5 deilige Paleo appetittvekkere

Du inviterer noen venner til å ta en drink, men en eller to av dem følger Paleo dietten. Hva de kan spise? Hva de ikke kan spise? Hva du kan gjøre som de har det gøy og som ikke allerede har blitt servert på partene en million ganger? Healthline er her for å redde dagen, med fem fantastiske forretter du kan tjene på enhver fest, Paleo gjester eller mindre.

Paleo Aubergine Chips med krydret saus

Del på Pinterest

Den undervurderte auberginen er mer enn bare en grunnleggende ingrediens i moussaka eller aubergine parmigiana. I vår oppskrift er de bakte aubergine skiver krydret med paprika og kombinere vakkert med vår krydrede saus.

Les vår oppskrift.

Paleo syltet reker

Del på Pinterest

Hvis ceviche er din lidenskap, så er denne forretten av reker i saltlake bare hva det er for deg! Server i en stor slagskål og se hvordan dine gjester fortsetter å gå tilbake for å ha mer.

Les vår oppskrift.

Paleo Zucchini Rolls

Del på Pinterest

Laget med deilige skiver av skinke og en avokado-basert pesto saus, tenk på disse roll-ups som A’velsmakende alternativ, terrestrisk og paleo-vennlig til så mange berømte rulle av California.

Les vår oppskrift.

Paleo Deviled Eggs

Del på Pinterest

Diavola-eggene er favorittene til ferien, og vi har tre paleo-vennlige oppskrifter for å prøve. En kombinerer røkt laks med rødløk, mens en annen lanserer guacamolen i blandingen. For en ekstra touch, prøv våre jalapeño egg og bacon garnert med paprika.

Les vår oppskrift.

Sopp fylt med paleo pølse

Del på Pinterest

Du kan ikke ha mye mer italiensk enn dette. Disse Champignon sopp, fylt med deilig italiensk pølse, rød paprika, hvitløk og basilikum, er en glede for enhver cocktail eller middag. Pass på at du bare har tilberedt nok!

Les vår oppskrift.