5 kvinner deler deres råd til selvomsorg for IVF-behandling

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Del på Pinterest

Det sies at fruktbarhetsproblemer påvirker opp til 15 prosent av amerikanske par. For de som sliter med infertilitet, kan in vitro befruktning (IVF) tilby en «8217; annet alternativ for å bli gravid.

Under denne prosessen blir eggene tatt fra eggstokkene til en person og befruktet med sædceller. L’Resulterende embryo kan derfor fryses eller implanteres i personens livmor.

Ifølge L’American Society for reproduktiv medisin, nesten en million Barn er designet gjennom in vitro befruktning starter i 2014. Men prosessen kan være slitsomt. Den eneste middelalders syklusen koster mer enn $ 12.000.

I tillegg til den økonomiske spenningen er personen i omsorg igjen for å håndtere fysisk og psykisk stress som kan følge med i vitro befruktning.

Enten du er i ferd med å starte din befruktningsreise i Vitro eller at du for tiden er i midten av en vitro-befruktningssyklus, kan selvhjelp gi en fin måte å håndtere den som kan være en «8217; følelsesmessig dreneringserfaring.

For å hjelpe deg med å forstå hvordan du inkorporerer selvomsorg i din daglige rutine, spurte vi fem kvinner å tilby sitt eget råd til selvbehov under in vitro befruktning. Her er hva de måtte si.

Dette intervjuet ble kurert for klarhet og korthet.

Hva det betyr å ta vare på deg og fordi det er så viktig under in vitro befruktning?

Del på Pinterest

Valerie Bouchand: I forberedelsen til in vitro befruktnings sykluser har omsorg for meg selv ført til mye forskning på hva akkurat befruktning er akkurat in vitro, da kroppen reagerer på det beste til narkotika og hvordan kunne jeg maksimere mine sjanser til suksess. Jeg lærte hvilke medlemmer av omsorgen for meg selv ville ha bidratt til den høyeste suksessraten og som ville ha bidratt til feil.

Jessica Hepburn: Ta vare på seg selv betyr å ta vare proaktivt fra hans fysiske og mentale helse og anerkjenne hvor viktig det er å gjøre det for seg selv og for folk rundt deg. Det er helt viktig under vitro befruktning fordi det er en av de vanskeligste tingene du vil gå gjennom i livet ditt.

Amy Belasen Draheim: Ta vare på seg selv betyr å redusere stress, dekompret og finne måter å takle følelser og tvil om som er insinuert, spesielt i perioder med stress og usikkerhet.

Selvomsorget var så viktig under in vitro befruktning fordi en diagnose av infertilitet kan være følelsesmessig slitsomt. Det kan være en høy og bass global.

Det kan være fysisk utfordrende og psykisk drenering, og engasjere seg i selvhjelp er en av de viktigste tingene du kan gjøre for deg selv når som helst, men fremfor alt under in vitro befruktning.

Hva er noen ting du gjorde for omsorg for deg selv under in vitro befruktning?

Del på Pinterest

Lisa Newton: Det viktigste jeg gjorde for omsorg for meg selv under in vitro befruktet var å avbryte mitt program. Under min første syklus prøvde jeg å holde alt normalt og bare ikke fungerte.

Når sløyfen mislyktes, hadde jeg ikke noe rom for å sørge og gjenopprette. For mine påfølgende sykluser, avbrutt jeg kalenderen min fra alt som ikke er avgjørende.

Dette ga meg det rommet jeg trengte å gå til avtalene uten hastverk eller uten programmeringskonflikter. Det ga meg plass til å gjøre ting som har avslappet og hevet og tillot meg å utdype og oppgradere når vår andre syklus har mislyktes.

Jennifer Palumbo: Jeg gjorde små ting som fikk meg til å føle meg og # 8220; i kontrollen & # 8221;. Diagnosen av infertilitet og det faktum at jeg ville vært gravid eller ikke, de var alle ut av min kontroll.

Men c’de var noen ting jeg kunne kontrollere og få meg til å føle meg bedre: å ha en morsom mappe for å holde alle dokumentene til min befruktningssyklus in vitro & # 8211; Jeg valgte en rart kvinne mappe åpenbart; Lag en stimulerende musikalsk spilleliste for å lytte til mens du går til og for klinikken; Og at du tror det eller ikke, ring hver syklus med et morsomt tema navn.

Amy: Under befruktningen in vitro og året før besøkte jeg min akupunktør ukentlig, jeg spiste mat som passer for fruktbarhet, jeg reduserte min varme yoga vane og begynte å praktisere yoga hjemme, jeg tok med min hund hver dag og jeg praktiserte meditasjon før jeg gikk til sengs.

Jeg var en ukentlig bading bad (ikke for varmt), jeg var hagearbeid og jeg fant tid til å reise med mannen min til tross for våre forpliktelser.

Hva er et råd du vil gi til noen som for tiden i prosessen eller for å starte in vitro befruktningsprosessen?

Del på Pinterest

Jennifer: Gjør alt du trenger å gjøre for å kjøpe deg fem minutter med lykke under prosessen. Alvor. Kjøp en lollipop, lage en manikyr, ikke løft telefonen hvis du ikke vil, lage en lur, se favorittprogrammet ditt.

Hvis du trenger å sette deg først under en vitro-befruktningssyklus for å overvinne det, er det greit. Og du trenger ikke å føle deg dårlig for dette. Du er fortsatt fantastisk, og det er et spørsmål om å holde seg frisk i hormonelle omstendigheter.

Lisa: Mitt beste råd for selvomsorg ville være å forstå hva du trenger å gjøre for & # 8220; fyll din kopp & # 8221;. For meg klargjør programmet mitt.

For noen mennesker kan det være på tide å passere med venner eller legge til flere morsomme forpliktelser som kveldene mellom jenter eller flere avtaler. Det vil trolig være annerledes for hver person.

Amy: Ikke vær redd for å la folk komme inn. Snakk med en profesjonell. Min akupunktør var den personen. Han lo med meg og gråt med meg. Han opplevde meg i alt dette, for et helt år før han overførte befruktning i vitro og for all graviditet etter overføringen.

Det var en forbrytelse av resonans på alle stadier av reisen, og det har blitt min terapeut og min venn. Men det snakker også med familien din. I årevis har jeg ikke delt min kamp med foreldrene mine og brødre. Når jeg endelig lar dem komme inn, var deres støtte akkurat det jeg trengte.

Jessica: Ikke gi opp & # 8220; prosjektet du & # 8221; For & # 8220; prosjekt baby & # 8221;. In vitro befruktning er en mirakuløs vitenskap som har gitt mange mennesker familiene som drømmer, men det virker ikke hver gang for alle og reisen kan være lang og vanskelig.

Så hva du gjør, ikke miste synet av de andre tingene du vil ha for livet ditt, og få deg til å føle deg glad for å være i live.

Jeg oppdaget å svømme i gratis vann, og jeg fortsatte å svømme i kanalkanalen, som du kan lese i min nye bok, «21 miles: 22 miles: Svømming på jakt etter betydningen av morskap og. Det var den beste omsorg for meg selv jeg noensinne har gjort og har forandret livet mitt til det bedre!

Del på Pinterest

Jessica Timmons er forfatter og utgiver i over 10 år. Etter fødselen av sitt første barn forlot han sin jobb med å annonsere for å begynne å jobbe som frilans. I dag skriver han, modifiserer og konsulterer en stor gruppe stabile og voksende kunder som en mor til fire barn som jobber hjemme, engasjert i en sekundær konsert som en co-direktør for Fitness for A’Martial Arts Academy. Mellom det hektiske innenlandske liv og blandingen av kunder fra ulike sektorer, for eksempel stand-up paddleboarding, energi barer, industrielle bygninger og mer, går Jessica aldri boringer.

Del på Pinterest

Jennifer & # 8220; Jay & # 8221; Palumbo er frilansskribent; Defender av [8217; infertilitet / kvinners rettigheter; ex comic stand-up; Forfatter av bloggen, & # 8220; 2 ukers ventetid & # 8221 ;; og stolt mor IVF. Hans artikler ble publisert på Huffington Post, ScaryMommy, Time Magazine, Self, Babble og Xojane. Det ble også intervjuet på journalistiske aviser som CNN, NPR og BBC, hvor han har vist sin evne til å gjøre reproduktive problemer morsomt og pedagogisk. Det er også en frivillig for ulike organisasjoner, inkludert allianse for fruktbarhetsbeskyttelse, Løsning, National Inqutility Association, March of Dimes og Gilda’S Club. Du kan følge din & # 8220; humor infertilitet & # 8221; på Twitter.

Del på Pinterest

Lisa Newton skriver en blogg på # 8217; infertilitet på Amaturnerester.com. Er forfatter av & # 8220; forbereder seg på IVF: Nærmer deg IVF med tillit og mot> 8221;. Hans første datter ble født etter at tre sykluser av befruktning in vitro og hans andre datter var en naturlig overraskelse. Han bor sammen med sin mann og deres døtre på den sentrale kysten av California.

Del på Pinterest

Valerie Bouchand kommer fra North Carolina, Skuespillerinne, Kommersielle modeller, Prisvinnende filmprodusent, Publisert Lugtropa Forfatter. Han studerte på Howard University og Fordham University og er den tidligere nasjonale talsmannen ObesityHelp Og Makeital livsstil. Det kjører også bloggen, Kroner av piano b..

Del på Pinterest

Amy Belasen Draheim er en’publisert forfatter, reise og livsstil blogger og markedsføring ekspert Dell’gjestfrihet. Han bor i Bend, Oregon, med mannen sin, hunden og den nyfødte sønnen. Han skrev om henne Reise til barselsitet.

Del på Pinterest

Jessica Hepburn Er forfatteren av & # 8220; 21 miles: Svømming på jakt etter betydningen av moderskap & # 8221; og «jakten på morskapen» 8221;. Det er også grunnleggeren av Fertility Fest, den første festivalen D’kunst til verden dedikert til vitenskap om å lage barn.