5 Husholdningsartikler for brystdrenering

Brystdrenering

Kjenner følelsen. Nesen din er avkortet eller ser ut som en trykk som mister og hodet ditt synes å være i en vice. Det er bedre å holde øynene lukket fordi de er hovne og vondt. Og du har halsen som om jeg hadde svelgede negler.

Brystproblemer kan være ubehagelig. Det er imidlertid effektive rettsmidler, fra kyllingbuljongen til pakkene, som du kan bruke til å lindre smerten og ubehag i brystproblemer.

1. Vann, vann overalt

Drikk væsker og bruk en luftfukter eller en fordamper. Fordi dette er viktig? Væsker og # 8217; luftfuktighet bidrar til å tynne slimosene og tømme brystene. Smør også brystene og hold huden hydrert.

Finn luftfuktere og vaporizers på Amazon.com.

2. Nasal vanning

L’Nasal vanning er svært effektiv for å lindre nasal overbelastning og # 8217; irritasjon. L’Salina vanning betyr ganske enkelt forsiktig nesepassasjer med en saltoppløsning. Du kan gjøre det med spesielle flasker for å klemme, pære sprøyter eller et nettfartøy.

Et nettfartøy er et økonomisk apparat som ligner Aladdin-lampen. Salinblandingen er tilgjengelig for preparert. Du kan også lage din egen følge disse trinnene:

 • Oppløs 1 teskje havsalt eller salamoia i 1 liter destillert vann, sterilisert eller filtrert. Ikke bruk kjøkkensaltet, som vanligvis inneholder tilsetningsstoffer.
 • Tilsett en klype natriumbikarbonat til blandingen.

Vi anbefaler deg å irrigere brystene dine mens du står på en vask eller et basseng for å fange væsken. Hell, spray eller spray en sjenerøs mengde av løsningen i et nesebor mens du vipper hodet slik at det kommer ut fra # 8217; andre nesebor. Gjør det med hver nesebor. Eliminerer alltid bakterier og irriterende stoffer.

Forsikre forsiktig rengjøring Ditt nettfartøy etter hver bruk fordi bakteriene kan akkumulere alle «8217;. Også, bruk aldri rent vann fra springen fordi det kan inneholde bakterier som kan infisere brystene. Hvis du bruker vann fra springen, må du sørge for at du koker den før.

Tilleggsinformasjon: Nasal vanning og Net vaser »

3. Damp

Damp bidrar til å lindre overbelastning oppløsning. Gi deg en dampbehandling ved hjelp av en bolle med varmt vann og et stort håndkle. Legg til mentololje, kamfer eller eukalyptus Alle’vann, hvis du ønsker det. Du kan finne en rekke eukalyptusoljer på Amazon.com. Plasser håndkleet på hodet slik at det faller langs sidene av bollen, fanger dampen alle & # 8217;. De fleste gjør det til dampen sprer seg. Selv dampen i en varm dusj kan fungere, men det er en «8217, mindre konsentrert opplevelse.

4. Kyllingsuppe

Det er ikke en gammel historie om koner. Tallrike studier støtter fordelene med kyllingbuljong i # 8217; bidra til å lindre overbelastning. En 2000 studie Først at kyllingbuljongen reduserer betennelsen forbundet med brystbelastning og forkjølelse.

Så hva er hemmeligheten? Forskere har ikke identifisert ingrediensen som er aktiv i kyllinglager, men hypoteser at dampen kombinert med antioksidant og antiinflammatoriske effekter av suppe-ingrediensene er det som bidrar til å frigjøre brystene.

5. Varme og kalde pakker

Selv rotasjonen av varme og kalde pakker på brystene skal hjelpe.

 • Ligg med en varm pakke drapet på nesen, kinnene og pannen i tre minutter.
 • Fjern den varme pakken og erstatt den med en kald pakke i 30 sekunder.
 • Gjør det to eller tre ganger.
 • Du kan gjenta denne prosessen fra to til seks ganger om dagen.

  Årsaker til brystproblemer

  Ditt breasted-problem kan skyldes en rekke ting, inkludert bihulebetennelse og rhinitt.

  Bihulebetennelse er en «8217; infeksjon forårsaker brystbetennelse og hevelse. De Smittsomme sykdommer samfunnet i Amerika (IDSA) sier at 90-98% av bihulebetennelses sakene skyldes virus, som ikke kan behandles med antibiotika. Sinusinfeksjoner er en av hovedgrunnene til at antibiotika er foreskrevet, men er bare effektive i behandling fra 2 til 10% av disse infeksjonene.

  Kronisk bihulebetennelse er en inflammatorisk tilstand som normalt varer mer enn tre måneder. Nasal polypper, som ikke er kreftige vekst, ofte følger med kronisk bihulebetennelse.

  Hvis du har den allergiske rhinitt, utløser immunsystemet utgivelsen av histaminer som irriterer nesemembranene. Dette fører til overbelastning og nysing. Allergisk rhinitt kan føre til bihulebetennelse.

  Når du skal se legen din

  Det er på tide å konsultere legen din hvis de oppstår:

  • Symptomer som varer mer enn 10 dager
  • En feber på 102 ° F (38.9 ° C) eller høyere
  • Symptomer som forverres, inkludert en topp i feber eller en økning i grønn nesesekresjon
  • Endringer i visjonen

  Du bør også konsultere en lege hvis du lider av astma eller emfysem eller hvis du tar medisiner som undertrykker immunforsvaret ditt.

  Outlook

  Sekund American Academy of Otolaryngology-Head and Neck Surgery (AAO-HNS), ca 12.5% av amerikanerne lider av minst ett sinusangrep hvert år. Men disse enkle hjemmemedisinene kan hjelpe deg med å lindre symptomene og få deg til å puste lettere.

  Kronisk bihulebetennelse: Spørsmål og svar

  Spørsmål:

  Hvilke stoffer er tilgjengelige for å hjelpe folk med kronisk bihulebetennelse?

  TIL:

  For kronisk bihulebetennelse bør du konsultere legen din for anbefalt behandling. De vil vanligvis foreskrive en nasal kortikosteroid (som flonase) og vil også gi råd om noen av de hjemmelagde rettsmidler som er nevnt ovenfor (spesielt L’saltvannsnasal vanning). Det er mulig at det som forårsaker bihulebetennelse, er en vedvarende infeksjon som kan behandles med antibiotika, men kan også være forårsaket av allergier eller et virus. En lege må ses for en korrekt diagnose.

  Healthline Medical Team Svar representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.