5 Muti vanlig på & # 039; ADHD som må være unmasked

Som dessverre er det tilfelle av mange andre helsemessige forhold, det er mange feil ideer som omgir ADHD.

Disse misforståelsene om tilstanden er skadelig for folk alle i samfunnet i samfunnet. De kan forårsake problemer som forsinkelser i diagnose og # 8217; tilgang til behandling, for ikke å nevne det faktum at folk føler seg misforstått.

Ta min pasient vanessa. Han tilbrakte år på skolen, både på videregående skole og # 8217; universitet. I løpet av de årene var han ikke i stand til å bevare informasjonen han hadde brukt timer på å lære og følte seg konstant engstelig ved tanken på de tingene han måtte gjøre.

Det var først da du søkte på hjelp av en psykiater mens det var på college og har blitt diagnostisert med ADHD som forstod hvorfor han skjedde med henne.

Hvis Vanessa hadde blitt diagnostisert i en øm alder, kan han ha mottatt de riktige verktøyene for å hjelpe henne på skolen.

Sekund Nasjonal allianse av psykisk lidelse (NAMI), Om lag 9% av barna har ADHD, mens ca 4% av voksne har det. Det er sannsynlig at du kjenner noen med tilstanden.

I lys av mai måned for bevissthet om mental helse satt jeg sammen fem myter på’ADHD som må løses nå, i håp om å vise lys på virkeligheten i denne tilstanden.

Myte 1: Jenter lider ikke av ADHD

Generelt har jentene ikke samme sjanse til å være hyperaktiv som barn eller å vise mange atferdsproblemer enn gutter, slik at folk ofte ikke gjenkjenner # 8217; ADHD i jenter.

Som et resultat er jentene mindre sannsynlig bli adressert for en evaluering av # 8217; ADHD.

Problemet med denne myten er at siden jenter med ADHD ofte ikke blir behandlet, kan tilstanden deres utvikle seg, øke problemer med:

 • Stat D’Soul
 • angst
 • Antisosial personlighet
 • Andre forstyrrelser i komorbiditet i # 8217; voksenlivet

Det er derfor at det er veldig viktig å forbedre vår evne til å identifisere jenter med ADHD og gi dem den støtten de trenger.

Myte 2: En dårlig foreldre forårsaker ADHD;

Noen av mine voksne pasienter med ADHD vil bringe foreldrene sine i sine avtaler. I løpet av disse øktene finner jeg ofte at foreldrene vil dele sin skyld for å kunne gjøre mer for å hjelpe barna sine til å lykkes og sjekke symptomene sine.

Dette kommer ofte fra myten som & # 8220; en dårlig foreldre & # 8221; Årsak L’ADHD.

Men faktum er at det ikke er det. Selv om strukturen er viktig for en person med ADHD, kan konstant straff for symptomer som spiffling ord, rastløshet, hyperaktivitet eller impulsivitet være mer skadelig for langsiktig.

Men siden mange ville vurdere denne typen oppførsel som om barnet bare var «uhøflig», vil foreldrene ofte dømme dømt for ikke å kunne kontrollere sitt barn.

Dette er grunnen til at profesjonelle inngrep som psykoterapi og narkotika ofte er nødvendig.

Myte 3: Personer med ADHD er lat

Mange av mine pasienter med ADHD forklarer at de ofte blir anklaget for å være lat, noe som gjør dem til å føle seg skyldige for ikke å være så produktive og motiverte som andre forventer at de er.

Personer med ADHD har en tendens til å trenge mer struktur og påminnelse om å gjøre ting, spesielt aktiviteter som krever en vedvarende mental innsats.

Men siden symptomene på’ADHD kan manifestere seg som uinteressert, uorganisering og mangel på motivasjon, med mindre det er relatert til A’aktiviteter de virkelig liker, kan dette byttes til latskap.

Imidlertid er virkeligheten at folk med ADHD virkelig ønsker å lykkes, men kan ha problemer med å starte og fullføre hva andre kan vurdere oppgaver & # 8220; enkelt & # 8221;.

Selv sortere e-post eller svare på en e-post på en e-post kan være skremmende fordi det krever mye mer mental energi som støttes for noen med denne tilstanden.

Denne myten kan være spesielt skadelig da disse dommene kan forlate folk en følelse av fiasko, som kan utvikle seg mot dårlig selvtillit og mangel på tillit til å forfølge opplevelser i livet.

Myte 4: Å ha ADHD & # 8220; det er ikke så alvorlig & # 8221;

Selv om L’ADHD ikke er farlig for livet, kan ha serie implikasjoner på kvaliteten på en persons generelle liv. Sammenlignet med den generelle befolkningen, er folk med ADHD mer sannsynlig å ha:

 • angst
 • Forstyrrelser i humøret og # 8217; bruk av stoffer

I mellomtiden, en felles erfaring blant mine pasienter med ADHD er at det er vanskelig å holde tritt med arbeidsansvar og overvåkes kontinuerlig eller i prøve.

Dette betyr at de lever i frykt fortsetter å miste arbeid og ikke å kunne holde opp det finansielle trinnet, som kan legge til testen sitt personlige liv.

Personer med ADHD kan ta lengre tid å fullføre aktivitetene for å trives. Dessverre, selv om denne typen overnatting kan være tilgjengelig i pedagogiske sammenhenger og # 8211; Tenk på lengre tider for tester eller klasserom D’rolig eksamen & # 8211; Arbeidsgivere kan ikke være således villige til velkommen.

Myte 5: L’ADHD er ikke en ekte medisinsk lidelse

Forskning har vist forskjeller mellom en hjerne med ADHD og en uten det, i tillegg til forskjellene i måten som kjemikaliene i hjernen som dopamin, norepinefrin og glutamat opererer.

Delene av hjernen som er involvert i # 8217; ADHD spiller en viktig rolle i vår & # 8220; Executive-funksjoner & # 8221; som:

 • planlegger
 • organisasjon
 • Startaktiviteter

Twin Studies De foreslår også at ADHD har en genetisk komponent, hvor i de identiske tvillingene, hvis en tvilling har ADHD, er det sannsynlig at selv L & # 8217;.

Bunnlinjen

For tiden blir enkeltpersoner med ADHD ofte dømt og merket urettferdig. Videre finner de ofte:

 • Ingen innkvartering er laget slik at de har lyktes
 • de er ikke diagnostisert nok snart
 • de kolliderer med de i samfunnet som ikke tror at ADHD ikke engang er en tilstand

Av disse og andre grunner må mytene rundt ADHD løses hvis vi ønsker å øke bevisstheten om denne tilstanden og gi folk til folk i samfunnet. Hva de trenger for å lykkes i alle aspekter av deres liv.

Hvis du eller noen du kjenner, har L’ADHD, kan du finne mer informasjon og støtte her.

Dr. Vania Manipod, er, er en psykiater sertifisert av Rådet, en assisterende klinisk professor i psykiatri på Western University of Health Sciences og har for tiden en privat studie i Ventura, California. Han tror på en helhetlig tilnærming til psykiatri som inkorporerer psykoterapeutiske teknikker, kosthold og livsstil, i tillegg til narkotikabastighet når det er angitt. Dott.SSA Manipod har bygget et internasjonalt følgende sosiale medier basert på sitt arbeid for å redusere stigmatikk av mental helse, spesielt gjennom henne Instagram / A> og bloggen, Freud og mote. Videre snakket det på nasjonalt nivå om emner som utbrenthet, traumatiske hjerneskade og sosiale medier.