5 Husholdningsemner for scabies

Cos’er scabies?

L’Utbrudd av scabies er en tilstand av huden forårsaket av små myter kalt sarcoptes scabiei. Mites er insinuert i huden og forårsaker kløe og ubehag. De kan forårsake kutane utbrudd, rødhet og blærer på huden. Scabies vil ikke gå bort uten behandling og er svært smittsom. L’mite av kvinnelige scabes graver under huden og legger eggene. Eggene klekker seg noen dager senere og beveger seg til overflaten av huden og starter syklusen igjen.

Mange tradisjonelle behandlinger for scabies kan forårsake alvorlige bivirkninger. Noen svarer ikke på disse behandlingene og kan utvikle en motstand. Derfor vil du kanskje bruke naturlige hjemmemedisiner for å behandle dine scabies.

Hvis du er gravid, ammer du eller du har helseproblemer, kontakt legen din før du bruker noen av rettsmidler.

1. Olje Dell’Tea Tree

L’Tea Tree er en effektiv aktuell behandling for scabies fordi den lindrer kløe og helbreder hudutslettet, men det virker ikke bra på de dypeste eggene i huden. Du kan også legge til noen få dråper melkbar olje til en sprøyteflaske og spray den på sengetøy.

En revisjon av studiene av 2016 antyder at oljen til te-treet er et «8217; lovende behandlingsalternativ for scabies, spesielt for saker som ikke har forbedret med typiske behandlinger. L’Tea Treet har vist seg å effektivt behandle scabies i laboratorietester og folk, selv om randomiserte store kontrollerte studier er nødvendig. Du kan være allergisk mot oljen til Tea Tree Tree. Hvis du utvikler en allergisk reaksjon, avbryter du L & # 8217;.

L’# 8217 olje; te tre er:

 • antibakteriell
 • anti-inflammatorisk
 • Acaricidal (i stand til å drepe mites)
 • antipruriginus (lindrer kløen)

Kjøp Melaleuca Oil.

2. Ta

L’neem olje, såper og kremer kan være en nyttig alternativ behandling for scabies. Den har antiinflammatoriske, antibakterielle og analgetiske egenskaper.

De aktive komponentene i neem har vært viste Å drepe scabies i laboratorietester. Denne studien fra. 2008 Først at bruken av shampooing alle’Neem Seed Extract har med hell behandlet scabies i infested hunder. De fleste av de ti hundene viste forbedringer etter syv dager. Etter 14 dagers bruk av sjampoen var åtte av hundene helt helbredet og de andre to hundene hadde bare noen få kvaler. Ytterligere studier er nødvendig på mennesker og bruker eldre prøver.

Kjøp neem olje.

3. Aloe vera

Aloe vera gel har en beroligende og helbredende effekt på huden brent av solen. Det kan også lindre kløe og drepe scabies. EN 2009 En studie fant at aloe vera gel hadde samme suksess som benzil benzoat (en vanlig reseptbelagte behandling) i behandlingen av scabies. Ingen bivirkninger har blitt oppdaget.

Dette var en liten studie som testet bare 16 personer med Aloe Vera, så større prøvestørrelse er nødvendig. Hvis du bruker Aloe Vera Gel, sørg for at du kjøper en ren aloe vera gel, absolutt uten tilsetningsstoffer.

Kjøp l’aloe vera.

4. kajennepepper

Cayenne pepper kan brukes til å lindre smerte og kløen i scabene. Noen tror at det også kan drepe scabic mite, men vitenskapelige bevis mangler. Capsaicin i cayenne pepper desensilizes hud neuroner når de brukes lokalt. En studie av 2010 Han fant ut at capsaicin krem ​​var effektiv for å redusere kronisk smerte for å myke vev da folk brukte det i tre uker. Kjør alltid en hudtestplaster før … bruk.

Kjøp Cayenne Pepper.

5. Klær olje

L’Carnation Nails Oil har antimikrobielle, anestetiske og antioksidantegenskaper som bidrar til sine helbredende krefter. Det er også et effektivt insektmiddel. En studie publisert i 2010 Han har vist at nekken neglene olje var effektiv i # 8217; drepe scabies. Laboratorietester har brukt griser og kaniner scabies. L’Nutmegolje var noe effektivt og # 8217; Ylang Ylang Oil var den minst effektive. Ytterligere studier er nødvendig på G’mannen til å demonstrere det fulle potensialet til disse oljene.

Selv om forskningen er for det meste anekdotisk, anbefales følgende essensielle oljer for å behandle scabene:

 • lavendel
 • timian
 • peppermynte
 • Ylang Ylang
 • frø D’anis
 • krysse
 • Citronella
 • oransje
 • muskat

Kjøp Garofano Nails Oil.

Å vaske

L’kompis av scabies kan overleve opptil fire dager når det ikke er på en menneskelig gjest, så det er viktig å ta vare på ditt hjem for å hindre en reinfestasjon. Vask alt sengetøy, klær og håndklær i varmt vann (122 ° F eller 50 ° C) og tørk i en varm tørketrommel. Objektene som ikke kan vaskes må forsegles i plastposer i minst fem dager. Hvis flere mennesker bor i et hus hvor A & # 8217 ble oppdaget; infeksjon, bør alle gjennomgå samme rengjøringsrutine, uansett om de faktisk ble bitt.

Når skal du se en lege

Ikke forvent å bli kvitt deg umiddelbart fra’scaby utslett. Det vil ta tid og kløe kan fortsette etter at utbruddet begynner å helbrede. Men hvis etter noen ukers behandling fortsetter symptomene, bør du konsultere en lege. Legen din kan bestemme med sikkerhet hvis du har scabies ved å utføre en hudtest. Legen din kan foreskrive en krem ​​å bruke. De mest alvorlige tilfellene kan kreve reseptbelagte piller.

L & # 8217;

Scabies vil ikke helbrede fra # 8217; i dag i morgen, og du kan føle deg kløe for en fin liten og # 8216;. Å praktisere sunne vaner under behandlingen kan hjelpe deg med å se resultatene raskere. Hvilte og utøvd hvis du kan. Spis på den sunneste måten, fordi alle disse faktorene vil hjelpe deg å holde deg bedre før.

Husk at scabies er smittsom og ta skritt for å sikre at du ikke smitter andre. Konsentrere deg om å forbedre hver dag og ta best mulig omsorg for deg selv.