5 forslag til sikkert surfe på panikkanfallene i offentligheten

I de senere år har panikkanfallene vært en del av livet mitt.

Jeg pleier å gjøre en gjennomsnittlig to eller tre i måneden, selv om månedene har gått uten å ha en og vanligvis finne sted hjemme. Når jeg starter hjemme, vet jeg at jeg kan få tilgang til min lavendel essensielle olje, til det veide teppet og stoffene hvis jeg trenger det.

Om noen få minutter senker hjerteslaget mitt og pusten min normaliserer.

Men har et panikkanfall i det offentlige? Det er et helt annet scenario.

Jeg har vært kjent for å oppleve panikk på fly, som er et ganske vanlig sted for panikk generelt. Men de skjer også på helt uventede steder, som matbutikken når de er overveldet av smale og galne baner. Eller til og med et cruise for å observere delfiner når bølgene har blitt uutholdelig flyttet.

I mitt sinn, de offentlige panikkanfallene fra den siste datoen tilbake fordi de følte seg mer intense og jeg var ikke forberedt.

Dr. Kristin Bianchi, Maryland Psychologist Senter for L’angst og atferdsendring, mener at offentlige panikkanfall plasserer sin unike serie utfordringer.

; Har en tendens til å være mer bekymring for folk å ha panikkanfall i offentligheten enn hjemme fordi de har lettere tilgang til beroligende aktiviteter og folk i sine hjem i forhold til hva de ville gjøre på et offentlig sted & # 8221; sier.

«Dessuten, hjemme, kan folk oppleve sine panikkanfall og # 8221; I privat & # 8220; uten frykt for at noen andre merker av deres angst og lurer på hva det kan være feil og legger til.

I tillegg til å føle seg uforberedt, måtte jeg også håndtere skam og # 8217; ydmykelse av å ha et panikkanfall i ekstern. Og det ser ut til at det ikke er alene i dette.

Stigma og # 8217; forlegenhet, forklarer hvite, kan være en viktig del av offentlige panikkanfall. Beskriver kunder som avslører at de frykter «8220, tiltrekker seg oppmerksomheten på seg selv eller» 8221; Lage en scene & # 8220; & # 8221; Under et offentlig panikkanfall.

[8220; de refererer ofte til å bekymre seg for at andre kan tenke på å være «8216; O & # 8216; ustabil ‘& # 8221;.

Men hvite understreker at det er viktig å huske at symptomene på et panikkanfall ikke engang er åpenbart for andre mennesker.

«I andre tilfeller kan salvelsen til et individ være tydeligere for en fremmed, men dette betyr ikke at [den ukjente] vil hoppe til forferdelige konklusjoner på [personen som led panikkanfallet]. Observatører kan bare tro at pasienten ikke føler seg bra, eller at det er opprørt og har en dårlig dag & # 8220; legger til.

Så hva du bør gjøre hvis du finner deg selv å ha et panikkanfall i det offentlige? Vi spurte hvite om å dele fem tips for å seile sunt. Her er hva som tyder på:

1. Hold A & # 8220; rolig kit & # 8221; I posen eller med bil

Hvis du vet at du er utsatt for panikkanfall som oppstår hjemme, kom tilberedt med et lite mobilsett.

Dr. Bianchi anbefaler inkludert elementer som kan hjelpe deg med å redusere pusten og koble til i dag. Disse elementene kan inkludere:

 • glatte steiner
 • essensielle oljer
 • Et armbånd eller et perle halskjede å berøre
 • En flaske bobler å blåse
 • Takle skrevne erklæringer på kortene
 • flått
 • En fargebok

2. Gå til et trygt sted

Et panikkanfall kan forlate din lammede kropp, så det kan være vanskelig å komme seg ut av mengden eller nå et trygt og rolig sted. Når dette skjer, gjør ditt beste for å flytte kroppen og lokalisere et relativt støyfritt sted og med mindre stimuli enn et stort offentlig sted.

Dette kan bety å gå ut hvor C’det er mer plass og frisk luft, sitte i et tomt kontor hvis du er i et arbeidsmiljø, flytte til en tom rad på offentlig transport eller bruk hodetelefoner med støyavbestilling Hvis ikke, kan du finne en roligere plass i hver av disse innstillingene & # 8220; forklarer hvite.

Når du er i den nye plassen, eller du har hodetelefonene med støyavbestilling, anbefaler White også at du lager linse og dype puster og bruker andre håndteringsverktøy for å administrere panikkanfallet.

3. Be om hjelp hvis du trenger det

Ditt panikkanfall kan være så alvorlig at du ser ut til at du ikke klarer å håndtere det alene. Hvis du er alene, er det greit å spørre noen i nærheten.

«Det er ingen foreskrevet måte å be om hjelp under et panikkanfall. Fordi den gjennomsnittlige personen i gaten sannsynligvis ikke ville vite hva jeg skal gjøre som svar på en forespørsel om å hjelpe noen som har et panikkanfall, kan det være nyttig å merke seg på en billett på forhånd hva du kanskje trenger fra en fremmed i en slik begivenhet «, det anbefaler hvitt.

«På denne måten kan du konsultere denne listen for å hente minne hvis du trenger Dell’en persons ukjente hjelp under et panikkanfall.& # 8221;

Bianchi legger til at når man gjør en forespørsel om hjelp, er det mer effektivt å forklare på forhånd at du har et panikkanfall, og du trenger hjelp. Så spesifikt angir hvilken type hjelp du trenger, hvordan å låne en telefon, ring en taxi eller be om indikasjoner på nærmeste medisinske struktur.

4. Rolig deg selv som du ville hjemme

Hvis du er i offentlig, kontakt dine vanlige håndteringsmekanismer for å be om hjelp, sier White.

Hun utpeker noen av de mest effektive metodene som:

 • Slowing pusting (du kan bruke en’mobil app for å hjelpe deg med å slappe av)
 • puster fra din membran
 • bærer deg i øyeblikket
 • Gjenta håndtering av uttalelser internt

5. Forblir der du er

Endelig rådgiver Dr. Bianchi tilbake til hjemmet umiddelbart i tilfelle panikkanfall på et offentlig sted. I stedet oppfordrer kundene til å forbli der de er og å engasjere seg i enhver handling av selvomsorg tilgjengelig.

Disse kan inkludere:

 • Drikk en varm eller frisk drikke avslappende
 • Gjør en matbit for å reintegrere blodsukkeret
 • Gjør en hyggelig spasertur
 • meditere
 • nå en støtteperson
 • les eller tegne

L’Bruke disse teknikkene kan bidra til å fjerne kraften til et offentlig panikkanfall

Panikkanfall i offentligheten kan være skummelt, spesielt hvis du er alene og uforberedt. Kjenn teknikkene om hvordan man beveger seg, hvis og når det oppstår, kan det imidlertid bety å fjerne kraften til et offentlig panikkanfall.

Vurdere l’ideen å bli kjent med teknikkene som er nevnt ovenfor. Og for mer informasjon om hvordan du skal håndtere et panikkanfall, gå her.

Shelby Deering er en livsstilsforfatter basert i Madison, i Wisconsin, med en mastergrad i journalistikk. Det spesialiserer seg på velstandsskriving og de siste 13 årene har bidratt til nasjonale butikker, inkludert forebygging, Runner & # 8217s verden, vel + god og mer. Når han ikke skriver, finner du det å meditere, på jakt etter nye organiske skjønnhetsprodukter eller utforske lokale stier med sin mann og Corgi, ingefær.