5 grunner til at de store pupper er det verste

Hele tiden jeg kan huske, har mine pupper vært et problem. Jeg var den første i klassen min for å kjøpe en treningsbjelke fordi jeg kjører i treningsstudioet. Jeg husker første gang jeg tok en kiste basketballballong under et mesterskapsspill. Og jeg husker at i samme spill tok jeg et fritt kaste fordi armen slo mine pupper. De gjorde ikke sportsbras som de var fine, så mitt brede bryst har blitt ubehagelig og harred. Mye.

Jeg har alltid vært en stor kiste, og fra dagen begynte jeg syklusen, mine bryster har vært et problem. L’Jeg sa mange ganger, det er en synd (og ironisk) at media tiltrekker seg de store pupper. For mange kvinner er de faktisk alle andre enn moro. To av vennene mine har også hatt brystreduksjon på college på grunn av uutholdelig ryggsmerter.

Så ikke tro alt du ser på & # 8220; tempoet med Kardashian & # 8221; o ALLE’Interiør av sidene i Victoria’S Secret. De store pupper er det verste, og her er det fem grunner til hvorfor.

1. Tilbake problemer

Min gynekolog fortalte meg da jeg var gravid første gang jeg hadde et veldig tett brystvev. Jeg tenkte ikke på det i det øyeblikket, men etter at jeg hadde datteren min og mine pupper var hovent av brystmelk, begynte jeg å merke seg hvor tung de var. Ut av nysgjerrighet bestemte jeg meg for å se dem. Et bryst fullt av melk veide mer enn 8 pund! Det er 16 pund av pupper jeg bærer i vertikal stilling med ryggen din. Det var mer enn dobbelt vekten ved fødselen til min nyfødte datter.

I årevis hadde jeg stillingsproblemer. Jeg pleier å bøye meg fordi å holde skuldrene tilbake, forårsaker jeg en intens smerte på grunn av vekten av mine pupper. Etter år på denne måten har jeg også nakkesmerter og skuldre på grunn av svekket innsats og muskler. Det er ikke morsomt å prøve å støtte tilsvarende to nyfødte på brystet ditt!

Del på Pinterest

2. L’amming er nesten umulig

Langt, den vanskeligste tingen for meg i # 8217; å ha større pupper er amming. Uavhengig av størrelsen på brystet ditt, kan det være vanskelig for mange mødre og er ikke alltid en hyggelig & # 8217;. Men å ha store pupper gjorde amming enda vanskeligere for meg. Slik at datteren min kunne streve nok fra brystvorten min, hans ansikt var tapt å presse mot brystvevet mitt. L’eneste måte å hindre dem i å kvele det var å bruke den andre hånden for å holde brystet på toppen mot kroppen. L’amming har blitt en’veldig ubehagelig opplevelse mellom hovne brystvorter, hovne pupper og fôringsposisjoner som skadet kroppen min.

3. Smerte

Noen tror virkelig at det å løpe med to brystmeloner ville være komfortable? Trening med store pupper kan være ekstremt smertefulle. Som barn var jeg veldig aktiv i sport. Men på mange måter har mine pupper hindret ytelsen min og til slutt mitt ønske om å fortsette opp til videregående skole.

Enhver høy effekt trening kan forårsake mye smerte ikke bare til brystet, men også på baksiden fordi det hevder mye av vekten mens du trener. Selv de beste og dyreste sportsbrasene løser ikke problemet helt. Jeg er aldri så misunnelig for vennene mine fra det lille brystet enn det er når jeg er på tredemølle!

4. Sove er mindre behagelig

Kroppen min vil naturligvis sove på magen. L’Den eneste måten jeg var i stand til å gjøre det med litt og setter en pute under hoften som fjerner trykket fra brystet om natten. Uunngåelig går jeg i søvn, og det gjør puten, noe som betyr at jeg ofte våkner opp i en vridd og ubehagelig posisjon. Jeg søkte etter en søvnspesialist for dette år siden, og jeg ble informert om at jeg våknet flere ganger om natten på grunn av at trykket trente på brystet mitt i sengen.

Del på Pinterest

5. Fjern bh er faktisk smertefullt

Jeg har en sang når jeg tar av min bh på slutten av kvelden (mannen min finner ham hysterisk). Jeg slipper den spenne og synger høyt & # 8220; freeeeeeedommmmmm!& # 8221; En bh er som en’dobbeltklipp våpen for store brystkvinner. På den ene siden kan jeg ikke engang forestille meg å gå rundt uten støtte fra en trådløs. Traction på huden min, skuldre og rygg ville være opprørende. D’En annen del, hold de store pupper som er låst opp i en bh hele dagen, kan være veldig smertefullt, spesielt under menstruasjon.

Jeg valgte å fortsette å bruke støtten til en underwire, men i mange dager ønsker jeg at det var en alternativ løsning som ikke gjør meg til å pulsere brystet mitt fra smerte på slutten av dagen.

L & # 8217;

Hvis du har store pupper og disse punktene resound med deg, la meg forsikre deg om at du ikke er alene. Det er enda en håndfull modige kjendiser som har blitt åpnet og ærlig på problemene som har stor bryst forårsaket i deres liv. Disse inkluderer ikke bare smerte og ubehag, men gjør dem også til å føle seg flau og usikre.

Drew Barrymore, Queen Latifah, Soleil Moon Frye og andre har gjort sine beslutninger offentlige å gjennomgå brystreduksjoner. L’Skuespillerinne i & # 8220; moderne familie & # 8221; Ariel vinter hadde en på 17, mens stjernen i & # 8220; alle elsker Raymond & # 8221; Patricia Heaton var ca 50 år gammel.

Hvis dine pupper hindrer deg i å forfølge ting du liker eller forårsake smerte, bør du søke råd til legen din.

Mange kvinner med det største brystet & # 8211; Meg inkludert & # 8211; Det er ofte sagt at vi er «heldige» å ha store pupper. C’Det var enda en periode i mitt liv, jeg trodde jeg var heldig. Men eldre, jo mer skjønner jeg at store pupper kan være et legitimt helseproblem og en som bør tas seriøst.