5 måter å la partneren din vite hva du liker

Intro

Du avbrutt programmet ditt, sov nok og spiste et lett måltid. Du føler deg spent og spent. Din partner er på samme side. Du er begge klar til å ha det gøy litt & # 8216; i soverommet.

Men hvis du finner det vanskelig å uttrykke at du vil prøve noe nytt eller bare føle deg litt og # 8216; usikker på hvordan du lar partneren din vite hva du liker, ikke bekymre deg: dette er naturlig. Det viktigste er å være ekte, ansvarlig for dine følelser og praktisere.

Forskning & # 8211; Undersøkelser Det viser at kombinasjonen av ikke-seksuell og seksuell kommunikasjon er knyttet til forholdet og seksuell tilfredsstillelse. Kunne åpenbart diskutere begjær eller seksuelle bekymringer har vært tilkoblet med større seksuell tilfredsstillelse, seksuelle velvære og mer tilfredsstillende relasjoner.

Bruk dette korte spørreskjemaet med å se på de fem sansene for å forstå hva som spenner deg mer og hvordan du kan bruke denne informasjonen til å øke varmen under din neste bumping sesjon.

Du har en viss parfyme som varmes opp under kragen?

Hvis det er så ..

L’Legge til parfymer & # 8211; Tenk på oljer, parfymer og duftende stearinlys og # 8211; På soverommet spillet kan hjelpe deg med å forbedre din erfaring. For moro skyld, fordi du ikke prøver en infusjon av vanilje og mos for å sette deg i en tilstand av sexy # 8217? Det sies at denne kombinasjonen er en naturlig aphrodisiac og kan også sette folk i ro.

Du liker å stimulere miljøer eller når du ser partneren din, har en bestemt artikkel eller type klær & # 8211; eller kanskje ingenting?

Hvis det er så ..

En god belysning d’atmosfæren kan gjøre en forskjell og hjelpe deg og din partner i # 8217;. Ta en lava eller kaste lampe en dristig rød skjorte på lampeskjermen. Det vil skape en «8217; sexy atmosfære og vil gi en 10217, dårlig belysning som vil smigre.

Og når det gjelder klær, avhenger det av hva du føler deg trygge i sport. Mens noen kan foretrekke et par stiletthæl og et stykke undertøy, kan yoga bukser være mer selv. Til slutt, dette er det som gjør at du føler deg trygg og letthet.

Du liker det når partneren din hvisker deg sexy taler alle’øre?

Hvis det er så ..

Fordyp deg i lyden av partnerens stemme. Del med dem hva du fantasere med dem, så be dem om å bite deg et øre og gjenta det til deg.

Eller kanskje det som setter deg i venen, er å lytte til en bestemt type musikk. Musikk fremkaller følelser. Lag en sexy og forberedt spilleliste for å ha det gøy.

Din partner kan sende deg i Frenzy med et snev av en del & # 8211; eller deler & # 8211; av kroppen din?

Hvis det er så ..

Tenk på hvor du liker å bli rørt. Du liker myke eller grove berører? Med det du liker å bli rørt? En fjær? En padle? Et språk? Det viktigste er å gi deg tillatelse til å føle deg gleden av å føle deg mer trygg på at partneren din går inn.

Smaken av champagne og jordbær er nok til å sette deg i humøret?

Hvis det er så ..

Eventyrlystne måte. Prøver nye dristige eller krydret mat, du vil være i en ny mentalitet. Dette vil tillate deg å være åpen for nye erfaringer og følelser, en av ingrediensene som trengs for et krydret sexliv.

Lifesum Health App førte en undersøkelse i fjor og fant at folk spiste sjokolade oftere før og etter kjønn. Men bortsett fra populære aphrodisiacs, fremmer en diett rik på antioksidanter, som linfrø, kardiovaskulær helse, og dermed bærer en bedre blodstrøm til kjønnsorganer.

Tips for å komme inn i stemningen

  • Administrer stresset ditt. Når du kjører hele tiden og hopper fra en og # 8217; andre, kroppen din vil ha problemer med å slappe av.
  • Avslutt ditt komfortområde. Det er flott å presse dine egne grenser og prøve noe nytt.
  • Og husk: så lenge det er konsensuelt, er det ingen rett eller feil måte å føle seg fornøyd med.

Å vite deg selv er en’eventyr

Å vite deg selv er en’eventyr og når det gjelder sex, kan det være morsomt. Lær hva som spenner deg og føles mer komfortabel i å dele dine interesser med ditt kjennskap er også viktig for å fremme forholdet tilfredshet.

Tenk på diagrammene og bruk dine fem sanser for å lære hva som spenner deg. Hvis du er interessert i andre måter å gjenopplive sexlivet ditt, se på noen av disse ressursene:

  • For mer komfortabelt sex
  • Å prøve tantrisk sex
  • For å holde den & # 8220-knappen; reset & # 8221; På ditt sexliv

Janet Brito er en Aasect-sertifisert seksuell terapeut som også har lisens i klinisk psykologi og sosialt arbeid. Han fullførte sitt postdoktorale stipend på Universitetet i Minnesota Medical School, et av de få universitetsprogrammene i verden dedikert til sexutdanning. Han bor for tiden på Hawaii og er grunnleggeren av Senteret for seksuell og reproduktiv helse. Brito dukket opp i mange salgssteder, inkludert Huffington Post, Thrive og Healthline. Nå det gjennom henne Dedikert portal eller Twitter.