5 fantastiske symptomer på overgangsalderen

Jeg begynte å varsle symptomene på overgangsalderen om femten år siden. ALLE & VINTAGE I VAR ALT ANDROLLER DEN SKRIVE BEGRENSET OG Jeg følte meg forberedt på overgangen. Jeg ville krysse den.

Men jeg ble overrasket over det myriade av symptomer. Overgangsalderen var mentalt påvirket, fysisk og følelsesmessig. For støtte lente jeg mot en gruppe venner som opplevde alle de samme vanskelighetene.

Vi alle bodde på forskjellige steder, så vi møtte hvert år i en helg i 13 år. Vi utvekslet historier og delte forslag eller nyttige rettsmidler for å styre våre overgangsaldersymptomer. Vi ris mye og vi ropte mye og # 8211; sammen. Ved hjelp av vår kollektive visdom startet vi Overgangsalder gudinne blog.

Det er mye informasjon der ute på symptomer som varme blinker, tørrhet, reduksjon i libido, sinne og depresjon. Men det er ytterligere fem viktige symptomer vi sjelden snakker om. Fortsett å lese for å lære mer om disse symptomene og hvordan de kan påvirke deg.

1. Cerebral tåke

Tilsynelatende fra «8217; i dag i morgen, har min evne til å behandle informasjon og løse problemer blitt kompromittert. Jeg trodde jeg var gal, og jeg visste ikke om L’Jeg ville aldri lese opp.

Jeg følte at en ekte tåkelesky ble rullet i hodet mitt, skjulte verden rundt meg. Jeg kunne ikke huske vanlige ord, hvordan å lese et kart eller balansere sjekklisten. Hvis jeg gjorde en liste, ville jeg forlate det et sted, og jeg ville glemme hvor’Jeg legger den.

Som de fleste menopausale symptomer, er tåken i hjernen midlertidig. Det hjelper imidlertid å iverksette tiltak for å redusere effektene.

Hvordan håndtere

Trene hjernen din. Spill ord med ord eller lær et nytt språk. Hjerne treningsprogrammer online som Lumositet Åpne nye måter ved å forbedre nevroplastikken. Du kan følge et online kurs på et fremmed språk eller noe annet du interesserer deg. Spill fortsatt i lumositet. Jeg føler at hjernen min var sterkere nå enn før denne overgangsalderen.

2. Angst

Jeg har aldri vært en engstelig person til overgangsalderen.

Jeg våknet i midten av marerittene. Jeg fant meg selv bekymret for alt og ingenting. Hva gjør den merkelige støyen? Vi avsluttet kattemat? Min sønn vil være fint når han er alene? Og jeg antok alltid de verste resultatene for ting.

L’Angst kan påvirke livet ditt under overgangsalderen. Kan få deg til å prøve tvil og ubehag. Men hvis du er i stand til å gjenkjenne det som et symptom på overgangsalderen og Nient’andre, kan du kanskje gjenoppta mer kontroll over dine tanker.

Hvordan håndtere

Prøv dyp pusting og meditasjon. Valerianen og CBD-oljen kan lindre den alvorlige angsten. Pass på at du spør legen din om disse er riktige for deg.

3. Hårtap

Da håret mitt begynte å tynne og høste, gikk jeg i panikk. Jeg våknet med tufts av hår på puten. Da jeg tok en dusj, dekket håret drenen. Mange av mine menopausale gudinnes søstre har opplevd det samme.

Frisøren min fortalte meg ikke å bekymre seg, og det var bare hormonal. Men det var ikke trøstende. Jeg mistet håret ditt!

Håret mitt sluttet å falle flere måneder senere, men de gjenopptok ikke volumet. Jeg lærte å jobbe med mitt nye hår.

Hvordan håndtere

Få et lag haircut og bruk en volumiserende krem ​​for stil. Salient poeng kan også gjøre håret ser tykkere ut. Selv sjampoene laget for å tynne håret hjelp.

4. Utmattelse

Tretthet i overgangsalderen kan forbruke deg. Noen ganger våknet jeg etter en Whole Wall of Rest følelser fortsatt sliten.

Hvordan håndtere

Vær forsiktig med deg selv til de verste passene. Gjør hyppige pauser og sov når du trenger det. Gi deg selv en massasje. Hold deg hjemme og les en bok i stedet for å lage en kommisjon. Senker.

5. Immun dysfunksjon

Overgangsalderen har også en innvirkning på immunforsvaret. I overgangsalderen kan du få det første utbruddet av herpes zoster. Du har større risiko for infeksjon på grunn av immundysfunksjon.

Jeg kontraktet et hjertvirus alle’begynnelsen av overgangsalderen. Jeg gjenvunnet helt, men det tok et og et halvt år.

Hvordan håndtere

A’Sunn mat, L’Trening og stress Reduksjon kan støtte immunforsvaret, forhindre eller dempende effektene.

Ta bort

Det viktigste å huske er at disse er symptomer på overgangsalderen, og det er normale. Kvinner kan håndtere noe når de vet hva de kan forvente. Øv vare på deg selv og vær forsiktig med deg selv. Overgangsalderen kan virke skummelt, start, men kan også ta med en ny begynnelse.

Lynette Sheppard, RN, er en artist og forfatter som er vertskap for den populære Overgangsalder gudinne blog. All’Interiør i bloggen, kvinner deler humor, helse og hjerte om overgangsalder og rettsmidler for overgangsalder. Lynette er også boken forfatteren & # 8220; bli en gudinne av overgangsalderen & # 8221;.