5 enkle rettsmidler for å prøve for hodepine

Når en hodepine slår, kan det variere fra et lite ubehag til et nivå av smerte som bokstavelig talt kan sette en stopper for dagen din.

Selv en hodepine er dessverre et vanlig problem. Ifølge A’Verdens helseorganisasjon av 2016 forhold, fra halvparten til tre fjerdedeler av voksne rundt om i verden & # 8211; mellom 18 og 65 år & # 8211; Han hadde hodepine i 2015. Blant de samme individer, 30% eller mer rapportert migrene.

L’Enklere og enklere alternativet kan være å ta en benkpille. Hvis du imidlertid foretrekker å se etter et mer naturlig middel før, hvorfor ikke prøve disse fem behandlingene hjemme?

1. Peppermynte essensiell olje

L’Aromaterapi og essensielle oljer har noen ganger vist seg med mange helseproblemer, inkludert hodepine.

en 2007 Rapport Han fant ut at den aktuelle peppermynteoljen kunne være effektiv for å redusere spenningshodepine. Bland forskjellige dråper med en unse oljevektor, som kokosnøttoljen, og bruker blandingen lokalt på templene for å absorbere effektene.

2. Trening

Selv om det kan være L’Det siste du vil gjøre når du får hodepine, flytte du kan hjelpe deg med å føle deg bedre.

Heldigvis må det ikke være noe så ekstremt når du kjører en maraton. Start med en lett kardio, som en tur. For å lindre muskelspenning og glidelås, prøv yoga.

Og når du føler deg alt og høyde, begynner han å svette. Konstant og moderat trening har blitt vist Å redusere frekvensen og varigheten av migrene generelt.

3. Koffein

Hvis du ikke ser’nå for å motta morgenkaffeindosen for å starte dagen, er det gode nyheter for deg: kaffe, te og til og med (ja) sjokolade kan hjelpe deg med å kurere hodepine.

Smerte fra hodepine er forårsaket av dilatasjon eller fra # 8217; forstørrelse av blodårer. Koffein kan hjelpe lindre Den smerten på grunn av sine vasocostriktive egenskaper, noe som betyr at det fører til innsnevring av blodårer. Faktisk er koffein en aktiv viktig ingrediens i narkotika for benkmigrene som en excedrin.

Fortsett sakte, skjønt: L’hyppig bruk av koffein til å behandle hodepine kan faktisk slå tilbakeOg toleranse og avhengighet kan bli en bekymring.

4. Ta en lur

Sover nok er nøkkelen til en sunn livsstil, og en lur kan faktisk bidra til å bekjempe de irriterende hodepine.

Men hvor lenge skal du slå høen? Bare 20 minutter Det er alt du trenger for å holde fordelene med lur. Hvis du imidlertid kan kutte ut 90 minutter, vil du sannsynligvis krysse en hel sovesyklus, og du vil våkne opp følelsen veldig hvilet.

5. Prøv en varm eller kald pakke

En varm pakke & # 8211; Som en varm swab eller en varm dusj & # 8211; kan hjelpe Slapp av avhandlingsmusklene. En kald pakke, som en isbrett, kan ha en lammende effekt.

Prøv begge i 10 minutter og se hvilke gir deg den beste lettelsen.

Nicole Davis er en forfatter basert i Boston, Ace og Health-Friendly Personal Health Trainer som jobber for å hjelpe kvinner til å leve et sterkere, sunnere og lykkeligere liv. Hans filosofi er å omfavne dine kurver og skape yourdwear, uansett hva det er! Dukket opp i magasinet & # 8220; Fremtidens Fitness & # 8221; av oksygenmagasinet i juni 2016-utgaven. Følg den opp Instagram.