5 måter å skrike skade barn i det lange løp

Del på Pinterest

Vi ønsker det beste for våre barn. Dette er grunnen til at så mange foreldre sliter med foreldrevalg. Og vi er bare menneskelige, tross alt.

Det er normalt å føle seg frustrert med sine barn, spesielt hvis de oppfører seg dårlig. Men måten du uttrykker denne frustrasjonen og adresserer situasjonen, kan få viktige implikasjoner på utviklingen av deres personlighet og deres langsiktige helse.

Faktisk, alvorlige disiplinære tiltak av foreldre, hvordan å skrike, kan ha en enda større innvirkning på barn enn tidligere trodd. Fortsett å lese for å finne ut hva kliniske studier har oppdaget på langsiktige effekter som skrik kan ha på barn.

1. Skriking deres oppførsel problemer forverres

Du tror kanskje at det å skrike barna dine kan løse et problem på dette tidspunktet eller hindre at de oppfører seg dårlig i fremtiden. Men søket viser at det faktisk kunne skape flere langsiktige problemer. Skriking kan faktisk forverre barnets oppførsel. Som betyr at du må skrike mer for å prøve å rette opp det. Og syklusen fortsetter.

TIL studere På foreldre-barns relasjoner viste han at dette bare er tilfelle av mange familier. I studien reagerte de 13-åringene som har blitt scolded av foreldre reagerte ved å øke deres nivå av dårlig oppførsel i løpet av det følgende år.

Og hvis du tror det er viktig som en forelder er disiplinering, er det ikke så. En annen studere Han oppdaget at ingen C’er forskjell hvis den harde disiplinen kommer fra faren eller moren. Resultatet er det samme: atferdsproblemer forverres.

Mer informasjon om langsiktige effekter av’følelsesmessig misbruk av mindreårige »

2. Scream endrer måten hjernen utvikler seg

Skrikende og annen foreldre teknisk hardt kan bokstavelig talt endre måten barnets hjerne utvikler seg. Dette skyldes at mennesker behandler informasjon og negative hendelser raskere og nøye enn gode.

en studere Han sammenlignet MR-skanningen i hjernen til folk som hadde en historie med verbalt misbruk av foreldre i barndommen med skanningen av de som ikke hadde en historie om misbruk. De fant en bemerkelsesverdig fysisk forskjell i delene av hjernens ansvarlige Dell’behandling av lyder og språk.

3. Skrik kan føre til depresjon

I tillegg til barn som føler seg såret, redd eller trist når foreldrene skriker mot dem, har det verbale misbruket muligheten til å forårsake dypere psykologiske problemer som fører til voksen alder;.

I studioet som overvåket atferdsproblemene i de tretten årene som har blitt scolded, fant forskerne også en økning i depressive symptomer. Også mange andre studier Vis en tilkobling Blant emosjonelle misbruk og depresjon eller angst. Disse typer symptomer kan føre til en forringelse av atferd og kan også bli til selvdestruktive handlinger, som for eksempel L’bruk av narkotika eller en økning på’risikabel seksuell aktivitet.

4. Skriking har effekter på fysisk helse

Erfaringene vi vokser opp vil modellere oss på mange måter, hvorav noen kanskje ikke engang realiserer. Stress i barndommen av en verbalt voldelig forelder kan øke risikoen for et barn av noen voksne helseproblemer. Forskning & # 8211; Undersøkelser Det forteller oss at å oppleve stress fra barn kan ha en langsiktig innvirkning på fysisk helse.

5. Skrik kan forårsake kronisk smerte

TIL nylig studie Han fant en sammenheng mellom barndoms negative erfaringer, inkludert verbalt og andre misbruk, og den påfølgende utviklingen av kroniske smertefulle forhold. Betingelsene inkluderte leddgikt, sterk hodepine, ryggproblemer og nakke og annen kronisk smerte.

Det er aldri for sent å endre foreldrenes oppførsel eller lære nye teknikker. Hvis du skjønner at du skal skrike ofte eller miste tålmodigheten, be om hjelp. En terapeut eller en annen forelder kan hjelpe deg med å løse noen av disse følelsene og utvikle en plan for å håndtere dem sunnere.