godt om natten, kan hjelpe med disse bekymringene. Husk: En kroppsfri kropp er en stresset kropp og en stresset kropp vil frigjøre kortisol. Dette kan forårsake noe, fra tynne linjer ALLE’akne.

Også, din hud genererer ny kollagen under søvn, noe som kan bidra til å forhindre for tidlig aldring. Så før du tar en tur til tendensen til buljongen av bein, bør du først prøve å forbedre dine søvnvaner.

Svette

Jeg elsker å svette godt, spesielt hvis akne eller kviser er hovedproblemet. Selv om det kan virke motstridende å svette, gjennom øvelsen eller til og med en infrarød badstue, er porene åpne og frigjøre L’akkumulering i dem. Dette kan bidra til å forhindre utbrudd.

Bare hvordan nok sover, treningen har også den ekstra fordelen for huden å redusere stress, noe som kan føre til mindre kortisolproduksjon.

Bruk naturlige produkter

Når huden min har tegn på tørrhet eller akne, elsker jeg å bruke honningbaserte produkter, eller til og med ren honning som et middel.

Denne ingrediensen er stor fordi det ikke bare er antibakteriell og antimikrobiell, men også fuktighetsmiddel, fuktighetsgivende!

Jeg gjør ofte en honningbasert maske som jeg forlater i 30 minutter før du vasker den bort.

Bunnlinjen

Alt er koblet, så hvis huden din oppfører seg dårlig, prøver det å fortelle deg noe.

Av denne grunn liker jeg å vedta en mer helhetlig tilnærming for å hjelpe huden min helbredelse. Så neste gang huden din går gjennom en vanskelig periode, bør du vurdere å legge til en eller to av disse ideene til din daglige rutine.

Kate Murphy er en’forretningskvinne, yoga lærer og jeger av naturlige skjønnheter. En kanadisk som nå bor i Oslo, Norge, Kate tilbringer sine dager & # 8211; og noen kvelder & # 8211; Administrere et sjakkfirma med Chess World Champion. I helgene søker du de nyeste innovasjonene innen velvære og naturlig skjønnhet. Har en blogg opp Levende nok, selvfølgelig, En naturlig skjønnhets- og velværeblogg som tilbyr anmeldelser av skjønnhet og naturlige hudpleieprodukter, oppskrifter som forbedrer skjønnhet, triks for økologisk livsstil og informasjon om naturlig helse. Du er også aktiv Instagram.