5 matutvekslinger for å prøve hvis du vil ha en sunnere hud

Sunn hud kan bare starte med kostholdet vårt

Utover og # 8217; soleksponering, hovedskader på skaden på huden og # 8217; for tidlig aldring er noe som kalles avanserte glintende sluttprodukter, også kjent som alder. Disse alderen (passende navn, eh?) De er dannet når fett eller proteiner kombinerer med sukker i blodet vårt.

Gode ​​nyheter? Dette betyr at kostholdet vårt også kan være et kraftig verktøy for å bekjempe aldringsprosessen og hjelpe kroppen vår beskytte huden vår.

Så vi forteller ikke at du aldri spiser frites (vi ville ikke våge), men det er et spørsmål om å finne en god balanse mellom hele mat og næringsstoffer. Vi dekker alt dette i videoen nedenfor:

5 matutvekslinger for en sunnere hud

Gi en’se på våre 5 favorittmatvarer når det gjelder intelligente utvekslinger for sunnere hud.

1. Søte stekte poteter

Del på Pinterest

Frites kan være velsmakende, men de er ikke akkurat det beste valget når det gjelder sunn hud, siden både stekte matvarer og salt kan være skadelig for den langsiktige kroppen.

Stekt mat i # 8217; høy temperatur olje frigjøre frie radikaler, som kan Akselerere aldringsprosessen og forårsake cellulær skade på huden.

I stedet for normale frites, ta de bakte pommestene. Søte poteter er rike på anti-aging kobber som hjelper kollagen produksjon. Vi har allerede sagt at de også er deilig?

Slapp av med salt, siden L’Overflødig salt kan dehydrere huden og gjøre det mer underlagt rynker.

2. Fjærfe

Del på Pinterest

Kjøttet fungerte, som for eksempel pølser, bacon eller paprika, inneholder ofte svært høye mengder natrium, sulfitter og mettet fettstoffer. Alle disse har vist å dehydrere huden og forårsake betennelse.

De minste utvekslingene som grillet kylling og bakt kalkun er rike på aminosyrer som er viktige for naturlig kollagenformasjon. De er også en deilig kilde til magert protein, som vil holde deg sitte hele dagen.

Plus, Grill kylling burger eller Tacchino fylt courgette pizza? Vi graver.

3. Olje d’oliven eller avokado

Del på Pinterest

Margarine er en fungerende spalmkrem som har utseendet og smaken av smør, men produseres med vegetabilske oljer og markedsføres som et sunt alternativ for hjertet.

Imidlertid er det ofte rik på transfett. En studie på rotter har oppdaget at et større bidrag av transfettsyrer fra typer vegetabilske oljer som brukes i margarin kan gjøre huden mer sårbar til UV-stråler, som kan skade kollagen og L & # 8217;.

For en sunn hudbytte, prøv å bruke avokado eller olje d’oliven i sin plass. Du kan spre dem på en sandwich eller bruke dem til å garnere toast eller bakt poteter: mulighetene er uendelige og vil samle fordelene med deres anti-aging antioksidanter.

4. Frukt med honning og yoghurt

Del på Pinterest

Konsumere for sukker, spesielt tilsatt sukker, kan føre til en rekke helseproblemer. Men søte ting kan også virkelig akselerere huden aldrende prosess skadelig kollagen.

Når du føler deg som søt etter middag, prøv å tilfredsstille ditt ønske om søtsaker med frisk frukt og yoghurt (helst gresk, som er rikere enn protein) krydret med honning.

Bonuspoeng Hvis du legger til blåbær, som er rike på antioksidanter og har Status som vises For å forhindre kollagen tap.

5. Spire hvete brød

Del på Pinterest

Eliminerer raffinerte og transformerte karbohydrater hvis målet ditt er en strålende hud. Forskere jeg fant en potensiell sammenheng mellom sukker topper i blodet & # 8211; som raffinerte karbohydrater kan forårsake å forårsake & # 8211; på høyere aldersnivåer i kroppen.

I stedet, se etter spiret frokostblanding brød rik på antioksidanter som ikke inneholder tilsatte sukkerarter. De er betydelige og er en’lagt til betydelig til frokost eller lunsjer. Din hud vil takke deg.

Tiffany The Forge er en profesjonell kokk, oppskrift utvikler og matforfatter som kjører bloggen Pastina og bakverk. Hans blogg fokuserer på ekte mat for et balansert liv, sesongmessige oppskrifter og tilgjengelige helsetips. Når han ikke er på kjøkkenet, elsker Tiffany Yoga, utflukter, reise, organisk hagearbeid og går ut med sin Corgi, Cocoa. Besøk det på bloggen din eller opp Instagram.