5 Natural IBS produkter

Syndromet til’irritabel tarm (IBS) er en fordøyelsesforstyrrelse med pinlig, ubehagelig og ofte smertefulle symptomer. Årsaken er ikke klar og behandlingene spenner fra reseptbelagte legemidler til endringer i kostholdet. For mange med IBS og andre kroniske forhold, er naturlige løsninger ofte mer attraktive enn narkotika som har mange mulige bivirkninger.

Sekund Mayo Clinic, Det er to stoffer foreskrevet spesielt for IBS: Alosetron og Lubiprostone. De har mange potensielle bivirkninger og er foreskrevet som den siste utveien i behandlingen av # 8217; IBS.

Fordi IBS er en fordøyelsessykdom, som forårsaker symptomer som diaré, kramper, gass og forstoppelse, finner mange mennesker lettelse ved å endre kostholdet. Andre kan finne lettelse fra symptomer med følgende naturlige produkter.

1. Peppermynteolje

L’terapeutisk klasse peppermynteolje er lett å finne og kunne tilby betydelige fordeler for personer med IBS. En revisjon av den eksisterende forskningen i Phytomedicine Undersøkte 16 kliniske studier testet bruken av peppermynteoljen som behandling for IBS. Forskere fant at vellykkede prosenter for peppermynteolje er i gjennomsnitt 58%, doble placeboene. Bivirkningene av’peppermynteolje har vært milde og midlertidige, inkludert halsbrann og ubehag. Sammenlignet med andre løsninger, uttalte forskerne at peppermynteoljen kunne sees som den første referansebehandlingen hvis du har generelle symptomer på IBS.

2. Melatonin

Melatonin er et hormon som produseres i pinealkjertelen, men det kan også bli funnet i form av kapsler som et supplement. Det er viktig både for sovende og fordøyelsesregulering. I behandlingen av # 8217; IBS, Melatonin arbeider for å regulere tarmmotiliteten (bevegelsen av tarmmuskler). Sekund Nylige forskningsanmeldelser, De fleste kliniske studier har oppstått en forbedring i symptomene på # 8217; IBS når du antar melatonintilskudd, mer vanlig administrert i dosen på 3 mg. Melatonin kan bli funnet både online og i lokale apotek. Du kan finne det markedsført som søvn for søvn på grunn av sin omfattende bruk i behandlingen av # 8217; søvnløshet.

3. Probiotika

Probiotika er den såkalte & # 8220; gode bakterier & # 8221; Nåværende i vårt fordøyelsessystem. Tilgjengelig som kosttilskudd og mat, probiotika brukes til å opprettholde sunne fordøyelsessystemer uten symptomer. I mennesker med IBS kan de jobbe på samme måte, gjenopprette balansen i ellers forstyrrede tarmene. Ifølge de siste funnene, Flere problemer knyttet til IBS kan bli hjulpet av probiotika. Disse inkluderer: bakteriell proliferasjon i # 8217; mykt tarm, betennelse, motilitet og overfølsomhet. Forskningen om hva de beste probiotika pågår.

IBS: Slik tilpasser du behandlingsalternativer

4. Glatt elm

Slippery Elm Powder er kjent for å hjelpe helsen til å fordøye systemet. Det kan omdannes til en te, blandet i mat eller legges i kapsler. Du kan finne sniffy elm pulver kosttilskudd online og apotek. I behandlingen av # 8217; IBS, sies det at den glatte elmen er spesielt nyttig i behandlingen av diaré, forstoppelse og fordøyelsessykdommer. En studie Det har oppdaget at kosttilskudd som inneholder glatt elm, hjelper også gass, hevelse, konsistens og frekvens av avføring og magesmerter.

5. Kinesiske urter

Også tradisjonell kinesisk medisin (MTC) kan tilby lettelse fra symptomene på IBS. MTC bruker urter til å behandle medisinske forhold og de som kan gi lindring for symptomene på # 8217; IBS inkluderer PEONY, CITRUS OG LICKANITICE POWDER. En studere Det behandlet folk med IBS symptomer ved hjelp av kinesiske urtepreparater & # 8211; Inkludert urter som dang shen, bupleurum og magnolia bark & ​​# 8211; har sett betydelige forbedringer i forhold til kontrollgruppene.

Ta bort

Som med enhver medisinsk tilstand er det viktig å diskutere opsjonene og behandlingsplanene med legen. Det kan hende du finner ut at de kan tilby flere løsninger og forslag til hvordan du bedre kan bruke disse naturlige rettsmidler og andre som dem. Også, sørg for at du ser etter produktene som interesserer deg for å være sikker på at du kjøper høykvalitets kosttilskudd. Kosttilskudd er ikke regulert i USA, så sjekk med apoteket, de beste merkene å velge er en god praksis.