5 måter som depresjon har forbedret livet mitt

Da jeg var barn, ringte jeg min depresjon & # 8220; voksen tristhet & # 8221; og jeg snakket med noen få. Gjennom årene, som jeg vokste opp, vokste min depresjon også. Avhengig av legen eller stadiet i mitt liv ble jeg diagnostisert med en rekke ting: vedvarende depressiv lidelse, stor depressiv lidelse, bipolar II og en generell diagnose av uplantet stemning eller affektiv lidelse.

Alle former for depresjon kan være ødeleggende og svekkende for Mer enn 300 millioner mennesker over hele verden eksperimenterer med det. Det er en vedvarende og intelligent sykdom, som ofte overbeviser de som opplever dem, ikke fortjener hjelpen eller støtten de desperat trenger å overleve og gjenopprette.

Etter å ha kjempet med depresjon siden ung alder, lærte jeg å kjenne sitt farlige landskap godt.

Jeg mistet mye på grunn av depresjon: venner, arbeid, stemmer og tillit til meg selv.

Dette betyr ikke at jeg tror depresjonen er bedre enn helse. Faktisk, som en tilhenger av mental helse og psykisk helseoperatør, tror jeg på terapi, narkotika, ressurser og i # 8217; utdanning på psykiske helseproblemer og bekymringer.

Imidlertid er jeg enig i filosofien som «8220 alt gjør deg mer & # 8221;. Dette betyr at det du går, vær forferdelig eller strålende, du kan lære noe av det.

1. Depresjon har forsterket min følelse av medfølelse

Når en psykisk sykdom oppstår, opplever det ydmykheten. C’Det er lite som gjør at du føler deg mer sårbar i livet som sobs i offentligheten eller må forlate en venns fest snart på grunn av et panikkanfall.

Vi jobber hardt for å skjule våre følelser. Men noen ganger, som når vi er midt i en depressiv episode, har vi ingen luksus.

Eksperimentering overheng d’humør som gjorde meg sårbar og åpenbart emosjonell mot andre lærte meg mye om medfølelse og # 8217; ydmykhet.

Når jeg ser den andre kampen, prøver jeg en riceme av anerkjennelse. Jeg husker varmen på ansiktet mitt, skjelvingen av hendene mine, den skammen jeg følte meg for å være så utsatt.

Mine minner om min smerte tillater meg å nå et sted med oppriktig medfølelse og empati for andre. At medfølelse hjelper meg også til å kjenne den beste måten å støtte dem på.

2. Depresjon kreves du var min beste supporter

Alle som led av psykisk lidelse, vet hvor ofte du må kjempe for å få hjelp eller tjenester du trenger. Selv om jeg nå har et fantastisk assistanse-team, har det vært mange ganger i de siste 10 årene da jeg fikk dårlig omsorg.

Ferdighetene jeg utviklet kjemper med negler og tenner for å få hjelpen jeg trengte i et stort sett ødelagt mental helse system, er de som ofte gjelder for mitt daglige liv, om han lider av depresjon eller mindre.

Jeg vet hvordan å høflig spørre # 8217; hjelpe deg med å fusjonere, og jeg har ferdighetene til å sørge for at du får det, uansett hvor mange sirkler jeg må overskride for å komme dit.

3. Depresjon gjorde meg oppmerksom på min evne til å gjenopprette og styrke

En gang, etter å ha gjort en «8217; audition for et høyskole danseshow, ble jeg avvist med forklaringen de var» 8220, leter etter en kastet av sterke og kraftige kvinner & # 8221;. Det var sant at jeg ikke lignet kvinner som ble valgt. Jeg var liten og svak og, alle «8217; vintage, nedsenket i en depressiv episode. Øynene mine hadde mørke sirkler under dem og skjelvet litt som jeg gikk, ikke for svakhet, men for frykt.

Forlater Quell’hørsel, jeg har hørt en dyp bevissthet om den forvrengte oppfatningen av styrken i vårt samfunn. Kvinnen som har valgt, hadde solide ben, tynn midje, godt tonede armer og brede smiler. De syntes å flytte for verden uten innsats.

Det tok deg uker å forberede meg mentalt på # 8217; høre. Jeg var skremt på # 8217; ideen om å finne meg selv foran folket, skremt av min sårbarhet og rå som avledet fra å kjempe så dypt med depresjon hver dag.

Jeg kom til å tenke på hvor mye vi misforstår hva styrken kan være, som det er ofte personen som står på et stadium, nervøs og bony, men det følger koreografien, det er den sterkeste tingen.

Jeg tror at de som lider av psykiske lidelser, har en voldsom makt og en vilje, vil de ofte ikke skryte.

4. Depresjon tillot meg å lage autentiske vennskap

Mine venner er folk som jeg viste dypet av depresjon og det var likevel.

Depresjon, på mange måter brakte disse menneskene i livet mitt. Noen av dem har aldri opplevd depresjon. Noen av dem har gjort det. Den vanlige tråden er at vi alle delte vårt autentiske selvtillit L’en med den andre. Ofte, for meg, skjedde dette ved en tilfeldighet.

Det er mange venner av fortiden som forlot, frykt for min sårbarhet eller mangler evner til å tilby støtte og etablere grenser rundt deres behov.

Men folkene som ble igjen, er praktfulle. Hver dag har jeg rørt av typen vennskap og tilkobling, jeg er en del av det.

Jeg tror fast at en stor del av # 8217; erfaring med psykiske lidelser og # 8217; kjærlighet til de som lider av depresjon, både å lære seg å ta vare på seg selv, etablere presise grenser og pålegge grenser rundt hva du og andre trenger.

Jeg tror også at ALLE’interiør i mellomrommet der vi tar vare på # 8217; en av hverandre og oss selv, det er potensialet for dannelsen av dype relasjoner.

5. Depresjon lærte meg å være takknemlig for små ting

Å leve det meste av livet mitt med depresjon åpnet min bevissthet til de små trivielle tingene i livet jeg ignorert.

I disse dager finner jeg ren og ekspansiv glede i de vanligste tingene: Et glimt av en lys gul regnfrakk på en regnfull dag, de ville ører av en hund som fremstiller hodet fra vinduet til en bevegelig bil, den første natten av søvn Rene og myke ark.

Når depresjonen går bort, når han går igjen, kommer alt tilbake til ild. Men denne gangen er det enda skarpere enn før. Med den klarheten har min takknemlighet vokst.

Jeg føler de store og smertefulle tingene, som depresjon, er ofte så & # 8211; Forferdelig og fryktelig. Men da de endelig endte opp, ble de endelig ferdige, de forlater deg noe viktig & # 8211; Noe permanent, motstandsdyktig og kraftig.

Caroline Catlin er A’mental helse kunstner, aktivist og operatør. Liker katter, syre candies og l’empati. Du kan finne den på henne Dedikert portal.