5 Brilliant gjør-det-selv bruker for bladmasker

Har du noen gang sett på en pakke med masker i ark? Hvis ikke, mister du en bøtte med godhet. De fleste merkeringspakker i serum eller ekstra essens for å sikre at masken er helt våt og hydrert når den åpne. Og ja, alt det avanserte serumet er helt brukbart!

Også, de fleste stoff masker anbefaler å forlate den poserer i 15-20 minutter. La den stå på til du tørker, det kan potensielt forårsake omvendt osmose, hvor masken begynner å trekke huden fuktighet. Så ikke la den ungdomsaften gå bortkastet!

Fem måter som Quell’mer essens kan hjelpe kroppen din

  • Påfør resten på nakken og brystet. Hell en PO & # 8216; av serum på håndflatene og sørg for at du tar nakken og brystet. De fleste mister disse områdene når de arbeider med hudpleie rutine.
  • Bruk den til å oppdatere masken eller spotbehandlingen. Hvis masken din begynner å tørke opp, men du vil fortsette å fukte, heve masken og rulle litt og # 8216; av serum nedenfor. Så lukk øynene og hydrert! Du kan også kutte ut et mindre stykke og la det være der huden din trenger det.
  • Bruk det som et serum. La ansiktet tørke og deretter gjenta serumet for å gjenopprette lysstyrken. Sett så serumet med et lag med fuktighetsgivende krem.
  • Lag en gjensidig maske. Hvis det er veldig serum i overskudd, fordyp en tørr bomullsmaske og til en venn, slik at du kan maskere den sammen.
  • Hvis masken fortsatt er gjennomvåt, bruk den som en fuktighetsgivende kroppskrem. Koble fra masken og, som en klut, gni i sirkler på kroppen. Konsentrerer seg om områder som føler seg tørre.

Masker i ark er designet for å brukes umiddelbart etter åpningen, så lagringssystemet vil sannsynligvis ikke vare i ikke-sterile forhold. Du vil ikke sette bakterier og mugg på huden din, dette kan potensielt føre til infeksjoner.

Michelle forklarer vitenskapen på foten av skjønnhetsprodukter oppe Laboratorie muffin skjønnhet vitenskap. Han har doktorgrad i syntetisk medisinsk kjemi. Du kan følge den for skjønnhetsbaserte forslag Instagram Og Facebook.