5 naturlige produkter for å hjelpe akne arr

L’akne er mer vanlig Lærproblem i USA. Og mange som lider av akne senere, er det med et nytt problem: akne arr.

Akne arr er faktisk en del av helbredelsesprosessen, ifølge American Academy of Dermatology (AAD). Etter at akne har blitt eliminert, forsøker huden å rette opp skaden forårsaket av # 8217;. Produserer kollagen, helbreder huden. For lite kollagen og det er en konkav arr. Også også, og du vil ha en lettelse arr.

Imidlertid kan akne arr få deg til å lære som akne selv, så hva du kan gjøre med det? Mens l’Aad foreslår ting som kirurgi og laser resurfacing, kan du også finne lettelse gjennom disse mindre invasive naturlige behandlingsalternativene.

1. Svartfrøolje

Også kjent som Nigella Sativa, er den svarte frøoljen opprinnelig fra Øst-Europa, Dell & # 8217, Western Asia og Midtøsten. Det er en relativt vanlig medisinsk plante og oljen kan bli funnet online. I tillegg til å ha antibakterielle og antivirale egenskaper, er olivenolje antiinflammatorisk. Men reduser betennelsen er ikke den eneste måten den kan hjelpe i arreduksjon. utdanning de har oppdaget at det er i stand til å akselerere og forbedre sårheling. Det kan også standardisere pigmentering eller til og med forhindre helt akne.

2. Canine Rose frøolje

Markedsført hovedsakelig som en løsning for aldring, L’Canine Rose frøolje er allment tilgjengelig og er trygt å bruke direkte på huden. En studie har også angitt som kan brukes til å behandle arr. Selv om studien var spesifikk for kirurgiske arr, kan oljen være like nyttig for å redusere akne arr. Forskere fant at søknaden to ganger om dagen reduserer utseendet på arr og misfarging.

3. Honning

Du trenger ikke engang å gå til apoteket for dette potensielle middelet for aren av # 8217; akne. Honning brukes til mange medisinske formål, inkludert brannsår, sår og herpes. OG Forskning indikerer som kan akselerere sårheling, reduserer arrpotensialet. Forskere fant at den direkte honningapplikasjonen kan hjelpe med rengjøring og rengjøringssår takket være de antibakterielle egenskapene. Det er også i stand til å bekjempe infeksjoner som ellers kan føre til utseendet på mer akne.

4. Aloe vera

Som honning, l’aloe vera er et vanlig hjem rette. I tilfelle av akne, fungerer det på samme måte å hjelpe helbredelsesprosessen. Ifølge en studie av Annaler av plastikkirurgi, L’Anvendelse av aloe vera direkte på sår reduserer betennelsen og størrelsen på det scastvevet. Du kan finne gel og aloe vera produkter på apotek, men du kan også dyrke anlegget alene. Klipp bladene og bruk klebrig gel direkte til huden.

5. Sitronsaft

Det er ingen signifikant søk som demonstrerer at sitronsaft er effektiv for å eliminere akne arr. derimot, Anekdotiske tester Det er bredt. Mange sier at de har funnet en stor suksess i # 8217; Påfør sitronsaften til akne arr. Tilhengere sier at det bidrar til å redusere misfarging og ensartet hudtone. Siden sitronsaften er svært syre, gjelder bare noen få dråper direkte på arrene.

Ta bort

I sannhet er det svært få naturlige rettsmidler som er bevist for akne arr. Men i forhold til de mange dyrere krøllene og lotionene & # 8211; hvis effekter er like unhared & # 8211; Det er flere fordeler i # 8217; å være naturlig. Det vil si, mindre utgifter og få bivirkninger. Med andre ord, det er ikke dårlig å prøve.