5 naturlige antibiotika for å prøve hjemme

Naturlige antibiotika virker virkelig?

Antibiotika brukes til å drepe eller hemme bakterievekst. Selv om du kan tenke på antibiotika som en moderne medisin, eksisterer faktisk i århundrer. Originale antibiotika, som mange av dagens antibiotika, kommer fra naturlige kilder.

Noen planteekstrakter, essensielle oljer og til og med matvarer har antibiotikaregenskaper. For eksempel kan noen mat- og vegetabilske ekstrakter forhindre veksten av bakterier i mat.

Noen ganger strekker disse egenskapene utover mat og kan hjelpe i din personlige hygiene. L’rødt blåbær ekstrakt inneholder både antibakterielle og antioksidantforbindelser, noe som gjør det til et hjem middel for urinveisinfeksjoner (UTI).

Selv urter kan være antibiotika. EN Liten prøvetakingsstudio Av 58 kinesiske planter oppdaget han at 23 hadde antibakterielle egenskaper og 15 hadde antifungale egenskaper.

TIL 2014 Studio Han oppdaget at urteterapi var like effektiv enn et kjemisk antibiotika i behandlingen av en bakteriell proliferasjonsforstyrrelse Dell’mykt tarm.

Fortsett å lese for å bli kjent med fem populære antibiotika du kan prøve hjemme.

Alternativ 1: Honning

Honning er en av de eldste kjente antibiotika, som dateres tilbake til oldtiden. Egyptene brukte ofte honning som et naturlig og beskyttende antibiotikum for huden.

Honning inneholder hydrogenperoksid, som kan forklare noen av sine antibakterielle egenskaper. Det har også et høyt sukkerinnhold, som kan bidra til å stoppe veksten av noen bakterier.

Videre har honning et lavt nivå av pH. Dette virker for å fjerne fuktigheten fra bakterier, noe som forårsaker dehydrering og død av bakterier.

For å bruke honning som et antibiotikum, bruk det direkte på såret eller på [7217; infisert område. Honning kan bidra til å drepe bakterier og hjelp i helbredelsesprosessen. Hvis mulig, velg Raw Manuka Honey. Denne form for honning tilbyr de største helsemessige fordelene. Du kan kjøpe Raw Manuka honning her.

Du kan også innta honning for å hjelpe til med behandling av interne infeksjoner. Bare svelg en hel skje eller bland den i en varm te kopp for en avslappende behandling.

Honning er generelt trygt å bruke på huden eller kroppen, selv om du aldri bør administrere det til et barn under 1 år. Rådfør deg med legen din i stedet for A’passende alternativ.

Alternativ 2: Hvitløk ekstrakt

I lang tid trodde han at hvitløk hadde antimikrobielle egenskaper. EN 2011 studie Han fant ut at konsentrasjonen av hvitløk er effektiv mot bakterier. Du kan kjøpe konsentrere eller # 8217; hvitløk ekstrakt på din naturlige matbutikk. Du kan også være i stand til å gjøre det selv ved å nedsenke noen kiler D’hvitløk i # 8217; olivenolje;.

L’hvitløk er generelt trygt å innta, men høye doser kan forårsake indre blødninger. Opptil to fedd en dag anses som en akseptabel dosering. Hvis du antar et hvitløkstillegg, må du sørge for at du følger doseringsindikasjonene som er oppgitt.

Hvis du ansetter stoffer for å fluidifisere blod, kontakt legen din før du bruker hvitløk som et antibiotika. Store hvitløksdoser kan forsterke effekten av dette legemidlet.

Du kan også bruke hvitløkskonsentrat direkte på et sår eller en ufullkommenhet.

Finn en rekke kosttilskudd Alle’hvitløk her.

Alternativ 3: Myrrh ekstrakt

Mange mennesker er kjent med MyrRH, men dets evne til å fjerne skadelige bakterier er ikke så kjent.

Forskere i A 2000 studie Han konkluderte med at et myrrh ekstrakt kunne drepe forskjellige dagogene midler. Dette inkluderer:

  • OG. coli
  • Staphylococcus aureus
  • Pseudomonas aeruginosa
  • Candida albicans

Myrrh er generelt godt tolerert, men å innta det kan forårsake diaré. Hvis du bruker myrra på huden, kan du oppleve et lite utslett. Hvis forbruket i høye doser, kan myrrh forårsake hjerteproblemer.

Mirru er vanligvis ferdigpakket, og sørg for at du følger doseringsinstruksjonene på # 8217; etikett.

Kjøp nå l’abstrakt av myrrh.

Alternativ 4: Thyme Essential Oil

Mange helt naturlige hus vaskemidler bruker timian essensiell olje. Denne oljen har vist seg å være spesielt nyttig mot antibiotikaresistente bakterier.

I en 2011 studie, Forskere testet effektiviteten av og # 8217; essensiell olje av lavendel og timian. Begge oljer har blitt testet i et basseng på over 120 bakteriestammer. Forskere fant at essensielle olje av timian er mer effektivt i # 8217; drepe bakteriene med hensyn til # 8217; lavendel essensiell olje.

L’thyme essensielle olje er bare for ekstern bruk. Du bør ikke ta timianoljen til munn. Før du bruker det berørte området, må du sørge for at du fortynner den essensielle oljen med like oljepartier. Vanlige vektoroljer inkluderer kokosnøtt og olje D’oliven.

L’Påføring av ikke-fortynnet essensiell olje på huden kan forårsake betennelse og irritasjon.

Personer med hypertensjon eller hypertyreoidisme problemer bør ikke bruke L’thyme essensielle olje.

Kjøp nå l’thyme essensiell olje og olje vektor.

Alternativ 5: Oregano Essential Oil

CarvaCrolo er en ingrediens som er tilstede i # 8217; oregano essensielle olje. Har viktige terapeutiske egenskaper som ytterligere aktiverer helbredelse i kroppen når den inhaleres. L’oregano olje var funnet det Å hjelpe helbredet magesår og redusere betennelse.

For å behandle soppinfeksjoner på huden, legg til en dråpe oregano essensiell olje for en teskje av en vektorolje som oliven eller kokosnøttolje. Påfør blandingen på det berørte området.

Du kan også spre oreganoolje i luften for å eliminere brystinfeksjoner. Du bør ikke innta oregano essensiell olje eller bruke manglende essensiell olje på huden.

Du kan også være i stand til å utrydde bakteriene hjemme med et hjemmelaget vaskemiddel basert på:

  • Oregano essensiell olje
  • eddik
  • vann
  • sitron

Kjøp «Origan Essential Oil her.

Bunnlinjen

Pass på at du diskuterer interesse for naturlige antibiotika med legen din. Kan hjelpe deg med å utforske dine alternativer og hjelpe deg med å evaluere de potensielle fordelene og risikoen for hvert regime.

Du bør ikke ta antibiotika med mindre det er absolutt nødvendig. L’Forutsetning om antibiotika for å ta antibiotika kan bringe kroppen din til å utvikle medikamentresistens. Du kan lære å forhindre antibiotikaresistens her.

Hvis legen din foreskriver deg antibiotika, sørg for at du avslutter hele behandlingsregimet.