5 måter å øke kollagen på

COS’er kollagen?

Kollagen er det vanligste proteinet som er tilstede i kroppen. Det er tilstede i sener, fett og ledbånd, blant annet. Hjelp bitene i kroppen vår til å matche, og det er viktig for styrken av vår beinstruktur. Når kollagenivåene er sunne, tar celler som inneholder kollagen et sterkt og ungt utseende.

L’Elastin er en annen type protein i kroppen. L’Elastin ligger i punkter i kroppen som kontrakt, som arterier og lunger. Dette skyldes den eksepsjonelle funksjonen til Elastin: Evnen til å komme tilbake i posisjon og opprettholde sin opprinnelige form. L’Elastin og kollagen er både protein som er tilstede i huden. Jobbe sammen for å gi huden sin konsistens og form. Huden med sunne nivåer av både kollagen og elastin er ikke bare yngre; Det er sterkere.

Det interessante med kollagen er at stimulerende vekst forårsaker en dominoeffekt. Mer kollagen du har, jo mer er kroppen din i stand til å produsere og vedlikeholde. Fortsett å lese for å finne ut hvordan du selvfølgelig kan støtte produksjonen av kollagen i kroppen din.

Aloe vera

Aloe Vera Gel har lenge vært brukt til å behandle og berolige sår. Grunnen til at det virker for å behandle kutt og brenner er fordi Aloe Vera-anlegget Øke kollagenen Produksjon hvis det brukes lokalt eller til og med tatt oralt. Denne policy vekst eiendom kan bidra til å øke produksjonen av kollagen i huden. L’Aloe kan påføres direkte på huden i ren form, eller i form av de mange produktene på markedet som inneholder det. Minst en studere antyder at 8217; ansette en aloe vera muntlig supplement vil forbedre hudkvaliteten.

Vitamin C Rich Foods.

Vitamin C er grunnleggende for syntesen av «8217; hyaluronsyre. L’Hyaluronsyre har blitt annonsert for å akselerere gjenopprettingstider og lindre leddsmerter. Uten tilstrekkelige nivåer av vitamin C, vil kroppen din ikke ha nytte av mat som inneholder hyaluronsyre. En studere Antyder at 8217 hyaluronsyre kan bidra til å øke kollagenproduksjonen i menneskekroppen. L’Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, men reduseres med L’alder. Å spise rike matvarer av vitamin C og aminosyrer kan øke nivåene av hyaluronsyre og kollagen i kroppen siden begge er viktige for huden. Matvarer som appelsiner, rød paprika, kål, brusselspirer, brokkoli og jordbær er alle rike på vitamin C. L’Konsentrert hyaluronsyre kan kjøpes på apoteket.

Ginseng

Anti-aging-effektene av Panax Ginseng-anlegget er Veldokumentert. Ginseng absorberes av huden uten å forårsake bivirkninger forårsaket av mange kjemiske stoffer og hjelper huden til å opprettholde sin opprinnelige form. Det var også funnet det Å fremme kollagenvekst. utdanning forestilling Ginsengs evne til å bevare huden fra skade på Solens stråler. Antioksidanter som slippes ut i blodet når du tar et ginseng-supplement eller drikke te som inneholder ginseng, kan beskytte friske celler og bidra til å gjøre huden lysende.

CILANTRO

Korianderen, også kjent som korianderblad, er et vanlig anmodet gress i oppskriftene. Inneholder C-vitamin, Det var tilkoblet Å øke kollagenproduksjonen. Koriander inneholder linolensyre, som Det har blitt studert Som en kraftig anti-agingfaktor for huden din. L’Linolensyre inneholder antioksidanter som kjemper frie radikaler i blodet, som reduserer sunne hudceller. L’Coriander Extract kan kjøpes og ansettes ved muntlig som et avgiftningsmiddel.

Alger

Ingrediensene i marine planter blir stadig mer populære som en del av skjønnhetsrutiner. Dette skyldes at de fleste hudskader er forårsaket av & # 8220; oksidasjon & # 8221; eller # 8217; hudeksponering for elementer som forurensning, som kan skade cellevekst. Alger er i stand til For å hindre at oksidasjon ødelegger huden din på elastisiteten og kollagen. Alger er tilgjengelige i de fleste naturlige matbutikker i form av oral kosttilskudd.

Hva å gjøre

Hvis du prøver å hjelpe huden til å se yngre og sunn, må du sørge for at du ikke brenner den i solen eller under en tanningsseng. Røyking kan også bli gammel hud for tidlig. Tilbring tid på det tidspunktet på solen og solbeskyttelsen er en måte å holde en sunn farge.

Noen kollagen kosttilskudd har bivirkninger. Den vanligste er overproduksjon av kalsium, allergiske reaksjoner og leddsmerter. Hvis du har allergiske sjømatreaksjoner eller kjøttprodukter, betaler du mye forsiktig når du tar noen form for kollagen supplement.

Konklusjon

Selv om ungdommelig utseende er veldig verdsatt, er skjønnhet ikke bare overfladisk. Sunn hud er en god indikator på hvordan resten av kroppen føles. Ikke c’det er måte å fullstendig invertere tegn på aldring. Det er mye lettere å beskytte huden din mens den er sunn som prøver å reparere den senere i livet. L’økning i kollagen forbedrer naturligvis ikke bare vårt utseende, men resten av helsen vår.