5 inspirerende tatoveringer av depresjon

Depresjon treffer mer enn 300 millioner mennesker over hele verden, så hvorfor snakker vi ikke om det igjen? Mange mennesker blir tatovert for å hjelpe hvis de vender mot og spredt bevissthet om depresjon, sammen med andre betingelser for mental helse.

Vi spurte Vårt samfunn Å dele med oss ​​noen av deres tatoveringer og deres historier & # 8211; av en’se nedenfor.

Hvis du ønsker å dele historien bak tatoveringen din på depresjon, skriv til oss a Nominasjoner @ Healthline.com. Pass på at du inkluderer: Et bilde av tatoveringen din, en kort beskrivelse av hvorfor «8217 du har fått eller hvorfor du elsker det og navnet ditt.

Del på Pinterest

«Denne tatoveringen er for min depresjon. Uglen lever i # 8217; mørke, deretter Anch / # 8217; Jeg må lære å gjøre det. Nøkkelen, hengelåsen og hjertet representerer at svaret for å låse opp mysteriet og den magien vi holder i oss [bor i hver av oss]. & # 8221; & # 8211; Anonym

Del på Pinterest

«[Min tatovering] ble inspirert av et buddhistisk symbol på en unhome. Spiralen representerer kaoset, ringene, svingene og svingene [representerer] Livet [e] utfører alle alle alle «8217; harmoni. Jeg bor med bipolar lidelse og hver dag er en kamp. Jeg trengte en påminnelse om at harmoni er mulig, for å fortsette å kjempe. & # 8221; & # 8211; Liz

Del på Pinterest

«Jeg hadde problemer med selvtillit for det meste av livet mitt. Jeg overlevde mange av utfordringene i livet, og jeg hadde dette til å minne meg om at jeg er sterkere enn jeg tror jeg er. & # 8221; & # 8211; Anonym

Del på Pinterest

«Jeg led av posttraumatisk stressforstyrrelse, større depresjon og angst siden jeg var 12 år gammel. Jeg var et offer for mobbing, og jeg ble misbrukt av min far. Denne tatoveringen er av tekster av en av mine favorittband, [sangen] av min kjemiske romantikk, & # 8220; berømte siste ord & # 8221;. CE L’Jeg hadde med min autolesionism arr, så hvis du noen gang føler behov for å kutte igjen, kan jeg se ned og se dette. & # 8221; & # 8211; Anonym

Del på Pinterest

«L’Jeg mottok omtrent et år etter mitt selvmordsforsøk. Sier & # 8220; vivo & # 8221;. Den & # 8220; l & # 8221; Det er et gult bevisst tape [å representere] bevissthet om selvmord. Jeg har også hjerteslag på begge sider. & # 8221; & # 8211; Anonym