5 essensielle oljer for forstoppelse: hvordan å bruke og formidle

Beskrivelse

De essensielle oljene er svært konsentrerte ekstrakter avledet fra planter. De er ekstrahert via damp matlaging eller kald pressing av planter.

De essensielle oljene ble brukt i alternativ medisin i tusenvis av år, og den vestlige verden begynner endelig å legge merke til det. De kan bidra til å behandle et bredt spekter av forstyrrelser, inkludert forstoppelse.

Flere essensielle oljer kan ha forskjellige effekter på kroppen, hvorav noen kan bidra til å behandle forhold som forstoppelse. De kan slappe av kroppen, for eksempel, eller oppmuntre muskelkontraksjoner, noe som gjør riktig funksjon av fordøyelsessystemet enklere.

Essensielle oljer er ikke ment å bli konsumert, siden noen kan være giftige. Også, før du bruker dem på huden, må de alltid fortynnes i en vektorolje.

1. Ingefærolje

Ingefær brukes vanligvis til å forbedre fordøyelsen og redusere kvalme og kan også bidra til å behandle forstoppelsen. Det har Fordøyelsestimulerende effekter som kan øke gastrisk motilitet, forebygging og ta vare på forstoppelse.

For å avlaste forstoppelse med ingefæroljen, bland 3-5 dråper ingefærolje med 1 ounce oljevektor som kokosnøttolje eller grapeseedolje. Massasje blandingen på # 8217; Abdomen. Gjør det to eller tre ganger om dagen etter behov.

2. Fennikelolje

Fennikelfrø er en Kraftig fordøyelsesstimulerende som kan fungere som en avføringsmiddel hvis det er tatt opp, effektivt å håndtere forstoppelse raskt.

L’fennikel essensiell olje er mer effektiv som fordøyelsesstimulerende dersom blandet med en liten mengde oljevektor og masseres på i magen. Gjør det to eller tre ganger om dagen etter behov.

3. Peppermynteolje

L’Peppermynte Essential Oil inneholder antispasmodiske egenskaper, som kan slappe av musklene i fordøyelseskanalen, noe som gjør tarmene mer løs. Dette kan bidra til å lindre forstoppelse. En studie fra 2008 Det var i stand til å bekrefte det, oppdaget at peppermynteoljen har bidratt til å lindre forstoppelse i noen mennesker med Dell & # 8217 syndrom; irritabel tarm (IBS).

Kombinere 2 dråper peppermynte essensiell olje med 1 teskje oppvarmet vektorolje, for eksempel kokosnøttolje eller druer. Masser denne blandingen på # 8217; Abdomen og inspirerer aromaen. Massasje vil øke bevegelsen av # 8217; innånding og # 8217; innånding vil bidra til å slappe av disse musklene. Gjør det to eller tre ganger om dagen til forstoppelse vil bli lettet. Studier har vist at innånding av oljer kan være effektive for å påføre dem direkte på huden.

4. Rosemary Oil

L’Rosemary Essential Oil har en Spasmolitisk effekt, Som betyr at det slapper av muskler og undertrykker muskelspasmer. Som l’peppermynteolje, kan dette starte fordøyelsessystemet på nytt og flytte ting etter behov.

L’Innånding av rosmarinolje kan ha alle de ønskede effektene du trenger, selv om noen bruker det selv som massasjeolje for fordelene med Dell’Aromaterapi. Du kan blande oljen i en massasje lotion, eller du kan legge til noen få dråper til en diffusor d’luft for å få alle fordelene.

5. Sitronolje

L’sitron essensiell olje er svært konsentrert og inneholder en rekke kraftige antioksidanter som kan forbedre fordøyelsen og samtidig redusere betennelse. Begge faktorene kan tillate fordøyelsesprosessen å operere lettere og eliminere forstoppelse. En studie Han oppdaget også at 8217; bruk av oljer som L’sitronolje i massasje med aromaterapi har forbedret fordøyelsen.

Bland L’sitronolje i en vektorolje og massere den på huden. Du kan også sette sitronoljen i en diffusor D’luft og inhalere parfymen av oljen; olje for å få de ønskede resultatene. Unngå sollyseksponeringen når du bruker sitron essensiell olje.

Bivirkninger og risikoer for «8217; bruk av essensielle oljer

Essensielle oljer bør ikke tas oralt og noen er giftige. L’Aromaterapi Effekt oppstår når oljer innåndes og fortynnede oljer Massasje. Essensielle oljer er generelt veldig trygge å bruke for det meste av befolkningen.

L’Unntak er essensielle oljer som inneholder mentol, for eksempel peppermynte eller grønne mynteoljer. Disse er trygge for voksne, men kan være farlig å puste små barn og nyfødte.

Gravide og lakterende kvinner bør også unngå essensielle oljer fordi det ikke er nok søk ​​for å sikre at de er alle trygge.

Den høyere risikoen for bruk av essensielle oljer er irritasjon eller allergiske reaksjoner. De essensielle oljene som påføres huden, kan irritere folk med sensitiv hud.

For å unngå dette, må du aldri bruke den essensielle oljen direkte på huden. Du bør alltid blande noen få dråper av en essensiell olje med en vektorolje av ditt valg, som kokosnøtt, søte mandler eller oliven. Ta en test for å se om du er allergisk ved å bruke oljen fortynnet på en liten lapp. Hvis ingen reaksjon oppstår innen 24-48 timer, bør det være trygt for den aktuelle bruken.

Essensielle oljer er generelt trygge for voksne. Imidlertid kan de ha en mer uttalt effekt på barn, så sørg for at du spør først på deres barnelege. Hvis du planlegger å bruke en D & # 8217 diffusor; luft hjemme hos deg, hold det i bakhodet.

Ta ut mat

Essensielle oljer er trygge for de fleste befolkninger og kan være en effektiv alternativ behandling til forstoppelse. Bruk bare oljer som angitt for de beste og sikreste resultatene.

Velg merkene nøye for å sikre at sikre og rene produkter produseres i optimale forhold.

Hvis essensielle oljer eller andre hjemmemedisiner ikke behandler forstoppelse innen tre dager, eller hvis forstoppelse er et kronisk problem, fikser du en avtale med legen din for å finne den underliggende årsaken. Hvis sterk magesmerter, kvalme, kvalme eller oppkast forekommer sammen med forstoppelse, kontakt lege umiddelbart som de kan være symptomene på en intestinal obstruksjon.

Mens forskning tyder på at det er helsemessige fordeler, overvåker FDA ikke eller regulerer renhet eller kvalitet av essensielle oljer. Det er viktig å snakke med legen din før du begynner å bruke essensielle oljer og ta hensyn når du velger et kvalitetsmerke.